- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хари Потър
Иеее така се радвам, че тук има хора, които не я харесват..
Сичките ми фр и познати мн и се кефят.. не схващам защо???
Още от както излезе.... разбрах, че няма да хареса.. не си падам по магии... крилати чудовища.. и разни такива глуспоти..![]()
is my religion
Тва ирония ли бешеПървоначално написано от Lake_bodom
![]()
Книгите ме кефят, но филмите са боклуци, а Даниел Радклиф изобщо не ми харесва...виж Рупърт Грин (Рон) е сладур
ПП Обожавам фентъзи и каквото и да си говорим, ХП е най-великото и най-успешното в жанра!
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Абе на вас не ви ли писна да пускате теми за тоя очилат педераст и сатанист!?!?!?!? Grow up!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
и аз принципно ги 4ета тея книги, ма нещо ми станаха...ддз кфи. преди мислех, 4е са мн тъпи, но на един 4рд ми подариха първата книга и така запо4на вси4ко. а ина4е филмите са абсолютен балмо4!!!![]()
![]()
![]()
ХахахахахаххаПървоначално написано от Initial_D
тва мн ме изкефи... I`m agree
![]()
is my religion
Преди четях книгите, ама вече не..Обаче гледах последния филм..
![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
da az e 4eta v momenta tazi kniga e nai interesnata do sega makar 4e az haresvam vsi4ki.super qki !az sam ogromen fen na daniel radcliffemnogo go haresvam i napravo mnogo mu se kefq
![]()
ахахахахахахаПървоначално написано от Initial_D
![]()
![]()
![]()
![]()
Прочетох книгите до 4-тата и ми писнаха...Много са ми тъпи...
Този цайс не го харесвам, нямам намерение да чета книгите или да гледам филмите.
Егати фантасмагорията![]()
![]()
![]()
Мен много ме радва Хари Потър. Изчела съм 5те книги и съм гледала филмчетата. Мисля да прочета и следващите две.Но по принцип не обичам да чета на компа и ще си ги купя.
I ROCK!!!!!
Първоначално написано от Axel_f
Absoliytno sum suglasna s vsi4ko!![]()
Az i maika stra6no haresvame knigite a malkata mi sestra(4) haresva mnogo filmite i daje sama iska da i gi pyskame da gleda.Az li4no sum gledala samo purvia i ostanah adski razo4arovana![]()
мен лично и филмите ме кефят .. но има доста изпуснати моменти, които има в книгата![]()
Baby Baby,
When we first met, I'd never felt something so strong..
You were like my lover and my best friend..
All wrapped in one with a ribbon on it ^
~{*I miSs y0u, bAby*}~
обожавам книгите за Хари Потър..а и филмите също..запалена фенка съм..иначе оотдавна прочетойх 7мата книга и според мен тя е най-добрата от всичките..направо е невероятна.. \/
Аз преди ги четях. Прочетох 4тата , ама после ме домързя да чета 5-тата и така не съм чел оттогава...Иначе новия филм е яко тъп \/ Предния повече ми хареса...
п.п. Я кажете какво става в 7мата книга![]()
knigite harry potter sa super qki (6tom gi 4eta s udovolstvie)pro4etoh sedmata kniga tq e adski interesna \
/
\
/ ,no vse o6te no moga da povqrvam 4e tova e kraqt na tazi strahotna poredica
![]()
Не го понасям![]()
И теб не те понасям ама....Първоначално написано от Бате Хитлер
![]()
awe az vse na hitler i na stalin li 6te popadam ..![]()
harry potter si e cqla religia n ve4e vze da mi stava banalen
j.k.roiling pone si napravi milionite i nakara `mlade6ta` otnovo da 4ete koeto e pohvalno
Jivota e predizvikatelstvo-priemi go! Jivota e pesen-pei q! Jivota e me4ta-os16testvi q! Jivota e igra-igrai q! Jivota e lubov nasladi mu se!
Национал социализма ще го превърна в религияПървоначално написано от so^sweet
Да знаеш
![]()
Явно все на тях ще попадаш.Първоначално написано от so^sweet
Ти се радвай, че не си срещнала това същество на снимката на Бате Хитлер на живо, че тогава щеше да вземеш драстични мерки!Първоначално написано от so^sweet
![]()
Виж си мутрата първо и после говори за менПървоначално написано от Бате Сталин
![]()
Ми 100 пъте по-красив съм от теб!![]()
![]()