.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 99 от общо 99

Hybrid View

Лятото ги превъртях всичките. Суупер интересно...

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Не че се опитвам да въздействам върху мнението на някого, но ми писна да гледам негативни коменатри, написани от хора, които не са чели книгата и въобще не знаят за какво става въпрос! Предубедени хора, чули оттук оттам по нещо, или гледали бозавите филмчета, и вече си мислят, че знаят всичко по въпроса! Не говоря само и единствено за Хари Потър, а попринцип... ако обичайте, първо си изяснете съдържанието на книгата, филма или каквото и да е, и после плюйте!

П.П. Иначе, ако някой е прочел поне 1 книга и не му е харесала - хубаво, това си е лично мнение.
    Аз самата смятам (понеже съм ги чела), че накрая се получава малко разводнено, но замисълът е добър - не магиите, те не са ми особено интересни, а отношенията, преживяванията... Имаше нужда от такава книга - както каза някой, да накара тийнейдърите отново да четат.

Град
    Paramour Mansion

Супер фен
    Град
    в килера
    ^ Тая снимка колко я търсих едно време Така и не я намерих...

Град
    Paramour Mansion
    Цитирай Първоначално написано от zloto
    ^ Тая снимка колко я търсих едно време Така и не я намерих...
    Заповядай.

Хитър Потър най-големия педал на земята, той има магическа пръчка, а Хармаяни има магическа дупчица
    http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!

ae kato beh maluk.. maika mi 4ete6e 1-vata 4ast predi da lqgam.. pak sam gledal 1-2 filma tam ot poredicata

Едно време и аз харесвах книгите "Хари Потър". Четох ги до петата включително и гледах филмите, без петия. ОБАЧЕ!
    Появиха се неща, които страшно ме разочароваха и ме накараха да се откажа от цялата работа.
    Книгите до петата бяха добре и дори доста интересни. Обаче в петата книга, която беше тухла-невиждана, първата половина не се случи нищо особено - действията ми се сториха ненужно разтягани и забавени, сякаш да им се придаде обем. Струваше ми се, че писателката се стараеше просто да поддържа типа "всяка следваща книга ще е по-дълга". Също и филмите ме подразниха. До третия бяха горе-долу добре. Но четвъртия вече беше пълна излагация - освен промени в разказа, действията бяха наблъскани едно в друго, някои по-важни сцени - напълно отрязани. А българинът, който участваше, при всичките хвалби на пресата, мълча през целия филм и накрая му бяха дали да изплюе едно пет-секундно изречение, колкото да мине номера. Всичките му реплики бяха отрязани от филма, т. е. той си беше жива украса.
    И изобщо при всичките хвалби за книгите, и филмите, и новините за най-откачените фенове, които се блъскали пред книжарниците в два през нощта, облечени като вещици, само за да си вземат първите издания, ми развалиха цялото удоволствие и желание да продължа да чета книгите. По-късно като разбрах и че седмата книга при цялата олелия била завършила като сапунен сериал, вече със сигурност мога да кажа това - беше забавно в началото, но вече ми се струва наистина глупаво.
    Съжалявам, ако съм разстроила някои фенове, но наистина се разочаровах от цялата работа и просто исках да си го кажа. Ако се замислите има много по-стойностна фантастика от тази. "Хари Потър" е забавно донякъде, но в никакъв случай не е "велико" или "шедьовър".
    We are not men
    We are machines that take the breath of life away
    We are not men
    We are pathetic animals who kill to kill
    We are not sane
    We are colluding with the enemy is us
    We are not sane
    We are destroying things we are unfit to touch

Град
    Пловдив
    Az sum q chela kngata, imam si gi vsichkite Ama filmite sa golemi boklyci, vqrno .I deistvitelno chetvuriqt e nai- zle.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Лелелеле...ослепях

Хари е як и вие мъгъли нищо не разбирате. ---> Съгласна съм!!! Много харесвам книгите за Хари Потър! Направо съм луда по тях!

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Аз супер много се кефя на тази поредица....
    И мисля ,че това да четеш книги по интернет е хипер тъпо и просташко. Обида към изкуството , губене на тръпката...

Всяка книга я прочитах за 2-3 дена / нощи още щом излизаше. И е супер увлекателна.За хората които нямат акъл и въображение само мога да съжалявам...

А за постове от сорта на "Актьора е гей" , "Рандом перверзии" , започвам да засилвам огромното си желание да се махна веднъж за винаги от тая държава на простотия и вулгарност...

И не , това ,че чета Хари Потър примерно не ми пречи да чета "Шифъра на Леонардо" , "Клетниците" , и изключително много други екшън / фентъзи поредици за които съм сигурен ,че 85% от младежта не са и чували.....Толкова по-зле за България.

Град
    Plovdiv
    ми бях почнала да чета 1вата книга преди...2-3 години...но се отказах...нещо не ми беше интересно... ама наскоро брат ми ми донесе всички части на английски и от нямане кво да правя тръгнах да ги чета... и то па зе, че ми стана супер интересно и ся по цял ден си чета Хари Потър

аз прочетох 7мата книга за 2 дена и я свърших на 31 декември мин. година и бях вече спокойна че съм свършила с хари потър историите

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    nope

Мега фен Аватара на babity
    7та книга е по - различна от останалите, струва ми се малко по - мрачна. Но въпреки всичко, не очаквах този край.

леле мн я обичам тая книга, чела съм всички части... 7-мата ме кефи супер мн, ама наистина е малко по-различна :]

Харесвам Хари Потър,но още не съм купила седмата книга все се отлага,заради някоя блузчица или глезотийка

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Хари Потър владее!
    У нас някой от филмите е пуснат всяка вечер, не защото го гледам ами просто някаси добавя ебати уюта към стаята ми. Разни замъци, поляни... Много приятно нещо за фон. Даже напоследък забелязах, че ми е криво като започна да свиря и не тече Хари Потър на фона. :Д
    Някакси е като ония каналите в Щатите на които денонощно има камина.
    Което ми напомня(не знам как), че трябва да си дръпна Властелина На Пръстените и да започна него да го въртя. Хари Потър страда от остър недостиг на елфи..
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Цитирай Първоначално написано от ArTanDra
    Четете по - добре някоя класика , отколкото такива боклуци!
    Класиките трябва да се четат задължително...Поне от съвестните хора,които обичат да четат
    Не бе,така си е,ама квото и да е,обожавам я тази измишльотина...Че,мамка му,предпочитам да се забия вкъщи и да чета пред това да гледам филм или пък някое къде-къде по-приятно занимание...Увлекателно е!Не съм побъркан фен(е,в първи клас бях),но имам всичките книги и съм гледала филмите.Ми яко ми е пък!То хората,които плюят (уж най на сигурно,т.е. в течение на нещата са)идея си нямат за кво става въпрос.А и това са книги-ако искаш да развиваш собствената си индивидуалност,трябва да ги прочетеш,пък било то и само колкото да утвърдиш аргументите си,че са пълен боклук.Anyway,книгата развива,най-малкото,което е,въображението у хората...Пхаахахаха-ще си кажете вие. Е,да де,ама не!В тоя свят на човек му трябва ударна доза мечтателност и креативност,за да изживее живота си пълноценно.Завиждам им на тези хора,ама доста се отклоних.Достатъчно възрастни хора познавам,които обажават книгите и които са готови да отделят дори малко от времето си почивка след тежката смяна,за да препрочитат поредицата...О,повярвайте,н говоря за безделници и линтяи

You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.

Попринцип съм голяма фенка на HP или поне бях,сега нямам толкова мн време,иначе пак си ме влече...никой от филмите не може да се сравнява с книгите чела съм и съм ги препрочитала доста пъти.Днес например почнах отново 7-мата въпреки че съм я чела 1 път вече,шестата ми е любима.Но вс ги харесвам,точно тези книги ме научиха да обичам да чета...

...hate my nickname

Град
    Долината На Идиотщината
    Не ми харесва...По-добре си ми е да си чета Стивън Кинг..

Град
    40 Miles from the Sun
    Ако бях на 10, сериозно щях да чакам някой да ми прати писмо, че съм магьосница, ама не съм и сега трябва да живея с мисълта, че са ме забравили. :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си