- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да му простя ли?
na4i moqt problem e takav 4e nz dali da prostq na gadjeto si..istoriqta e takava.ve4erta predi da zamina na more... se skarahme 6tot toi me izlaga.. edvam go nakarah da otidem v nqkoe kafe... 6tot toi mi obqsnqva6e 4e e bil izmoren i t.n ama kakto i da e otidohme makar 4e tam mi se sarde6e i po4ti ne si govorihme..i sled okolo 30min toi si tragna..i az vikam na moite fr da hoim v nqkfa diskoteka nali da se razcepim kato za posledno i kato otiam tam go vijdam nego.... qdosah se 6tot uj be6e mi kazal 4e se pribira i bil izmoren.. i skarahme se...... posle si pisahme sms-i ama nz dali skasahme 6tot toi mi pisa 4e kato se varna ot moreto 6e govorim..da oba4e na sledva6tiq den mi se obadiha moi fr i mi kazaha 4e toi se e celuval s edna moq fe v edna diskoteka ..tam pregra6tali sa se tq bila mnou piqna i mu se e natiskala..i az mu pisah da ne me tarsi poi4e da zabrai za men a si hoi s onaq i toi mi pisa 4e kato iskam da vqrvam na drugite .... toi ni6to ne e pravil s tfa momi4e.. i siga nz edni mi kazvat 4e e bil toi tvardi 4e ne e.....i nz dali otnovo da se sabera s nego....... molq vi kajete mi daite mi savet .......
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
ako si sigurna 4e toi ne e prail ni6ty s neq my prosti a za diskoto det te e izlagam neznam.. spored men 6tom ot sq te laje nqqq smisal da prodaljaaate - ta kfa e pri4inata da se prai na izmoren kaza li ti ?
nema
Мислиш ли че някога ще разбереш каква е била истината ???? ....
Ние неможем да ти кажем дали да се събереш с него или не, ако вярваш дотолкова на приятелите си, че те да немогат да сбъркат приятеля ти в някоя тъмна дискотека .. твое решение
Ако го обичаш .. съвета ми е върни си го
За вечерта преди морето ти ... може би е искал малко да поизлезе и сам с неговите приятели .. но не е знаел как да ти го каже без да му се разсърдиш ..
...s0 L3T m3 b3 Fr33...
emi ...da kaza mi bil na fitnes posle bil na plaj... posle imal nqkfa rabuta i bil mnou izmoren.....misi ina4e 4e mi otgovori.....mi nz dali e prail ne6tu s neq..6tot toi ne e takav...ako ne iska6e da e s men prosto 6te6e da mi go kaje ne bi mi izneveril....ama nz 6tom sa gi videli da se celuvat.pone takami kazvat
I az naskoro hvanah moq priqtel v krachka,vapreki 4e mi se izvinqvashe 1 sedmica sled tova i me ubejdavashe v obratnoto az mu prostih z6toto go obicham no ne mu vqrvam ve4e...Na momche vqra nqmai![]()
hahahahah a na vas moje li da vi se ima vqra...Za edin hui zabravqte vsichko dobro koeto vi e storilo mom4eto
по-добре без него
по-добре без него
emi spored men toi luje nali znaesh na mujete nevrqvai 6ot dori i na kolene da ti padnat i da te molqt z apro6ka te pak si slijat s luji...a i kato te e izligal 4e e izmoren a e bil na disko qvno ne6tata ne vyrvqt ostavi go...zabravi nqma da e lesno no toi sam 6te se oseti kfo e zagybil...
Еми по начина,по който представяш нещата изглежда,
че той те лъже ... но както казаха вече не можеш да
разбереш кой е прав и кой крив?!Ако го обичаш и вярваш
в чувствата му,ако искаш все още да си с него ще
продължите заедно,ако не ... късате.По-добре реши сама,
вмести да слушаш кой какво ти казва,защото все пак живота
си е твой ...![]()
Само този, дето много обича, може да прости ....
...и да го направят на идиот.Първоначално написано от BAYO
веднъж те е излъгал за дискотеката и пак ти е казал, 4е бил изморен, след т'ва приятелките ти го виждат да се натиска с няк'ва... ъъъ?! я, като се прибереш от море (ако не си се прибрала още) виж как ще се държи и го измисляй на момента, но ако те е излъгал за плажа фитнеса и т.н. пък е бил с няк'ва... няма к'во да му мислиш даже![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ами щом те е излъгал веднъж той ще го направи отново а може би вече го е направил казвайки че не се е целувал с тази твойта приятелка така че моят съвет е да не тръгваш пак със негоПървоначално написано от :(
Не сме ние хората, които да ти кажат каква е истината, или какво да правиш. Това е твой личен избор и само ти трябва да вземеш решението какво да правиш.
Лично аз не бих могла да бъда с човек, който ме лъже.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
аз ще каза само едно нещо,което е много вярно:"ОТ МОМЧЕ МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ И ВСИЧКО,И НИЩО!"![]()
Ако имаш чувства към него и не искаш да късате, поговорете и се разберете като хората - ще късате ли или не..ако нямаш чувства за какво ще му прощаваш..както казаха някои преди мен - само този който обича прощава..
Ne mu proshtavai v nikakav sluchei.Tova ni e greshkata na momichetata,che proshtavame i zapochvat sled vreme da se vazpolzvat.
Next Time I`ll be True...
мм мисля,че няма смисъл,продължаваи напред.сиг съм че тва е истина,но тои се опитва да те накара да му повярваш.пък и ако искаше да е с теб нямаше да каже вярваи на който искаш,а щеше да се бори за теб...
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Няма какво да се лъжем, според мен те е излъгал и е напълно логично, че приятелите ти са прави-целувал се е с въпросната. След като не го бърка да те излъже и да отиде на дискотека, защо да го бърка да се целува?! А и не вярвам приятелите ти ей-така да си измислят.
Помисли много добре дали ще му простиш. Ако го обичаш и той теб, ако знаеш, че съжалява и няма да повтори грешката си-прости му, но ако се съмняваш, че пак ще го направи-недей.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Знаеш ли,аз на сегашния си фр бих простила,защото много си го обичкам....Но с предишноя ми беше станало така!Аз немога да ида на диско и имало там няква която се била напила и се натискали,целували и т.н.т...Аз знаеш ли какво направих,ЗАБРАВИХ затова Ок била е пияна,той ми беше ядосан ясно е.Ама сгреших с тая прошка,той си продължи да го прави нищо че казваше колко ме обича..дъра-дъра пълни глупости.НЕ му прощавай,няма да излезне нищо,всичко ще е различно![]()
вярвай на френдките си..що ли щото те е излъгал че е уморен а е на диско а що те е излъгал за да бъде с друга...никво прощаване ще го направи отново и отново квото и да прави... само пушката![]()
И ти самата не знаеш каква е истината, дали ти е изневерил.
Обаче факта, че те лъже би трябвало да те озадачи.Защо трябва да лъже?Ако иска да отиде примерно на дискотека с приятели, просто да каже, но той явно иска да ходи при чуждо, не знам.А и не трябва да се забравят важните неща.Той ти е казал да вярваш, на когото искаш, а това не е много показателно, че му пука особено.