- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мис & Мистър Форум 2007
Първоначално написано от dance_with_devil_
Ъ ? Аз нямам други регистрации, и да искам не мога да си измисля друг ник, даже се очудих колко гласа има за мен в началото, а сега не мога да повярвам![]()
Иначе Сараби за Бръмзе и Бръмзе за Сараби![]()
![]()
![]()
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Честито на победителите![]()
![]()
Много успехи
![]()
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Честно да ти кажа, яд ме е, че ти не спечелиПървоначално написано от sherry
Но все пак и второ място е престижно за моята фаворитка
![]()
What you give is what you get!
Честито на Сараби!![]()
За другия победител не съм очарована,но такъф е живота...![]()
Е и аз исках друг да спечелиПървоначално написано от BraInLesS_f
![]()
Можеш да я ядосаш толкова, само като й изпиеш бирата.Първоначално написано от Мо6no
![]()
![]()
Аз не пия изобщо бира и какъвто и да е алкохол и бързо и лесно ще се напия и после като отида горе на небето (или долу под земятаПървоначално написано от p4elata_brumze
) няма да си спомням нищо и няма да има никакъв смисъл от цялата работа, така че ако искаш да не ти пипам сарабито измисляй друг начин да ядосам достатъчно Флуфито преди да съм се навлякъл в София.
* Спокойно имам проблеми с ходенето до там, така че трудно ще се осъщуствят плановете ни.
A сещаш се, че тук повечето юзъри ме знаят като brain_stew, а не като Mad_Flufi?!Първоначално написано от Мо6no
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
А защо повечето юзъри трябва да разбират за тези вътрешни работи? То пчелата знае коя е Флуфи, тъй като е посещавал форума, в който те има под този псевдоним.Ако можехме щяхме да се говорем на Есперанто(Инфо) та да не ни разбере никой.
Ако ти се живее в това измерение, няма да я пипаш.Първоначално написано от Мо6no
![]()
Абе ние нещо не се разбираме. Аз така или иначе ще умра и няма да съм в това измерение. Въпроса е да умра с кеф и за това е цялата работа. Разбираш ли? Изобщо не съм зайнтересован от Сараби. Тайната ми цел е да ядосам Диди, но тя знае е това и затова нарочно не се ядосва и не мога да постигна целта си. За това едното решение е с "пипането", а кат не искаш да не я "пипам" ми предложи друг работещ вариант. Писна ми да говоря едно и също. Дай по същество или ще действам при първа възможност.
бтв това "" ме плаши. Да беше "
" щях да те разбера, ама "
" ми звучи като намек за
и ме кара да си мисля, че ще ти е приятно, а пък точно това ще ме накара да се
до като умра. Пак ще отида в друго измерение, ама това е най-лошият сценарий. Баси... квот и да става все съм умирам. Поне прекрасното Флуфи да ме оправи преди това. [-o<
Ако й завещаеш апартамента ти?Първоначално написано от Мо6no
![]()
Аве ей аз ще и завешая апартамента си, ако се оженим бе. То вярно хубава, вярно е харесвам, ама тези процедури не са толкова скъпи.
Аз като миналогодишна /може и тая година да беше помня ли../ победителка поздравявам печелившите и .. да пазят короната .
/скромност../![]()
Иначе щях да падна като видях колко сумати момичета със..хм..интересни снимки..са се кандидатирали.
Браво на организатора - добре си е свършил работата![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
А защо
sh3_1s_7h3_0n3
не си е дала IQ-то???![]()
Еееее пу! Знаех си, че трябваше да си епилирам кракатавиде ли ся Виоле...ако се бехме епилирали са щехме да си делим първото място щото сме еднакво красиви и щяхме да купонясваме и блудстваме с купчините от фенки
![]()
Иначе честитка на печелившите :P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
И кфо излезе... само аз съм се преебала да харесвам някфи космати.![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
И аз и аз!Първоначално написано от Boot
![]()
Косматото рулз!
хухуух
Време е като фенка да си организирате парти с мен, кфо се правите.![]()
гръмни се
А неее, а тези които искаме косматковци какво ще правим? Накрая няма да останат мъже и ще стана лесбийка. Не предавайте и вие фронтаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от shadow4e
подкрепям!
съкровище, ако не останат мъже - звънкай![]()
![]()
Собственост на Canis_Dirus
Моля, моля, и аз същоПървоначално написано от brain_stew
![]()