- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Искам мнение за GSM-и
Здрасти на всички.Имам следния проблем ще си взимам нов тел обаче се чудя м/у 4 модела-LG KE970 Shine; Samsung SGH-U600; Nokia 6120 и Sony Ericsson K800.Кой според вас е най-добър и си заслужава парите.Ако има компетентни помагайте.
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3.
ми Sony Erikson K800
Ми аз мога ди ти препоръчам нокията но както ти си решиш което ти си харесаш![]()
да знаеш нокиите са мн здрави телефони от личен опит го знам
Samsung SGH-U600 - върхът е !
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Nokia или Sony Ericsson бих си взел аз, може би Sony Ericsson, напоследък повече ми харесват. Относно LG и Samsung не са нищо особено, LG Shine съм го виждал и няма нищо общо със снимките из сайтовете, а Samsung са си пръчки. Те си знаят само слайдери да правят и то грозни.
Ако ти трябва за музика и снимки -> Sony Ericsson
Ако искаш телефон,които да ти върши работа(почти като комп) -> Nokia (smartphone).Демек аз ти препоръчвам Nokia 6120(от телефоните които си изброил).Цялото семейство е с нокия и няма оплаквания.А другите телефони Samsung,LG... и т.н са си просто телефони.
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Давате мнения без да разбирате и капка!
Работя с телефони от доста години!
K800 е добър само в едно отношение!камерата,имах този телефон и за 1 месец се скапа копчето за снимане,светкавицата...... а джойстика просто е толкова калпав че ми идваше да го фрасна някаде !
За нокията няма да коментирам,то си е нокия
ЛГто освен с външност друго няма да те впечатли!
колкото до самсунг у600 това е най добрия телефон с камера! сравнение между него и камерата на н95 може да видите в алл4смартфоне ! снимките на н95 просто бледнеят пред тези на самсунга!
моя избор опр щеше да бъде самсунга !
Samsung polzvala sam 6 godini i sam mnogo dovolna ot teq telefoni.Sega sajelqvam 4e go smenih![]()
Next Time I`ll be True...
Нокиа, все пак е с ОС![]()
Самсунга
Мм, аз също скоро ще си взимам нов телефон. Поразпитах тук там..
Имам приятели, който имат LG и те ме съветват да не си взимам телефон с тази марка..
Случайте на "бъгнат" Sony Ericsson не са малко...
Специално този този Samsung не ти го препоръчвам. Ако не се лъжа имаше само 16МВ памет, но не съм сигурна... а и не е кой знае какво...
А и точно този модел Samsung е със слайд (нали така му се викаше), а до колкото знам, слайдовете и капачетата са едни от слабите места на телефоните.
Остава Nokia-та, макар че външният вид на този модел не ми харесва особено много... А и не съм запозната със опциите и възможностите му![]()
![]()
Clip for our country -> http://www.image.bg/show.php?id=22
Мхм... и аз имам Самсунг в момента и съм много доволна... целият е издраскан, по 1 време имаше течен шоколад при батерията, не знам колко пъти е изпускан и още е жив! ..макар 1 копче ("*") да не работи...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Clip for our country -> http://www.image.bg/show.php?id=22
Аз съм с к800 от една година вече и никога не ми е правил магарии.
Препоръчвам ти го горещо.![]()