- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Продукти, които не действат
Тук може да пишем всички продукти, които не действат или след използването им не се постига искания резултат!При мен не действат тампоните на Avon против акне и комедони, ексфолианта за почистване на загрубяла кожа на Avon, лаковете на Evri Teen и спиралата на Oriflame Stretch & Curl.За сега са тези![]()
Спиралата на Oriflame Vision Long Lash, стик Fa Clear Action, един лак на Golden Rose и комплект за френски маникюр пак на същата марка, пилинг маска за махане на черни точки на Lumene
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
хахаа..антиреклама,харесва мипри мен продуктите на сънсилк за гладка коса..НЕ ГИ КУПУВАИТЕ!!
обичкам си наскоОо!!
![]()
Да,наистина шампоаните на Сънсилк са ужасни.Не съм доволна и от коректора за пъпки на Ейвън.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
шампоаните на сънсилк за гладка коса![]()
you should kill yourself >=D
Ами честно казано и на мен не ми харесват някои продукти на Ейвън...![]()
Тва го пропуснах.И при мен този лилавия не действа.Използвах го 2-3 месеца под ред и нямаше никакъв резултат.Първоначално написано от EMILY the strange
Мда,честито...тъкмо преди два дни си купих шампоан на Сънсилк![]()
Да не е флууд...при мен никакъв ефект нямаше един шампоан на Wash & Go..Беше за обемНе стига,че косата ми си загуби и малкото обем дето имаше,ами и с пърхот се сдобих
![]()
![]()
edin izmivat gel na aven(ne avon),ne mu pomnq imeto edin v golqmo 6i6e sin na cvqt,vazpali mi liceto baq i kofti sa polu4i moje i nqkoi sastavka da ne mi e ponesla,ne zn prosto kazvam
da wash and go е ужасен!от него косата бухва ужасно много!
а спиралите на голден роуз не струват,както и емулсията за махане на кожички на перфект.
душ гел на ейвън senses от него кожата щипе
На мен и мойте фр от Wash & Go ни се образува пърхот![]()
Oт шампоаните на Pantene ми се омазнява косата![]()
Things will never be the same again
Ауу..супер темаНа Ейвън lip gloss"Visions" не ми хареса изобщо..използвах го около 3 пъти и свърши,а дадох мисля 5 лева..или нещо такоа =) ъъ също спиралата на ейвън Beyod color "Lash fortifying" е ужасна..
ам то вече може да не ги предлагат в каталога,ама нали тряя се оплачеме..
![]()
На Орифлейм имах една спирала - пълен боклук,малко старичка е,не помня как се казва...
Хмм... да видим...
Wash and Go заема челна позиция - образува ми пърхут и ми пада косата от него.
Head and Shoulders - и той същата помия (4-5 вида съм пробвала, не помня вече кои)
Паста за зъби Colgate - докато я сложа на четката и изтича, много е рядка и не може да върши работа.
Стик-дезодорант на Fa (оня дето УЖ не оставя следи... Не стига, че оставя следи, ами и с него се потя като прасе и мириша на такова.)
Почистващата серия за лице (тийнейджърската) на Avon - за нищо не става.
Както и бронзиращият лосион за тяло на Johnsons - седи на петна...
Volume Express нa Max Factor - не стига, че няма волюм, ами и слепва миглите...
Да не забравяме и шампоан Глис Кюр, един жълт такъв голям, за изтощена коса - пада тая коса, че се не трае.
Уфф... дълъг ми е списъка и има и още май...![]()
шампоан Нивеа против пърхут, нямам пърхут по принцип, от него ми се появява
кремове за лице не ми понасят никакви почти, тъй че това не е става
лосион против изгаряне - от всички изгарям ужасно, само Нивеа ми помага
бтв, как може да не действа лак за нокти![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Кофти реклама на продуктите и не бих се съгласила с повечето неща.Още повече трябва да се има в предвид,че всяка козметика действа различно на всеки човек.
Единствено подкрепям с две ръце "Wash and Go"-голям боклук!Всичко друго е строго индивидуално.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
vsichki znaem che e strogo individyalno![]()
no naistina Wash and Go ...![]()
mn zlee !
i seriikata protiv akne na Avon![]()
Амиии...`Уош енд гоу`...било то за обем,за пърхут...не действа...просто ти мие косата`Страхотен обем още от корените`-нанай.
`Клийн и клеър`-тоникът...абсолютен спирт...
и моят списък за оплакване с дългичък, но за Wash& Go - баща ми преди време имаше адски много, мноооого пърхут, използваше Wash&Go против пърхут 1 година и от тогава не му се е появявал пърхута. Просто трябва повече постоянство... и то доста повече
Wash and Go e nai-skapaniqt 6ampoan! Kato go izpolzvah mi obrazuva6e pyrhut, kakto i na maika mi.A sa6to i nqkav krem protiv pypki ot Evon...nikakav rezultat![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
wash and go nai typiq 6ampoan na sveta obem = 0,pyrhut = 94578493768888430768547 .za dr sq ne se se6tam...
Не съм казала, че не действа.Имам предвид, че много бързо се лющи и много бързо изсъхва и т.н.Първоначално написано от alice sw