- Форум
 - По малко от всичко
 - Всичко тийн накуп
 - Хари Потър

Първоначално написано от Бате Сталин
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
С тая мутра може ли да се хилиш бе?!?!?Първоначално написано от Бате Хитлер
Много ясно, за разлика от теб и твоя мустак!Първоначално написано от Бате Сталин
![]()
Хохохохоооооооо! Аз така се хиля!![]()
Ууууу, пуритани с пуританите проклети...Първоначално написано от Justified
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
аз чета хари потър и смятам,че книгите са мн интересна.филмите са пълна боза,като изклучиме 3тия,който горе-долу ставаше за гледане...а за 7мата книга...ше я чакам за Коледа
~[I'm not craZy...My reality is just different than yours...O_o]~
Я па го четем. Прочел съм и 7те книги (7 на английски даже)И много ме дразнят хората, които без да са чели поне една книга казват, че проедицата е тъпа
Абе кой ви пита пък вас дето не харесвате Harry Potter ! Човека пита дали някой знае от де да си я изтегли - не дали харесвате книгата или изобщо Хари Потър!Тъй,че стига!
...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...
Аз книгите не съм ги чела целите,само от тук от там,но съм гледала всичките филми по 10000000... пъти,(имам ги на компа).Последния го гледах на кино и много ми хереса...Та...аз определено съм ЗА ХП!
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват. " Уилям Шекспир
Аз бях много върл противник на Хари ПОтър, заюото се мислех за серьозен читател, а тва за някаква инфантилна глупост.
Нямах никакво намерение да я чета. Но лятото бях в Ю|атите и едnа моя колежка ми подари първите две книги. След като ги прочетох и двете за 4 дни, си купих останалите и...![]()
Изпаднах в някакво болестно състояние...
Вчера прикл/чих с последната, след като два дена ми изткоха
комбалите пред тоя монитор...![]()
За тези, които мислят, че е глупава, инфантилна и плитка, моля, почетете я... Защото за мен се оказа, че просто съм била предубедена.
А книжkите си струват, особено последните три.![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
towa li e poslednata 4ast ot poredicata? i kak se prevejda zaglavito? :P
Официалният превод е Хари Потър и даровете на смъртта :PПървоначално написано от vodolei4e_m
Карай да върви, пък да става каквото ще!ROLL
Абе някой може ли да ми каже как се казва отварата, която Снейп приготвя за Лупин и с която след превръщането си във върколак Лупин остава с разсъдака си и не би наранил никого?![]()
Карай да върви, пък да става каквото ще!ROLL
Вземете прочетете книгите преди да съдите. Потърчо си е върха...![]()
playin' basketball
Аз още лятото си я прочетох.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Обожавам Хари Потър...сичките книги за него са супер...последната и тя много ме кефи..
Честно да си кажа филмите не ми харесват...много сухо предават действията и от сцена в сцена се преминава за секунди...иъъкк![]()
az 4eta 6-tata mn e zabavna![]()
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
И аз си мислех отначало, че Хари Потър е боза, но след като прочетох 4-тата книга взе е ми хареса и оттогава съм голяма фенка![]()
Според мен книгите наистина са много интересни и си струва да се прочетат. Просто само от филма не можеш да рабереш чувствата, които изпитват героите, всичко е много повърхностно направено![]()
Но книгите наситина са много завладяващи, евала на Роулинг !
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Преди и аз си мислих,че Хари Потър е глупав,но след като гледах "Хари Потър и филосовския камък" си промених мнението и се зарибих доста.Много ми се иска да започна да чета и книгите,но не разполагам с нужното време.А пък като знам каква съм,ако ми харесат ще забравя за всичко друго и по цял ден ще чета![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
И аз мн се чудя на хората,които казват,че ХП е тъпа и бозеста книга,а накрая като ги попиташ,се оказва,че дори не са я чели...Напротив,книгите си имат супер завладяващ сюжет и много дълбока идея...Обожавам ги!
ми аз съм чела амо една книга от поредицата на хари потър
To be lost before you're found, don't mean you're losing.