- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гей ли съм?
TROIKA S MOMI4ETA?!?!!?!?!?Първоначално написано от Pancho
I SI MOM4E?!?!?!?!!?!?!?!?!?!!?
DA-GEI SI!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ахахахахахаххахахах ама адската тема с адските отговори Ми геи си ми къф да си белот са играи четворка
![]()
![]()
ммм не сега сериозно аз съм новак но вече смятам че тази тема е безсмислена!!!
![]()
![]()
![]()
Аз съм гей и когат казах на наще бащата ме заведе на лекар шот мислеше че съм имал психическо разтройство. Лекарите не помагат пък и няаа нищо за помагане.
Относно въпроса-зависи може би просто си експериментирали ти е харесало. Няма нищо лошо. Не е често срещано но е нормално. Честно казано и на мен ми се иска да пробвам 3ка с 2 момчета![]()
На мен ми се иска да пробвам с 2 момичета на веднъж.....ааааххх мечтата на всеки.... \Първоначално написано от s7r1k3d
/
![]()
Грешка...НАЙ-ДОБРАТА идея е да се гръмнеПървоначално написано от N0Rull5
![]()
В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!
Дам от удрянето на топките ще е...Първоначално написано от Pancho
uxhaxhuxah kaf gei be ti si palno PEDALCHE xuauhxh takia pedita kat tebe na sapum .... FUCK OFF GEYCHO
Brat.....100% si gei!Sajelqvam mnogo...sega nqma da moje6 da razbere6 ko e iako da dup4i6 putki!!!No ne se bezpokoi 6te svikne6 s tova...KAsmet zanapred
не е от тваПървоначално написано от <Твърд>
Ами мисля че да,щом от момичета не ти става а от момчета да значи си.
ami ne iskam te ot4avam ama mai daaaaasry pi4 }{{
Хahxhahxhaxhaxha....Ета ест 4е си.....!!!!!!!
По земята кръв се лее и Смъртта зловещо пее, падат черепи и кости, мрете ,чалгари ,прости!дашт вали дашт вали метала победи,вятар духа вятар духа чалгата да го духа!само метал никои друк всички чалгари са боклук!
{{One Tree HIll}}The best!!{{Breyton}}
не си гейти си турбо педерас
![]()
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Ти си не просто гей ... ти си педераст и заслужаваш да бъдеш бит ебан и захвърлен в храстите![]()
![]()
Само дето толкова чужденци хвалят България с хубавите жени ... а на теб НЕ ти се ПОВДИГА от тях
...
HODI SE SAMOUBII SHIBAN PEDALПървоначално написано от Pancho
Bla Bla?
#anti-tokio-hotel@unibg.org
Lets Kill Bill !
Ми май си....Ама едва ли е от удрянето в топките!
Лекувай се![]()
Ти Си маЛка Гей МашИнка освен ако не греша а не греша![]()
![]()
![]()
![]()
Зависи,ама май си гей.Как изобщо се нави за 3ка с момчета?
[quote="Pancho"]emi na4i az sm mom4e na 17 i sled kato mnogokratno me udrqha v topkite mislq 4e stanah gei 6oto ve4e ot 1 mesec ne mi stava ot momi4eta a naskoro napravihme troika az i dve mom4eta i mn me vazbudi gei li sm pls daite savet
piini piini o6te malko... moe i bisexualen da stane6 :P a kato te udrqha v topkite bole6e li te 6ot ako ne te na4i ne si nikaf gei.. ti si momi4e
Тва,че са те удряли в топките няма зн,да си гей е на психическа основа...Братле много ме е гнус от тебе![]()
![]()
![]()
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
ne si gei ... ti si neorientiran gei s tendeciq v blizkoto byde6te da osyznae svoite sexualni naklonnosti
Целия форум мисли ,че си гей.Успокои ли се вече ?
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Ти си нещастне мазен , неосъзнат гей ! Гърбав , куродрувко !![]()
iskam da pravq svirki :P~