- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета, с колко години гаджетата ви са по-големи от вас?
2 години, 3 месеца и 11 дена... Ако не се лъжа де.![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
biv6eto mi be6e s 12 den apo malko ot mene![]()
![]()
Последното беше на мойта възраст...![]()
Сега нямам ама се надявам да е с 3 г. (т.е. вече съм си `аресала)![]()
![]()
Еми по принцип всичките ми гаджета са били по-големи от мене с една или две до три години.Ама сега....аз съм каката с девет месеца.
Moeto e kolkoto mene
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
с 6 години е по-голям![]()
сега момчето,с което ходя е по-голямо от мен точно с 3 години и 4 месеца![]()
Който обича,той не забравя!Който забравя,той не обича!Който обича,a после забравя,той е забравил как се обича!!! ;]
С няколко дни![]()
![]()
![]()
Сега съм свободна птичка, но с последния имахме фрапиращит девет години разлика. Ама нали любовта била сляпа![]()
![]()
Memento moriendum esse!
Абе да ви имам... защо всичките сте с по-големи?Само 5 момичето са на възрастта на приятеля си и 2 са по-големи.
6 godini :\
√$ĨﭲKǿ
с 4
Според мене момичетата ходят с по-големи момчета, защото се възхищават на мъжеството им, така да се каже. А другото нещо е, че пуберитета при момичетата е по-ранен от този при момчетата. Затва е така според мен ...![]()
Memento moriendum esse!
Всъщност най-важното е оценката на обществото, а всичко останало е вторчна работа.Първоначално написано от ThunderGoddess
Това за пуберитета е истина, но има не малко момчета, които на 15 години са далеч по-възрасто мислещи от такива на 17 или пък даже и 18 или поне са наравно. Е, да обаче не са чак толкова много момичетата, които биха тръгнали с тях, тъй като ако си хванат някой батко приятелките им ще викат едно, но ако си хванат някои на тяхната възраст или по-малък приятелките ще им се подиграват.
S 5 meseca![]()
Най-големия беше на 18радвам се , че се махна , иначе 1-2 години макс
Първоначално написано от ThunderGoddess
Бил съм макс с 1 година по-малка от мен ! \
/
Сега съм сама, но винаги с по 4 год.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
poslednoto mom4e koeto si haresvah be6e s 12 godini po goliamo ot men.no mislia 4e normalnata razlika e do 6-7godini
ami ednoto s 3 godini a drugoto s 2 godinki![]()
5годинкииииииии![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.