pi6e vi edno mnogo oburkano 16 god.momi4e.. prosto sum tolkova oburkana i za tova pi6a tuk ne sum si i mislela 4e 6te go napravq nqkoga. Istoriqta e 4e imah dulga vruzka s edno mom4e i sled kato vs svur6i si misleh 4e nqma da moga da pogledna drug no predi okolo mesec se zapoznah s edno mom4e kum koeto nqmam 4ustva i trugnahme toi zamina na more i dokato be6e tam izlziah s edin priqtel koito mnogo mi haresva i naistina izpitvam golqmo privli4ane kum nego s tova mom4e izlziame sqka ve4er . dnes o6te ne mi se e obadil i mi e mnogo tujno nervno i gadno korema mi se e svil i si mislq samo za nego ve4er su6to ne moga da spq .. priqtelq mi si doide ot moreto i mi pi6e po skype no az ne mu otgovarqm izlizam izvun liniq su6to taka ne mu vdigam i kato mi zvani naistina ne znam mnogo mi e gadno i znam 4e postupvam mnogo zle trqbva da mu kaja 4e ni6to nqma da se polu4i oba4e ... ne moga i to za6totot si mislq 4e ako ne stanat ne6tata s onova mom4e 6te opitam pak s priqtelq si i tova me ujasqva ne moga da go kaja na nikoi nz kak moje da sum takava .... ;(![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()