здравейте сладурковци нова съм не искам да се набърквам така ама и аз имам същия проблем наи добрата ми приятелка ме копира и то от вече една година найстина вече се отчайвам . в началото започна да си купува същите дрехи малко се издразних но си замълчах не исках да правя скандали заради глупости казах си ее може просто до ни съвпадат вкусовете какво толкова на тя не спря купи си същото протмоне гримове дрехи започна да се опитва да си прави като моят грим даже един път когато бяхме излезли по магазините видя 2 като мойте блузи купи си само тях от цял магазин точно същите и наи нагло ми каза нали не ми се сърдиш и ми се засмя.тогава много се ядосах.всеки ден ме питаше с кво ще излизам да може и тя да бъде със същото как ще си оправя косата . много често ми е казвала че се е оправяла 3 часа а аз дори когато се оправя за половин час пак съм по-хубава. от компанията всички момчета ме харесваха та дори гаджето й ме сваляше аз говорих с нея казах й че всеки е уникален по свой собствен начин но тя пак не спира наскоро си купих уникални дрехи който тя неможе да се позволи и ест. ми ги искаше дразня се защото накрая излеза пред другите все едно аз я копирам