- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- с какво се маха смучка
taka sladuri imam edno vupros4e i se nadqvam da mi pomognete taka, bihte li mi kazali nqkakvo krem4e ili sredstvo ili na4in po burzo da se mahne smu4ka ot gurdata mi polqvi spe6no mi e![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
s lajica rastriva6 deistva ama ne q maha napalno ama vidimo q zali4ala az taka si mahnah smy4ka to vrata za 2 dena![]()
Ми на мен преди време ми бяха махнали смучка с една лъжица намазана с олио..пробвай има ефект, само че трябва яко търкане![]()
голямо таркане ще пада.....
Jivota e hubav , za6toto e krasiv
Da s lajica naistina stava ama da znae6 4e ne se maha a se raznasq, no vse pak po ne se zabelqzva. Priqtno tarkane![]()
![]()
Пробвай също така и със суров картоф :>
e ama to smu4kata e ot 2 -3 dena i e malka sega i 4ervena
Ми аз нищо не си ги праа сму4ките и за 2-3 дена се махат...пробвай така ако ли не с някакво кремче примерно Нивея
a mediko ideal maja se s nego ot v4era i deistva ama star6no muni4ko![]()
Амм..Ми зависи Първо от колко време е , Второ колко е голяма и трето колко време имаш ,за да успееш да я махнешПробвай с Фон - Дио - Тен
![]()
![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
pls kajete ne6to
mi tova sa na4inite... ako ne sloji fondioten
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
Абе стига глупости..няма смисъл до 1-2 дена се маха... \Първоначално написано от Анонимко
/ [-o<
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
da be na mene dnesja mi e 4ti den
говоря за себе сиПървоначално написано от Анонимко
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
aha
, ok
ne6to drugo ?
Знам че освен лъжицата работа върши като търкаш с златен пръстен.Иначе що не пробваш да я прикриеш със пудра или коректор.
Аз съм Чувал с лъжица и върху нея оцет...
Но може да пробвате с огнехвъргаЧка![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
kato ti q napravqt se maha s led tarka6 i se maha,no 6tom ti e ot 4 dena nz bi trqbvalo ve4e da e po4nala da izblednqva,s fon dio ten q zamaskirai![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
стига я лъгахте,начи слушай батко си ся:отиваш при приятеля си и го караш да ти са изпразни в ръкатаи после почваш да размазваш спермата на мястото на смучката
![]()
![]()
пробвай задължително,действа
щом смучката ти е на гърдата, не знам дали е много добре да търкаш такова нежно място с лъжица. Ще има ефект, но представи си колко трябва да натискаш и после да те боли! Ако наистина не е много важно да я прикриеш, по-добре си остани с нея, за седмица би трябвало да се махне, а ако не е много голяма, и за по-малко.
SMILE FOR ME NOW