.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

момиче
    Guest

Мислите ли,че...

Ами...преди повече от година играх една он-лайн игра в нета и там намерих много приятели.Там се разделяха на групи играчите и т.н. И в моята група имаше едно момче,което живее близо до моя град,но от година е във София,но пак си идвал в неговия си град.И все ми говореше,постоянно пишеше ЛСта,базикаше се,....абе мн яко беше.Всеки ден си писахме,даже и номера ми искаше,даже се и самопокани на гости. Ама ми спряха нета за лятото и не можа да дойде. До тогава той направо ми се "изсипваше" отгоре като съм он-лайн.И както споменах спряха ми нета за лятото и тогава не влизах в играта.Но той от на майната си от един форум на едно момиче от групата ми му била казала,че съм се регнала в един форум на нейна фр-ка,че и той се регнал да ми пише ЛС,че мн съм му липсвала и да влизам по-често.Ама аз как да се карам с наще пак за нет.И до ноември '06-та.Тогава пак ми прекараха.И аз викам дай ше го намеря,ама той вече не я играел тая игра,та от един форум му видях кю-то.И го добавих и му писах.Ама той ми отг. чак след 2 седмици.Работел,нямал време,все фр-овете му го викали навън и т.н. И от ноември до сега ми е писал само 4-5 пъти.И ми е мн тъжно,много готин и весел човек е,супер характер има.Но и ми беше много чудно,защото преди едвам съм се кънектнала и той след по-малко от половин минута една страница ми писал по лс. И направо де да знам как да го кажа,все едно ме харесваше по нета. Но сега почти нищо не ми пише.Даже то си е направо нищо.Писах му мейли 2-3 не ми отг.Но накрая си направих друг мейл и му писах от там без да казвам коя съм и той ми отг,но от както му казах не ми е отг.И днес го мернах в кю-то,беше n/a ама викам да мупиша може да е наблизо около компа,но не ми отг.После видях,че е излязъл.Знам,че най-вероятно е почти невъзможно да си го върна като френд,ама искам да ви питам дали мислите,че може и какво трябва да направя.Аз по едно време даже го сънувах,мн кофти ми беше,защото буквално около година баш като израствам и ми беше най-близък в нета...И де да знам....ся сиг ше кажете нещо от сорта "абе лапе/дете,бебешки работи" не знам си какво ама пък знам,че не съм единствена която от нета си намира МНОГО добри приятели.;( Но си е променил отношението,не искам да правя чудеса или да му нахалствам,просто ако имате някаква идея какво мога да направя да споделите....не написах темата точно както искам,но нямам време сега...

Ще направиш ли едно резюме ,че не ми се чете толкова дълго.??..пък и с некви обяснения.....напиши го с две изречения главния смисъл без излишни обяснения
    It`s all about satisfaction
    We don`t need love
    Tonight I`ll give you my perfection
    Tonight I`ll waiting for you
    So,take it slowly don`t run in a rush
    Take it slowly...slowly

Град
    Трявна
    Неискаш да нахлстваш ли, хаха, ама ти точно това правиш. Не разбираш ли, че вече е късно, сори мила, ама няма да стане, то момчето да не ша седи само тебе да чака. Има толкова други момчета, кво си се вманиачила по тоя
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

Mi ....... mai nishto osven da mu se obadish ili da se vidite.

ку-ку
    Guest
    за кво стаа на въпрос мързи ме да чета тва есе

момичето се запознало по нета с някакво момче, били много добри приятели, той винаги и пишел, оказал се страхотен човек, но след като и спрели нета, отношенията им се прекъснали. После пак и го пуснали, но вече нищо не било същото, той не и отговарял на мейлите, казвал и че няма време, работел и т.н. Въпросът и е какво да направи, защото не иска да го губи, но знае, че едва ли може да си възвърнат приятелството, което са имали.

Тва е в общи линии.
    SMILE FOR ME NOW

Град
    Трявна
    Цитирай Първоначално написано от Treselle_s
    Ще направиш ли едно резюме ,че не ми се чете толкова дълго.??..пък и с некви обяснения.....напиши го с две изречения главния смисъл без излишни обяснения
    +1 заболяха ме очите докат прочета
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

Цитирай Първоначално написано от lo6o`ko7e
    да бе нали тстс баси романите пишете по-съкратено,че не съм тука длъжна да кьоравея зарад вас и ваште любовни излияния
    It`s all about satisfaction
    We don`t need love
    Tonight I`ll give you my perfection
    Tonight I`ll waiting for you
    So,take it slowly don`t run in a rush
    Take it slowly...slowly

Guest
    Аз пък го прочетох Мързеливци!

Напиши му едино хубаво електрнно писмо. Кажи му какви искаш и какво чувстваш и че много съжаляваш, че така се е получило. Обясни му за интернета, че са ти го били спрели. То и той кой знае какво си е мислил, ако те е харесвал т.е. била си му забавна, весела и т.н. така като не си му писала кой знае какво си е мислил. Виж колко старателно те е търсил, а ти нищо - виждаш ли как нещата се обрръщат! Сега ти го търсиш, а той..... Идеята ми беше, че ако те е харесвал, а ти едва ли не си го пренебрегнала и решил да не се занимава. Обясни му всичко, пък ако не се получи....поне си опитала Успех!

Guest
    Е,мерси на последното момиче/момче.Само тя/той написа някво мнение.

А другите-като ви мързи не сте длъжни да четете,не съм ви била през ръцете,ама нали да трупнете някой друг пост...

ку-ку
    Guest
    ами можеш и по кратко...виж онова мило момиче как напраи за 5 реда и готове а твоите 100 реда ще ми извадят очите
    моито мнение:просто му обясни кво е станало що е станало и така предполагам че ше свърши работа

Guest
    Цитирай Първоначално написано от lo6o`ko7e
    да бе нали тстс баси романите пишете по-съкратено,че не съм тука длъжна да кьоравея зарад вас и ваште любовни излияния
    pa teba koi te kara da 4ete6 maaa pikla s piklite!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    pa teba koi te kara da 4ete6 maaa pikla s piklite!
    може да иска да помогне ама как като е сляпа от тия есета

ку-ку
    Guest
    предното мнение е на Ку-Ку

Guest
    а по-предното с латиницата не е на авторката..

Град
    Непостоянно
    adski dulgo e tva be 4ovek.ama ina4e po vuprosa...zareji be...kvi sa tiq nezemno dulgi istorii...nema smisal
    .!.

заболяха ме очите
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Guest
    ами не четете!
    а и бтв много дълго?!
    аз го прочетох,
    то в някои други теми какви романи има тука са половин страница флуудите като за световно...

ми не знам какво да ти кажа,като го видиш он-лайн му кажи,че искате да поговорите и ..нз.

Град
    на плажа =)
    май ш`траа гу зъбрайш мацка..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си