.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Слабо течение(мензис)

Skoro mi doide.Ot kakto mi e do6lo s izklu4enie na parviq pat 3-4 dena mi te4e silno i normalno,a ostanalite 3 dena mi e super slabo(moga da karam s 1 prevrazka(normalna)cql den)-normalno li e ??? molq vi pomognete i bez bazici blagodarq vi predvaritelno

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    6 точка от правилника и заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Еми попринцип 1вите дни от цикъла е най-силно течението и вече когато ти свършва намалява.така че е съвсем нормално.Въпреки това мисля,че не може да караш с една превръзка само.Сменяй я.Най-малкото не е хигиенично да държиш цял ден една и съща
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

oki no samo iskam da ti kaja,4e tazi prevrazka dori za 1 den ne se napalva da q smenqm li???E imam svoq higiena miq se vseki den spoks

Супер фен
    Град
    Няма значение ,че не се напълна.Не е нужно да я държиш,докато не може да поеме повече.

oki 6te q smenqm dori i da e malko palna blagodarq za saveta naistina mi pomogna

eho nqma li nqkoi drug da izrazi mnenie po temata???Kajete mi pri vas poslednite dni slabi li sa za da sam siigorna normalno li e mi trqbvat nqkolko mneniq

Guest
    razbira se ti kakvo iskash kakto ti e silno i da spre limn qsno che kam kraq e slabo

da de ama s 1 prevrazka ako karam cql den tq nqma da e palna samo malko 6te e palna normalno li e poslednite 3 dena da e taka pomognete 4e o6te se pritesnqvam

Супер фен
    Град
    Офф.. каза ти се вече че е нормално.ти какво искаш 6 дена да ти тече силно и изведнъж да спре?е не става така.Напускала си сто теми, вземи поговори с майка ти или с друга жена,или приятелка.те ще ти кажат че и при тях е така

napuskah 4 temi i ve4e nqma i razbrah 4e e normalno macko kvo sa qdosva6 ve4e nqma da pitam \/

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    napuskah 4 temi i ve4e nqma i razbrah 4e e normalno macko kvo sa qdosva6 ve4e nqma da pitam \/
    С това считам темата за приключена!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си