- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали си играе с мен? :(
oooohoo samo kato napisa stana qsno 4e tva mom4e se pita dali ti go haresva6 i taka natatuk i samo 4aka da mu namekne6 tva e samo mu namekni i e gotov
Едва ли си играе с теб,но не знам все пак.Времето ще си покаже.
По тази логика каква е твоята причина да не го целунеш(да не го направиш)?![]()
Ти го искаш, нали ?
Значи твоята поговорка нещо много, много... не важи![]()
![]()
Еми следващият път като те целуни по бузката го гушни силно и се устреми смело към устните му и... айдееееЦелуваш го и готово :P
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
според мен ви трябва достатъчно романтична обстановка ии може би малко алкохол![]()
nema
Първоначално написано от miloto_girl-4e
както казах страх ме е да не ме отблъсне и се опитвам да разбера причината по която той не го прави..![]()
ami tva kazvam namekni mu samo po tozi na4in toi nqma da te otblusne ako samo mu namekne6 toi 6te napravi purvata stupka
^ как да му намекна за да не изглежда че му се натискам![]()
Офффф абе я най-накрая престани да се вайкаш!!!!!!!!!!!УУУУУ какво ти става нали си на 16я се стегни малко.Отиваш целуваш го и готово,какво толко ако нищо не стане почни да се смееш и го запомнете като един хубав смях тоя момент
.......еееееееееее
ако ме заебе няма да ми е до смях![]()
![]()
Просто не мисли,че ще "заебе"Мисли,че може да стане така има 3 варианта според мен:
1.Наистина да те заебе
2.Да тръгнете
3.Пак да си останете приятели,но да си опитала!!!!
Ето има 2 варианта който могат да те задоволят и един лош!Сама реши дали да ни кажеш,че си щастлива или после да ни кажеш "той си има друга или изгубих гозащо не опитах??"и т.н.т
Според мен трябва да спреш да се страхуваш или да останеш цяла нощ пред компютъра за да чакаш съвети?Ти реши,но като гледам ти наистина неискаш да го направиш,неискаш да направиш първата крачка,от страх че ще си отблъсната...?Не мисли така,мисли позитивно!
Сега чак се замислямкакво им е на момчетата
...Може и той да има такива съмнения..ТИ СИ!Успех!
и не седи цяла нощ тука,поспи и утре пак ще се чуем
![]()
![]()
Момиче, стегни се, трябва да действаш. Познавам много срамежливи момчета, които рядко се престрашават да направят нещо. Затова го целуни и виж какво ще стане. Ако се разделите... значи така е трябвало да стане. Успех и кураж!
Sig iska da e mnoo romanti4no parvata vi celuvka a ne v bar4eto ili nekoe kvartalno kapan4e .Ei malko sme romanticite po tez zemq![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
a ne misli6 li 4e mooje o6te da go e sram i se pak ne ste gadjeta...
im back for my crown... bitches$ss bow down
Най-вероятно не иска да прибързвате с тези толкова романтични моменти!Според мен няма място за притеснение,предполагам,че е романтик и иска всичко да бъде прекрасно,когато се целунете!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Според мен момчето просто се страхува да не избърза, все пак сте били приятели. А и за различните хора е различно, за някой да избърза може да значи секс на 1ва среща, а за друг-целувка след 2 месеца излизане(не че такива ги има още).
Моя съвет към теб е да не правиш нищо и за момента кротко да стоиш и да чакаш развоя на събитията!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Първоначално написано от sladkish_14
Ейййййй,какво стана дадохме ти съвети и изчезнакажи ни какво стана???????????
Чувствам се използван... захвърлен като парцал който вече е пракело мръсен за да побере душевната ви мъка....
ne 4akai toi da si igra s tebe, ti si igrai s nego. Na mom4etata im haresva, no ne zabravqi da mu gadeli4ka6 topkite![]()
na syshtoto mnenie symПървоначално написано от mechtaq_za_teb
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP