- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гей ли съм?
emi na4i az sm mom4e na 17 i sled kato mnogokratno me udrqha v topkite mislq 4e stanah gei 6oto ve4e ot 1 mesec ne mi stava ot momi4eta a naskoro napravihme troika az i dve mom4eta i mn me vazbudi gei li sm pls daite savet
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Не!
Прост пeдeраcт си!![]()
Животът е БРЯГ!
mai da![]()
ako iska6 da pravi6 o6te 3-ki na4i si.ma nema se pua6i6 kopeue,seki si vodi svoi jivot-ako isk6 ti vrat pi6ki u guzo i posle da ti svar6at v ustata na4i si krugal pederas.
Правил си тройка с още две момчета?Първоначално написано от Pancho
![]()
![]()
![]()
Значи сте се събрали и сте се ебали?Не мисля ,че си гей.Просто ако дълго време няма мацка да чукаш ,за всеки е нормално да прибегне към момчета.Като си намериш гадже ще се оправиш!![]()
![]()
![]()
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Тройката е суперррррр![]()
НЯма ни6то ло6о в това което си направил![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
pedal si ,sestro
Неподходящ размер на снимка в подпис!
na4i v4era mi predlaga6 brak a neska prai6 troikiПървоначално написано от aragornslove
prostak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не Знаех Че приема6Първоначално написано от bloodranger
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi az ti pisah tam pod predlojenieto kvo moga da napraq i q smatril 4e ti vidql tvaПървоначално написано от aragornslove
[quote="bloodranger"][quote="aragornslove"][quote="bloodranger"]не съм го видялПървоначално написано от aragornslove
![]()
[quote="aragornslove"][quote="bloodranger"][quote="aragornslove"]jalko predlojih ti da se ojenq za tebe .Obe6tavam 4e do 3 mesca 6a sabera pari4ki za prastenПървоначално написано от bloodranger
tva 4e ne ti stava ne ozna4ava 4e si gei,mn e prosto,ako e vlekat momi4eta si hetero,ako se vazbujda6 ot mom4eta si homo,a ako i dvata pola te privli4at si bi
kav e problema????????
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
да веееее педераст,гей сииииииии =D>![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\Първоначално написано от Анонимко
$estito da mu e i da po4erpi za diagnozata![]()
сложете му ка6он на главата,и запоЧвайте да го замеряте с камъни ,соЧете го с пръст![]()
![]()
Човека просто е пробвал...
Пробвал е и му е харесало => ГЕЙ СИ!Първоначално написано от aragornslove
Ebasi probvaneto tui ne e kat da drapne6 vednaj ot ciragata na fr.Onq vika stava mi ot mom4eta samo,v4era praih troika s 2 mom4eta i si4ki gei si i ko ne e li
Само той може да каже какъв еПървоначално написано от bloodranger
Може да е и транссексуален.....
Просто е постъпил глупаво като е пуснал тема другите да определят какъв е...
Ми щом ти е харесало.. нзМоже би си БИ или пък Хомо.. ще разбереш в последствие
![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
mama vi deba neshtasna pedalska za vas samo SMURT we deba i geq shte praish 3 ka s mom4eta abe ti si pobarkan we xodi se se samoubi maika ti zakvo te e rodila s pishaka we da ebesh ne da te ebat we