- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Продукти, които не действат
Не купувайте нищо на сънсилк- нито маски, нито активни кремове нито шампоани. Ползвала съм различни- за гладка коса, за боядисвана, преди това за кафява- боклуци са!
edna spirala za 3lv,ne i znam markata,ne deistva![]()
![]()
![]()
tiq bokuci,Wash & go,sinsilk i podobni 6ampoani...
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Az polzvam Wash and go za pridavane na obem na kosata i li4no sym dovolna ot nego naistina pridava obem ot korenite i ne mi se poqvqva parahut(az po-princip i nqmam) No predi vreme bqh vzela ot 1 shampoan na Avon ne pomnq imeto znam 4e be6e sys zelena kapa4ka ... Ta ot nego po4na da mi se poqvqva parahyt v kosata...Moga da se opla4a ot 4erviloto na Avon - Shine Suprime - vzeh si nai-svetloto,Kato si sloja ne stoi kato 4ervilo,a kato glanc ! Ne me e qd,pak go polzvam,no zashto plashtam za 4ervilo,a polu4avam glanc... - bokluk.. xax ...
Aз съм предубедена към българските марки и от няколко години не съм си купувала..за Аейвън и Орифлейм да не говорим![]()
но не съм съгласна че шампоана на Сънсилк за гладка коса,
както и за пилинг маската на Люмен-все пак това ми е любимата марка и има защо :P
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
az puk sum stra6no dovolna ot sunsilk grija i sujivqvane-oranjev,siniq za obem i zeleniq za kudrici-postoqnno gi izpolzvam!Първоначално написано от ^Santra^
ina4e sum nedovolna ot lakovete za kosa na londa
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Според мен такива теми са напълно безсмислени, защото всеки продукт действа по различен начин на всеки човек.