.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    здравейте сладурковци нова съм не искам да се набърквам така ама и аз имам същия проблем наи добрата ми приятелка ме копира и то от вече една година найстина вече се отчайвам . в началото започна да си купува същите дрехи малко се издразних но си замълчах не исках да правя скандали заради глупости казах си ее може просто до ни съвпадат вкусовете какво толкова на тя не спря купи си същото протмоне гримове дрехи започна да се опитва да си прави като моят грим даже един път когато бяхме излезли по магазините видя 2 като мойте блузи купи си само тях от цял магазин точно същите и наи нагло ми каза нали не ми се сърдиш и ми се засмя.тогава много се ядосах.всеки ден ме питаше с кво ще излизам да може и тя да бъде със същото как ще си оправя косата . много често ми е казвала че се е оправяла 3 часа а аз дори когато се оправя за половин час пак съм по-хубава. от компанията всички момчета ме харесваха та дори гаджето й ме сваляше аз говорих с нея казах й че всеки е уникален по свой собствен начин но тя пак не спира наскоро си купих уникални дрехи който тя неможе да се позволи и ест. ми ги искаше дразня се защото накрая излеза пред другите все едно аз я копирам

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Просто й кажи, че не ти е приятно.Но може би трябва да си поласкана, че е избрала точно теб.
    П.П Това малко ми напомня на "лилавата" тема

Голям фен Аватара на lemonyheart
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    tq mai nqma golqmo samo4uvstvie...a ne se li use6ta?!vij,ostavi q namira,nali dr znaqt kade e originala?!
    Така е! Няма смисъл да си късаш нервите (знам го от личен опит)!

I sneakers!
    music>life ♪♫

Град
    Провинцията
    Щом копира, значи завижда. А и нали знаеш, с какъвто се водиш, такъв ставаш.

Авторке ти някаква богиня или звезда си , че да те копира някой ? Остави момичето да се носи така , както и харесва на нея .

Голям фен Аватара на daru6a1
    Това ми се струва поредната лигава тема .. Е , как те копира? Пластична операция ли си направи, че да изглежда като теб , какво ?! Какъв е проблема не мога да разбера . Това , че имате сходни или ако искаш ги наречи ЕДНАКВИ интереси,мнения,вкусове , не означава че те копира. Дори както казаха , трябва да се чувстваш поласкана . Това означава , че харесва самата теб.
    Аз си спомням , при мен такъв проблем имаше в 1ви клас за последно .. Така ли не порастнахте един път завинаги ?!

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Пишете в тема от преди 4 години.

Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Ми дано за тия четири години да и е дошъл акъла . Щом подобни лиготий са проблем то не виждам какво остава за истинските и трудните проблеми .

Голям фен Аватара на daru6a1
    Цитирай Първоначално написано от Garvanec
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Ми дано за тия четири години да и е дошъл акъла . Щом подобни лиготий са проблем то не виждам какво остава за истинските и трудните проблеми .
    +

Измисли подъл и зъл начин да си купиш нещо супер яко и скъпо и тя да не може да си го купи. Много ми е яко, когато повтаря каквото говоря и правя и аз имам един трик с ухото, а понеже никой друг не го може и ми е мнооого яко като ги гледам как се опитват а не могат!

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Ем единствения начин да решиш проблема е да й споделиш. Защото:
    1-во - тя може да си мисли, че не забелязваш
    2-ро - може да си мисли, че не се дразниш
    или 3-то - може да си мисли, че ти харесва да сте еднакви (знак, че сте много добри приятелки, ддз)

Та няма как да спре ако не знае, че ти го забелязваш и страшно се дразниш от това!

А и супер важно нещо - когато й го кажеш не й викай, не се прави на много важна/надута и не я обиждай /нещо от рода на баналното и изтърканото "Ти не можеш да си измислиш собствен стил, жалка си, ти си копието, аз съм оригинала .. дрън дрън" В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ГО КАЗВАЙ! / . Кажи й го съвсем директно и приятелски. Защото ако й се раззееш тя не само няма да спре, а й ще ти се нацупи,ама ще е и ужасно права!
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Град
    Провинцията
    Чудо голямо!

Фен
    Град
    София
    Според мен това е напълно нормално и не можеш да направиш нищо по въпроса .. Примерно аз също обичам да копирам приятелите си от към лафове а-у както и те от мен ..
    Кое си требе, оно си го сака!

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Най-добрите приятели си споделят абсолютно всичко. Така, че не виждам проблем, ако й намекнеш просто.
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си