- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-добрата ми приятелка ме копира
Здравей..![]()
След като прочетох.. проблема ти.. щях да напиша.. че щом те копира.. може би й харесва да е като теб.. харесва.. хмм начина ти на живот.. (думите на баба ми) ако мога така да се изразя..![]()
Но малко след това.. един спомен.. изникна в мозъка ми.. преди 3-4 години.. когато се събирах с моята братовчедка.. ( в баба ми..) мн обичахме да рисуваме.. и двете си имахме 2 големи книжки.. в които пишехме и рисувахме глупости.. проблемът беше.. същия.. каквото и да си нарисувах.. аз.. след малко го имаше и в нейната тетрадка... и двете.. бяха почти еднакви.. оплаквах с ена баба ми.. но тя казваше това, което щях да напиша по горе.. мн се дразнех.. и ся ядосвах.. ама лапешка работа беше това.. но твоята история.. ме накара да си спомня.. колко гадно беше....
При теб е по сериозно.. но както ти сама казваш.. вие сте най добри фр.. не би трябвало.. това да се превръща в проблем.. а за да не става.. поговори с нея..Пак ще кажа.. щом сте бест фр.. значи трябва всичко да си казвате.. да може би ще бъде кофти.. и ще ти е тъпо.. но поне ще знаеш, че си постъпила правилно.. и си била искренна.. Успех.. и дано и ти да се отървеш от този проблем
![]()
Сори.. за дългото мнение..![]()
is my religion