- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Едно обаждане
Sedq si az edna ve4er na peika s priqteli i mom4eto koeto haresvam mi se obajda i mi kazva 4e me obi4a i mu lipsvam i ne6ta ot toq sort ama zvu4e6e nqkak osobenno i nz dali e istina ili samo se bazika a nemoa go pitam 6tot 6e izlezna mnoo tapo i nz kak da postapq pls pomognete mi
Говори с него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Сигурно е бил пиян....хванал се е на бас с някой , че може да ти се обади и да ти каже това и така.....или най-малкото би трябвало да е бил пиян.....недей да храниш напразни надежди...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Какво ?Първоначално написано от #~LuDa_FeNkA~#
"a nemoa go pitam 6tot 6e izlezna mnoo tapo "
Абееепитай го какво толко има лошо или пък искаш да му се вържеш веднага и да повярваш(ако те лъже),ако ли не и е истина нищо лошо няма да стане.Нормално е да не вярваш и да се чудиш...то така изведнъж не се заобиква!Дам прекалил е ама пак може да има някви чувства!
![]()
точно и аз щях да пиша че е бил пиянПървоначално написано от Dead`Paladin
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
i az mislq 4e e bil pian ama iskah vse pak da popitam![]()
Ами попитай го, няма да изгубиш нищо, ако го направиш.Първоначално написано от #~LuDa_FeNkA~#
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
хахаха ей жалък...виждал сам те в флирче и суит кви коментари пишеш...ебати селянчето си!!!!! смешник...Първоначално написано от boy87y
kaji mu "abe 6emet,ti da ne bi da si se bil nafirkal ne6to sno6ti,4e mi drunka6e takiva gluposti po telefona" :P
“There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”
Що бе селянче?Първоначално написано от boy87y
Поговори с него или просто когато сте сами,го попитай дали е говорел сериозно онази нощ?!Иначе няма да можеш да бъдеш сигурна в целта на обаждането му!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Ае не се карайте сега, бе...Първоначално написано от cracken
По темата - говори с него директно
Първоначално написано от Aleandra
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
abe boy87y az pak se 4udq koi teb 6e haresa takav grozennnnnnnnn
АМИ СИГУРНО Е БИЛ ПИЯН
aбе я не са прави на важен а попиши малко в раздел козметика и диети и питай как да си излекуваш акнето че доста имаш тъй кат гледамПървоначално написано от boy87y
Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
брао брао =D> и на мен ми лазеше по нервите
![]()
направи се, 4е не си го разбрала, забравила си, или направо не си го взела на мн сериозно...пък той ако наистина те оби4а, ще ти го покаже и по др на4ини...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
и аз така мисляПървоначално написано от tuzaro
![]()
So free