.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    sashoo
    Guest

Противозачатъчни

Zna4i, priqtelkata mi priema protivoza4.... ot 2 meseca, no sega iska da napravi pauza 1 mesec i sled tova pak da po4ne da gi priema. Iskam da popitam da li nepre4i, ako napravi taka

P.S. Pie Lindinet 20, ako ima nekakvo zna4enie
    Blagodarq predvaritelno

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

vij sa to nqma problem da gi spre i sled edin mesec pak da po4ne ama ako ti ne iska6 da go pravite s prezervativ 6e se naloji da se otkajete ot sexa prez vremeto det ne pie protivoza4atu4ni...
    .::*[!]НаYч!х,чЭ пAр!тЭ нЭ т! кYпYвAт кLаSа.НаYч!х,чЭ лЮбОвТа,а нЭ ВрЭмЭтО,лЭкУвА Вс!чКи рАн!.НаУч!х,чЭ н!кОй нЭ Э !дЭаЛэН,дOкAтO нЭ сЭ ВлЮб!ш в нЭгO[!]*::.

Няма проблем,но по принцип паузата се прави на година или поне на 10-11 месеца.Аз пък пия противозачатъчни от година и 3 месеца и досега не съм правила пауза и всичко ми е наред.Скоро обаче мисля да посетя гинеколог за консултация
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Така хич не е полезно за организма ми. Само си вреди с тая химия. По-добре да не прави пауза сега и след месец пак да почва. Пък и хапчето трябва да се пие мин. 3 месеца, за да има полза от него и в други аспекти.
    П.П. Много по-лесно се забременява, когато хапчето се прекъсне да се пие. Внимавайте!

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Пауза се прави минимум след 9 месеца прием. Тя консултирала ли се е с лекар?

sashoo
    Guest
    ami ne e

По принцип никак не е лошо да се даде почивка на организма от тази голяма и до известна степен вредна химия,но тази почивка се прави след около година прием! Сега няма смисъл! И определено трябва да се консултира с лекар,щом още не го е направила!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си