- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- рязали ли сте си вените?
Имах няколко неуспешни опита за самоубийство, но уви... Не можах да ви отърва от себе си. Хлип-хлип.
=D>Първоначално написано от Novkov
НЕ,и не мисля да опитвам просто защото ме е страх,не мога да търпя болката...предпочитам нещо което да не е бавно и мъчително
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Ми потапяш се в топла вана и хич не е мъчително защото заспиваш. като ще умирате поне се информирайте.Първоначално написано от stra6no_sexy
Стига, бе... Нали знаеш, че детското съзнание е страшно уязвимоПървоначално написано от w0sh
Да не стане някой смъртен случай след тия съвети
![]()
само 1 път бях на крачка да си ги срежа,но съм прекалено страхлива,за което в момента се радвам..като си спомня колко съм била тъпа тогава и ме досрамява...все има за какво и кого да се живее![]()
О, да, всеки ден си ги режа - сутрин, обед и вечер. Много е полезно, а и придобивам уникално блед цвят.![]()
В никакъв случай! Не ща да се самоубивам![]()
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
Първоначално написано от Novkov
![]()
![]()
![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
НЕ! и нямам намерение![]()
~cLose t0 yoU~
Хах мерси много за съветите,но нямам намерение да се самоубивам...ако някога изпадна в такова състояние ще ви помоля за малко предложения
Хах мерси много за съветите,но нямам намерение да се самоубивам...ако някога изпадна в такова състояние ще ви помоля за малко предложения
Това бях аз
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Мм не..не сам го правила но и не смятям..Мислила сам си,но се отказах..Това е супер тъп начин..бягаш от собствените си проблеми вместо да ги решиш !![]()
Не винаги всеки можеш да ги решиш,но определено този метод "рязане на вени" не е начина!
![]()
Ако реша, че не ми се живее повече и съм стигнала дотам да си режа вените, ще го направя както трябва и ще умра. И в такива теми няма да пиша.....
Но не съм стигнала дотам и никога не съм била в такава депресия.
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Мм не..не сам го правила но и не смятям..Мислила сам си,но се отказах..Това е супер тъп начин..бягаш от собствените си проблеми вместо да ги решиш ! Не винаги всеки можеш да ги решиш,но определено този метод "рязане на вени" не е начина!![]()
![]()
![]()
Не давай надежда на нещо,което веднъж се е преебал0...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Когато искаш..намираш начин..когато нe искаш..НАМИРАШ ПРИЧИНА!
Първоначално написано от [b
???
оная нощ бях на крачка да го направя![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
аз пък оня нощ бях даже бях приготвила вече ножаПървоначално написано от shadow4e
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Никога .. И никога не бих![]()
Любовта няма граници .. :>
=D>Първоначално написано от BaByLisS
Be.. Addicted t0 thE h0usE..
mislq 4e temata ne e mnogo dobra no vse pak ne sym si rqzala venite i za sega ne mislq i da go pravq
ем аз не но преди ходех с едно момче и бяхме в тях и се скарахме мн и тои вика отиам да пуша и аз хубаво и си седа и гледам TV и викам чеи да хода до тоалетна и после тръгвам към банята и тя заключена и викам мартине кво праиш и тои почна да ми вика и аз почнах да бутам и тои ми откличи и се беше нарязал целия ;( беше мн гадно аз и припаднах АЗ НЕ БИХ ГО НАПРАВИЛА!!!
Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!
Ne sam se rqzal;a nqma i da opitam, misla che tva e mn tapo makar da poznavam hora koito si rejat ili draskat s ili i stakla po venite