- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черни точки
пиша тук с огромната надежда ,че някой ще помогне чрез съвет....
а проблема ми е ,че имам черни точки на лицето си ....някой ми казват ,че това са бенки ,но знам ,че бенките са леко надути ,а мойте точки не са....но пак не съм сигурен де ...
това много ме измъчва и ми подтиска всякво самочуствие...срам ме е да се покавам пред момиче....дори някой хора като ме жидяха и ме питат с какво съм се надраскал така лицетомнобройни точки...по кожата
![]()
Не са бенкиПървоначално написано от Black'Heart
. Черни точки или още комедони.. Аз имах на, но използвам Clean & Clear продуктите за черни точки.. А и на Ейвън съм ползвала, и на Орифлейм.. Всички ми вършат работа, но си ги сменям
. Иначе има тема за Clean & Clear, можеш да прочетеш и там нещо
![]()
Oriflame sa6to imat MN hubavi produkti ot koito sam dovolna.Ami ako sa 4erni to4ki,trqbva da si po4istva6 po 4esto liceto,s nqkakvo po4istva6to gel4e ili ne6to ot tozi sort.Popitai nasam natam i 6te si nameri6 ne6to.
аз ами малък имам тези точки по лицето...кават ми ,че трябва да се крия от слънцето..мия си редовно лицето поддържам се , но тези точки не се махат![]()
![]()
имам хубаво тяло добре изглеждам външно сичко ми е ОК, но тези точки
![]()
![]()
ясни черни точки нямат нито връх нито нищо просто както ми е кожата и има като черни петна...имам ги по цялото си тяло ако трябва да ви кажа броя им по цялото ми тяло надхвърля поне 50
![]()
това не ми пука , но не и на лицето
![]()
kato q stisnesh taq cherna tochka izliza li ne6to ot neq ... ili prosto e petynce na kojata???
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
Първоначално написано от J|egeHa^cTpacT
И аз това започнах да се чудя.. моите излизат..
само петънцеПървоначално написано от J|egeHa^cTpacT
![]()
Оу.. като са само петънца, а не са комедони - нещо от кожата си ти е явно.. Щом и по тялото имаш..![]()
явно се явява нещо като лунички... ако си с по-тъмна кожа е нормално да са ти по-тъмни...
не мога да ти дам съвет... ако много те притесняват отиди на дерматолог! не е страшно
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
Първоначално написано от J|egeHa^cTpacT
Можеш спокойно да отидеш на дерматолог, мда.. Ние не можем да ти помогнем тук..