Първоначално написано от
:(
начи моят проблем е такъв че нз дали да простя на гаджето си..историята е такава.вечерта преди да замина на море... се скарахме щот той ме излага.. едвам го накарах да отидем в някое кафе... щот той ми обясняваше че е бил изморен и т.н ама както и да е отидохме макар че там ми се сардеше и почти не си говорихме..и след около 30мин той си тръгна..и аз викам на моите фр да хоим в някфа дискотека нали да се разцепим като за последно и като отям там го виждам него.... ядосах се щот уж беше ми казал че се прибира и бил изморен.. и скарахме се...... после си писахме смс-и ама нз дали скъсахме щот той ми писа че като се върна от морето ше говорим..да обаче на следващия ден ми се обадиха мои фр и ми казаха че той се е целувал с една моя фе в една дискотека ..там прегръщали са се тя била мноу пияна и му се е натискала..и аз му писах да не ме търси пойче да забраи за мен а си хои с оная и той ми писа че като искам да вярвам на другите .... той нищо не е правил с тфа момиче.. и сига нз едни ми казват че е бил той твърди че не е.....и нз дали отново да се събера с него....... моля ви кажете ми дайте ми съвет .......