.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Продукти, които не действат

Тук може да пишем всички продукти, които не действат или след използването им не се постига искания резултат!При мен не действат тампоните на Avon против акне и комедони, ексфолианта за почистване на загрубяла кожа на Avon, лаковете на Evri Teen и спиралата на Oriflame Stretch & Curl.За сега са тези

Град
    entre el mar y una estrella...
    Спиралата на Oriflame Vision Long Lash, стик Fa Clear Action, един лак на Golden Rose и комплект за френски маникюр пак на същата марка, пилинг маска за махане на черни точки на Lumene
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те...

хахаа..антиреклама,харесва ми при мен продуктите на сънсилк за гладка коса..НЕ ГИ КУПУВАИТЕ!!
    обичкам си наскоОо!!

Да,наистина шампоаните на Сънсилк са ужасни.Не съм доволна и от коректора за пъпки на Ейвън.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Повече от фен
    Град
    south_park
    шампоаните на сънсилк за гладка коса
    you should kill yourself >=D

Град
    СофиЯ
    Ами честно казано и на мен не ми харесват някои продукти на Ейвън...

Цитирай Първоначално написано от EMILY the strange
    шампоаните на сънсилк за гладка коса
    Тва го пропуснах.И при мен този лилавия не действа.Използвах го 2-3 месеца под ред и нямаше никакъв резултат.

Град
    l0ve4
    Мда,честито...тъкмо преди два дни си купих шампоан на Сънсилк

Да не е флууд...при мен никакъв ефект нямаше един шампоан на Wash & Go..Беше за обем Не стига,че косата ми си загуби и малкото обем дето имаше,ами и с пърхот се сдобих

Guest
    edin izmivat gel na aven(ne avon),ne mu pomnq imeto edin v golqmo 6i6e sin na cvqt,vazpali mi liceto baq i kofti sa polu4i moje i nqkoi sastavka da ne mi e ponesla,ne zn prosto kazvam

Guest
    da wash and go е ужасен!от него косата бухва ужасно много!
    а спиралите на голден роуз не струват,както и емулсията за махане на кожички на перфект.

Guest
    душ гел на ейвън senses от него кожата щипе

На мен и мойте фр от Wash & Go ни се образува пърхот

Град
    Психиатрична болница..
    Oт шампоаните на Pantene ми се омазнява косата

Things will never be the same again

Ауу..супер тема На Ейвън lip gloss"Visions" не ми хареса изобщо..използвах го около 3 пъти и свърши,а дадох мисля 5 лева..или нещо такоа =) ъъ също спиралата на ейвън Beyod color "Lash fortifying" е ужасна.. ам то вече може да не ги предлагат в каталога,ама нали тряя се оплачеме..

Голям фен
    Град
    botevgrad
    На Орифлейм имах една спирала - пълен боклук,малко старичка е,не помня как се казва...

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Хмм... да видим...
    Wash and Go заема челна позиция - образува ми пърхут и ми пада косата от него.
    Head and Shoulders - и той същата помия (4-5 вида съм пробвала, не помня вече кои)
    Паста за зъби Colgate - докато я сложа на четката и изтича, много е рядка и не може да върши работа.
    Стик-дезодорант на Fa (оня дето УЖ не оставя следи... Не стига, че оставя следи, ами и с него се потя като прасе и мириша на такова.)
    Почистващата серия за лице (тийнейджърската) на Avon - за нищо не става.
    Както и бронзиращият лосион за тяло на Johnsons - седи на петна...
    Volume Express нa Max Factor - не стига, че няма волюм, ами и слепва миглите...
    Да не забравяме и шампоан Глис Кюр, един жълт такъв голям, за изтощена коса - пада тая коса, че се не трае.

Уфф... дълъг ми е списъка и има и още май...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    шампоан Нивеа против пърхут, нямам пърхут по принцип, от него ми се появява
    кремове за лице не ми понасят никакви почти, тъй че това не е става
    лосион против изгаряне - от всички изгарям ужасно, само Нивеа ми помага

бтв, как може да не действа лак за нокти
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Кофти реклама на продуктите и не бих се съгласила с повечето неща.Още повече трябва да се има в предвид,че всяка козметика действа различно на всеки човек.
    Единствено подкрепям с две ръце "Wash and Go"-голям боклук!Всичко друго е строго индивидуално.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Guest
    vsichki znaem che e strogo individyalno
    no naistina Wash and Go ... mn zlee !
    i seriikata protiv akne na Avon

Амиии...`Уош енд гоу`...било то за обем,за пърхут...не действа...просто ти мие косата `Страхотен обем още от корените`-нанай.
    `Клийн и клеър`-тоникът...абсолютен спирт...

и моят списък за оплакване с дългичък, но за Wash& Go - баща ми преди време имаше адски много, мноооого пърхут, използваше Wash&Go против пърхут 1 година и от тогава не му се е появявал пърхута. Просто трябва повече постоянство... и то доста повече

На Avon тая почистващата серия наистина нищо не ства от нея .. макар че имам и пр на които им помага

Голям фен
    Wash and Go e nai-skapaniqt 6ampoan! Kato go izpolzvah mi obrazuva6e pyrhut, kakto i na maika mi.A sa6to i nqkav krem protiv pypki ot Evon...nikakav rezultat
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

wash and go nai typiq 6ampoan na sveta obem = 0,pyrhut = 94578493768888430768547 .za dr sq ne se se6tam...

Цитирай Първоначално написано от alice sw

бтв, как може да не действа лак за нокти
    Не съм казала, че не действа.Имам предвид, че много бързо се лющи и много бързо изсъхва и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си