Цитирай Първоначално написано от Marge
Течите кристали за коса я щадят.
Ама не се спичай толкова много за пресата. В днешно време правят пресите възможно най-щадящи косата. Аз си я изправям от почти една година, досега коса не ми е паднала. Така че не се безпокой много за това дали ще я изгори

Глу-по-сти!!!!!!

ти какво о4акваш?! да си изправиш косата и тя изведнъж цялата да падне, като 4е е била перука някога на главата ти. тя косата се изтощава постепенно... днес малко, утре малко... запо4ва да цъфти, става по-суха, на4упена, без блясък, като опърлена... вси4ки сме виждали как изглеждат косите, които постоянно търпят такива издевателства като преса, сешоар, маша, ютия (имам една приятелка така се изправя ) и т.н. ужасно е.. и веднъж похаби ли ти се косата... мн трудно би могла да я възстановиш... струва ли си сега да я тормозиш и като станеш на 30год да имаш метла на главата си, а на 40 да е рехава и бяла...

казват, 4е уж имало някакви преси, които били със стъклени приставки... или нещо такова... ама тези преси са >200лв (май!)

фризьорката ми има преса 3пъти по-силна от моята (все пак нейната е професионална) и пове4е от 3 пъти не минава един ки4ур (м/у другото 4естно казано не бях забелязала по колко пъти го прави ки4ура, но оня ден като ме изправи, 'щото я питах нещо за пресата ми обясни)... ина4е ми се изгаря много косата, а струва ли си за едната му права коса да си захабя и цвета, и еласти4ността, ииии вси4кото на косата...
кристалите предпазват, да... но колко? със сигурност не е 100процента... ще предпазят малко... колко примерно косата ти да не изсъхне след 1год, а след 2год да ре4ем... голям праз...

колкото по-малко тормозим косите си, толкова по-дълго ще им се радваме