- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Молив за очи
Момичета кажете....супер ми се размазва молива за очи и ставам като вещица...имах един от Ейвън(черен)-размазваше се,сега имам един на BROOKLIN и той се размазва(черен пак).
Гледам толкова момичета с половин молив изхабен на очите си и не се размазва!!!;(![]()
Az imam molivi na Avon, Brooklin, Oriflame, Miss Claire, Impala i t.n.
Po princip vodoustoi4ivite ne se razmazvat mnogo, taka 4e na Impala probvai, mn trudno se nansq oba4e![]()
:P :P :P
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Аз много не ползвам молив,но един ден си взех някакъв евтин на GOLDEN ROSE и нямах никакви проблеми нанася се лесно и не се размазва,а и лесно се чисти
И аз съм много доволна от тоя на Golden Rose
за Ейвън не знам, но моливите на Бруклин са адски меки => се размазват по-лесно, иди в козметичния и поискай по-твърд молив, няма да се размазва, но и се нанася по-трудно
другото нещо е да си купиш черни сенки и да слагаш върху молива, така издържа наистина мн дълго
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аз използвам от много време моливите на орифлейм long wear...
Много съм доволна от тях, не се размазват, не свършват бързо и въобще не дразнят очите...
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
Голден роуз
аз пък си купих моя от магазина за левче и не се размазва О.о
Останала съм с впечатление, че твърдите моливи се нанасят много трудно, но пък не се размазват!![]()
\
/
аз не използвам кой знае колко често черен молив, но си бях купила такъв на Ейвън. Според мен е добър и е мек => по лесно се нанася, за твърдите моливи, не се размацват толкова лесно, но много по-трудно се нанасят.
Аз съм със същия.Екстра саПървоначално написано от J|egeHa^cTpacT
![]()
Не знам за теб...но аз лично обичам молива да е супер мек,да се нанася плътно.Всичко друго не си е работа.Е ако единствената ти цел е да не се размазва,то обикновен твърд молив свършва работа(Golden Rose например).Но аз споменах на какво държа и след като искаш добър ефект,не може да не си готова работата да се...омаже понякога ;D![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Една фр си купи някъв много мек на Буржоа, ама сега точно няма как да я питам нея и за тва, който го е използвал, плс да напише дали е свестен!
Golden Rose![]()
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Това е най-добрият молив който ми е попадал някога.Винаги само него купувам,друг такъв просто е трудно да намериш ; )))Първоначално написано от sladku_bebzi
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Ms mn![]()
Ноа Орифлейм-тоя дето не се остри,автоматичния-само той ми издържа цяла нощ!![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
of az si kupih edin za 2lv ot nekfa butka i si e super... nqkoi ot tiq markovite ne6ta sa po golemi bokluci ot po evtinite,zemi si edin suvsem obiknoven za 2-3lv i probvai s nego![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Моя е на IMPALA и съм много доволна от него![]()
давам още 1 гласче за Орифлейм дето сам се остримн е добър, наситено черно ,мек ,не се размазва и ми издържа мн дълго време
понякога забравям да си махам грима вечер и той още си седи на сутринта
А защо не пробваш очна линия? Много по-удобно е и е адски трайно.
С молив няма как да не се размаже, едно време бях с молив и за половин ден и го няма
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk