Nie s moq priqtel sme ot po4ti 2 godini zaedno i az sam ujasno revniva ,razbiram 4e tova razru6ava vruzkata ni no ne moga da se spra.Nie su6to 6tqhme da hodim na more na po4ivka tova lqto ,i az to4no za tova se otkazah.sega toi trqbva da zaminava na rabota za 10 dni v Sf i az se poburkvam vsqka6 e do6ul kraq na sveta vse edno sam umrqla .
kazvam vsi4ko tova to4no tuk za da vidi6 kak izg;ejda ot strani tova kogato revnuva6 i te e strah da ne te ostai .......nqkoi siii.....!!!!Az mnogo obi4am priqtelq si,no kakvoto e pisano da stane kato stane sega puk nqma da umiram,ima i nastoq6te i bude6te vse pak......!!!Ako ti dava povodi 4e si mu omruznala ve4e go zareji predi toi da te e zarqzal,za6toto ako toi te zareje 6te se 4uvstva6 mnogo zle,ako ne se razbirate razdelete se.Znam 4e sigorno nqma da me poslu6ava6 za6toto i az ne slu6am drugite kakvo mi govorqt a te mi govorqt po su6tiq na4in,no ti ako si malko po- razumna i ima6 po-golqma volq ot moqta ,ako ne se razbirate i si nqmate doverie po-dobr se radelete za6toto jivota e edin i e mnogo kratuk za da si gubim vremeto vuv vruzki v koito ne sme sigorni dali vsi4ko 6te e svur6i s happy end ili pak nie 6te sme poturpev6ite

maleee az napravo napisah cql roman nqma i za 2 minuti

DAno da sam ti pomognala