.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

влюбена съм ,но не можем да сме заедно ?!!?

Аз съм на 16 той е на 23,виждаме се от време на време в продължение на година и половина някъде.Аз изпитвам силни чувства към него,мисля че и той има нещо към мен но не чак толко силно.Тъпото е че не можем да сме заедно,майка ми и баща ми не разрешават да се виждам с него,понеже бил за тях наркоман,пропаднал тип..Но още нещо ни пречи да го виждам по често,има си гадже от една година някъде,аз още се виждах с него преди да тръгне с нея,даже преди ходеше с друга,и ние пак се виждахме.Доста хора знаят за нас,които могат да кажат на неговата приятелка,но явно той не се притеснява за това.Казвал ми е много пъти че тя го дразни и като го попитам защо не я зареже,отговаря че не е толко лесно както си мисля(тя живее при него),викам кво толко казваш и махай се не искам да сме заедно повече,ама неее..Казва че щяла да се самооубие..Според мен просто не иска да я зареже,но не си признава.Преди няколко дни ми каза,че наще могли да го осъдят ако разберат,аз му казвам че те няма начин да ознаят.Незнам какво да правя,много го обичам,въпреки че не заслужава,но аз нищо не мога да направя.И да разбере гаджето му ние едва ли ще сме заедно,по скоро тя се озлоби към мене и него и кой знае кво да направи.Просто искам да намира повече време за мене.Незнам..чудя се дали да не спра аз да му звъння и като той се сети да звънне да му кажа че няма смисъл просто,само се привързвам към него още и още,ако спрем ,ще ми липсва да ,но дали ще спра да мисля за него с течение на времето ?!?! или няма да мога да издърва и ще продължим както до сегааааааааа..да се крием..

!

чесно казано зависи .... ако се разделите все някога ще го забравиш та ти си едва на 16.... живота е пред теб ще има още мн други ... а пак ако останете заедно работите зависят от двама ви как ще се разберете помежду си
    успех !!
    Jivota e hubav , za6toto e krasiv

не стига че имате 7 години разлика,не стига че той може би няма много силни чувства към теб ,не стига че родителите ти са против ами и той си има приятелка,която не иска да зареже само заради тебе.не мога да разбера наистина ли не се осъзнава6

Ама вие и секс ли правите?Ами не знам зависи от него ... пробвай номера с телефона и се дръж по-отчуждено с него,за да разбереш дали наистина го е грижа за теб.Не се мести при него

Guest
    Не се занимавай.
    ~BoRn^InLoVe~ ти направи обща характеристика на проблемите, поради които не сте (и не трябва да сте) заедно.
    А ако наистина под това "виждаме се" правите и секс - просто те използва.

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    Цитирай Първоначално написано от happy_cute
    Ама вие и секс ли правите?Ами не знам зависи от него ... пробвай номера с телефона и се дръж по-отчуждено с него,за да разбереш дали наистина го е грижа за теб.Не се мести при него
    съглсна!
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Guest
    Цитирай Първоначално написано от happy_cute
    i az taka mislq

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    не стига че имате 7 години разлика,не стига че той може би няма много силни чувства към теб ,не стига че родителите ти са против ами и той си има приятелка,която не иска да зареже само заради тебе.не мога да разбера наистина ли не се осъзнава6
    съгласна съм явно между вас не може да има нещо сериозно и ако го зарежеш сега все някога ще го забравиш и ще си намириш по-подходяш

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Според мен си се забъркала не където трябва. Момчето си менка гаджета, а с теб се крие. Не се ли чувстваш нежелана, не се ли чувстваш пренебрегната? Защо търпиш да си втората цигулка? Намери си нещо по-добро.
    Ще страдаш без него, но ще ти мине, животът е пред теб, нищо хубаво няма да получиш от тази пародия на връзка.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Цитирай Първоначално написано от sherry
    Според мен си се забъркала не където трябва. Момчето си менка гаджета, а с теб се крие. Не се ли чувстваш нежелана, не се ли чувстваш пренебрегната? Защо търпиш да си втората цигулка? Намери си нещо по-добро.
    Ще страдаш без него, но ще ти мине, животът е пред теб, нищо хубаво няма да получиш от тази пародия на връзка.
    Напълно съм съгласна,представи си ако ти не си единствената,ако си поредната му бройка представи си ако баща ти разбере,найстина може да го осъдят и си представи бъдещето си с него не можеш нали? Не знаем едва ли в момента можеш да го осъзнаеш,защото го обичаш прекалено много.Намери си момче на твоята възраст,което ще те оценява по най-добрия начин с който няма да се криете и който ще те обича.

едва ли ще ме послушаш,твоя си работа,но все пак успех!
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Остави го той да те търси. И кажи че ако не скъса с нея няма да ходиш с него. Ако не го направи значи не те обича и го зарезваш!

Град
    (: Русе :)
    и аз така мисля!!! по добре сама отколкото резервен вариант !!!!
    So free

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..

Фен Аватара на Poulet
    Град
    София
    Заеби го-след време ще го забравиш. Той те играе касто си иска-не си струва!
    Две хубави очи,
    Душата на дете.
    В две хубави очи
    Музика лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    хлопат ти лимките момиче.....
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    NqKyDe TaM
    Toi s priqtelka koqto jivee pri nego ti iskash da si s nego neshto ne se vryzva.Kak moje da se primirqvash taka pyk i razlika v godinite ima tvoite roditeli.Prosto se osyznai dokato e vreme
    V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!

Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Остави го той да те търси. И кажи че ако не скъса с нея няма да ходиш с него. Ако не го направи значи не те обича и го зарезваш!
    ~!1912!~

ето защо казват ,че момичетата се развивали по бързо от момчетата чакай малко бе ти си на 16 -демек още си лапе а той колко беше 22 ли нз...хехехехеее леко лекооооо ..къде отиваш ти може бии
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си