- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мис & Мистър Форум 2007
Не ще изядеш ми...ако знаеш оня ден какво й се случи на момичето...чак на мен ми стана неудобно (почти).Първоначално написано от brain_stew
Охооо!Ше ям значи!Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Тц тц тц... тука си признавам грешката! Един човека е гласувал повече от един път - веднъж в началните страници на темата, веднъж в по-крайните и веднъж с друг ник. А аз уж проверявах съмнителните... На aniezina в такъв случай и се отнемат 2 гласа, на MG-X-Power също.
Много жалко, че някои злоупотребяват по такъв начин...![]()
Трето място за Мис Форум 2007г. в такъв случай (напъно справедливо) делят три сладурани - NovemberRain, sh3_1s_7h3_0n3 и brain_stew с по 7 гласа!![]()
Честито!![]()
Да бееее. Направо се скри от неудобност. Стига заблуждавал колегите беПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
^npocTo^a3^f^ - Благодаря. Оказа се, че съмненията ми са били реални, въпреки че ги раздух прекалено много, за което се извинявам.
Ама любимката ми влезе в класацията.Йеаааааа + тва модераткорката и другата мацка са супер яки и има повече победители.
![]()
Мога да ти кажа единствено и само че ти започна, аз само пригласях. Пък и биваше да сме по-...де да знам. К'во ли си помисли момичето. Но явно целия ми ден е бил такъв. Горките хора които ме виждат за първи път. Пък то тебе си те знаят че си си олигофренчеПървоначално написано от Boot
![]()
Охооооо!
Благодаря на всички които ме подкрепяха душевно, енергийно, писхически, физически, анално...благодаря!![]()
Ебавките на страна, макар, че аз се класирах за едната ебавка ама уотева!Мерси!Ше почерпим!![]()
Зло, поздрав с Oomph! - Wunschkind![]()
Дидке, ама аз не искам бира![]()
оргияяя!Първоначално написано от TheNightRider
Айде шсе почерпим със господата на трето място!Колеги, честито!
![]()
Е, да, аз съм виновна, че праиш странно впечатление на хората. Тя мацката разбра че се гаврехме, ебати, не се оплаквай.
Saatana vittu perkele hate crew!
Сбийте се!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз не пия бира. Искам да ме почерпиш с едни други питиета, ама мен ме е срам да ги кажа на широката публика. Ако се интересуваш ме питай в скайпа.
TheNightRider - Повече победители, повече доволни, повече черпене.Какъв е проблемът?
Иначе за мацките съм доволен от вота, но при момчетата не съм. Истинския победител трябваше да бъде ето този -
_Joreto_
Име: Жоро
Години: 12
IQ: 135
Още снимки: 1 2
^^ Аз за този не бих гласувал и пиян![]()
Браво на спечелилите, наистина си го заслужават и двамата.
Не знам защо нападнахте Мошно така, имайки предвид, че просто искаше да разобличи тези, които се гаврят с темата. Напълно логично беше да предположи, че може и да е някой от самите участници.
Както и да е - въпроса е приключен, конкурса е завършен.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
йееееееееееееее Диди е на трето място![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Cuddly_:
"пак осрахте всичко, ейй.. типично за тук
приемете резултатите и толкова
защо трябва все да се караме?"
ПОДКРЕПЯМ! =D> защо осрахте цялата тема!?не мисля че примерно сараби се е включила само за да може със другите си регистрации в форума да гласува за себе си или да манипулира вота и така нататък за да може да е на първо място...но нямя значение това си е моето мнение...И също така мисля че темата беше просто за забавление и надали някой я е приел чак толкова насериозно
![]()
ЧЕСТИТО НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ! :]]] сичките сте мн готини![]()
![]()
тъкмо щях да се обадя за лоунлиту ама не съм влизала отдавна и затва, иначе аз като видях че имма един глас и вече бях щастливаПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
и вече като знам че са 5 и съм направо морално удовлетворена! Довечера ще заспя и ще изглеждам точно като този емотикон---->
и честно казано от ваще караници(дето и вие незнаете за кво сте недоволни) не разбрах кво стана с конкурса но както и да е
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Честито на MG-X-Power![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Хей, честито на победителите! =D>
Благодаря за тези, които гласуваха за мен, наистина го оценявам! :P
За теб един голям и соченПървоначално написано от Мо6no
(нищо лично)...Сарабито си остава за мен
![]()
.
Канадки не оправям.
Край на съобщението.
Не си познал драги ми Смехурко.Първоначално написано от Мо6no
![]()
![]()
![]()
Мизерници![]()
Първоначално написано от <Твърд>
Сравнително правилно казано..
Да ви е честито! И да черпите!![]()
Естествено, че така ще кажеш. И аз бих казал така на твое място. 2 пъти повече. А пък и те може да не са кандки. Просто живеят в Канада.Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
А бъди спокоен аз на Сарабито (почти) нищо не ще и правя. Тя не ми е целта. Целта ми е да ядосам толкова Дидито, че да ми се сбъднат най-извратените мечти.+ тва ти нищо не ще ми направиш. Ще си в Канада, а преди да се върнеш аз няма да бъде сред живите. Ще съм минал през стомаха (и червата
) на brain_stew.
![]()