na4i moqt problem e takav 4e nz dali da prostq na gadjeto si..istoriqta e takava.ve4erta predi da zamina na more... se skarahme 6tot toi me izlaga.. edvam go nakarah da otidem v nqkoe kafe... 6tot toi mi obqsnqva6e 4e e bil izmoren i t.n ama kakto i da e otidohme makar 4e tam mi se sarde6e i po4ti ne si govorihme..i sled okolo 30min toi si tragna..i az vikam na moite fr da hoim v nqkfa diskoteka nali da se razcepim kato za posledno i kato otiam tam go vijdam nego.... qdosah se 6tot uj be6e mi kazal 4e se pribira i bil izmoren.. i skarahme se...... posle si pisahme sms-i ama nz dali skasahme 6tot toi mi pisa 4e kato se varna ot moreto 6e govorim..da oba4e na sledva6tiq den mi se obadiha moi fr i mi kazaha 4e toi se e celuval s edna moq fe v edna diskoteka ..tam pregra6tali sa se tq bila mnou piqna i mu se e natiskala..i az mu pisah da ne me tarsi poi4e da zabrai za men a si hoi s onaq i toi mi pisa 4e kato iskam da vqrvam na drugite .... toi ni6to ne e pravil s tfa momi4e.. i siga nz edni mi kazvat 4e e bil toi tvardi 4e ne e.....i nz dali otnovo da se sabera s nego....... molq vi kajete mi daite mi savet .......

Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!