.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    lili varna
    Guest

моля ви помогнете:много обилна и продължителна менструация

аз сам на 16 години имам цикал от година и половина!винаги е бил по продължителен обикновенно около 7-8 дни,но последните 2 месеца е много ама мого обилна!направо изти4ам и този път продалжи 10 дни 4е и пове4е...моля помогнете нормално ли е???кажете ми някакви на4ини за намаляване дори да са хап4ета

Guest
    Отиди на гинеколог и може да ти предпише хормонални таблетки, иначе от витамин Ц намалява.

Най-добре отиди на лекар.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Re: моля ви помогнете:много обилна и продължителна менструац

Цитирай Първоначално написано от lili varna
    аз сам на 16 години имам цикал от година и половина!винаги е бил по продължителен обикновенно около 7-8 дни,но последните 2 месеца е много ама мого обилна!направо изти4ам и този път продалжи 10 дни 4е и пове4е...моля помогнете нормално ли е???кажете ми някакви на4ини за намаляване дори да са хап4ета
    Здравей, като бях на твоите години бях същата работа! Даже припадах от загубата на кръв! Най-големите превръзки ми стгаха за час-два.. Но не бях ходила на лякр..
    Сега съм на 22 и положението е по-поносимо.
    Но онзи ден ходих на имунолог (по други причини де) и тя ме пита за цикъла ми... и каза,че щом е продължителен и обилен може да става дума за по-слаби кръвоносни съдове (бавно заздравявт)
    Ядеш ли достатъчно пресни плодове и зеленчуци?
    Пробвай с прием на Витамин Ц на таблетки... със сигурност няма да ти навреди!
    А иначе ти препоръчвам да отидеш на гинеколог да те прегледа и ако е необходимо да ти пусне някакви изследвания
    Не се плаши... по-страшно е да не ти идва, отколкото да ти е по-обилно!
    Айде успех.. пиши какво е станало

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Наистина само лекар може да разбере защо е така и да ти помогне.Витамин Ц-то е само временно решение.Може да има сериозни причини за твоя случай

Нарича се дисфункционално маточно кървене - обилно и продължително,около 8-10 дни! Среща се доста често в юношеската възраст и консултацията с лекар е задължителна! Дължисе на хормонален дисбаланс!

otidi na genekolog 6tom za parvi pat ti e tolkova obilno karveneto moje da ima6 nqkakvi oslojneniq

karamel rulzz
    Guest

;p

preporu4vam ti da pie6 kalcii fosfor c 4uvala sam 4e pomoga?no nz drugite kakvo 6te kajete za tova?

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Нарича се дисфункционално маточно кървене - обилно и продължително,около 8-10 дни! Среща се доста често в юношеската възраст и консултацията с лекар е задължителна! Дължисе на хормонален дисбаланс!
    Точно така! Поздравления за ясната кличнична мисъл! =D>

С една малка поправка - ако симптоматиката е ситуирана в периода на начална полова зрялост консулта със спец не е наложителен до рецидив. Както пък е и задължително НЕсъобразяването с вс "рецепти за спиране на течението" предписани тук.

Наистина в огромната част от случаите се дължи на "напасване, сверяване" на хормоналния часовник с променените биологични или събитийни условия. Това е част от адаптогенния механизъм осигуряващ хомеостазата.

всички останали писания са алабализми

p.s. а що се касае до витС, калциевите препарати и разни др боклуци - щедро рекламирани тук от бъдещи пациентки, порови из търсачката. ако събера вс плюнки и обяснения които сум пуснал - мога втори Голям Докторат да напиша..

otidi na genekolog-6tom do sega menstruaciqta ti ne e bila tolkova mnogo dni i tolkova obilna tova ne e normalno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си