.
Отговор в тема
Страница 4 от 10 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 240
    Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Имах няколко неуспешни опита за самоубийство, но уви... Не можах да ви отърва от себе си. Хлип-хлип.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Цитирай Първоначално написано от Novkov
    Следващата тема

"Имате ли успешен опит за самоубийство?"
    =D>

НЕ,и не мисля да опитвам просто защото ме е страх,не мога да търпя болката...предпочитам нещо което да не е бавно и мъчително
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от stra6no_sexy
    НЕ,и не мисля да опитвам просто защото ме е страх,не мога да търпя болката...предпочитам нещо което да не е бавно и мъчително
    Ми потапяш се в топла вана и хич не е мъчително защото заспиваш. като ще умирате поне се информирайте.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Цитирай Първоначално написано от stra6no_sexy
    Ми потапяш се в топла вана и хич не е мъчително защото заспиваш. като ще умирате поне се информирайте.
    Стига, бе... Нали знаеш, че детското съзнание е страшно уязвимо Да не стане някой смъртен случай след тия съвети

Guest
    само 1 път бях на крачка да си ги срежа,но съм прекалено страхлива,за което в момента се радвам..като си спомня колко съм била тъпа тогава и ме досрамява...все има за какво и кого да се живее

Град
    40 Miles from the Sun
    О, да, всеки ден си ги режа - сутрин, обед и вечер. Много е полезно, а и придобивам уникално блед цвят.

В никакъв случай! Не ща да се самоубивам
    Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.

Цитирай Първоначално написано от Novkov
    Следващата тема

"Имате ли успешен опит за самоубийство?"
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Град
    In cRueL w0rLd ..
    НЕ! и нямам намерение
    ~cLose t0 yoU~

Guest
    Хах мерси много за съветите,но нямам намерение да се самоубивам...ако някога изпадна в такова състояние ще ви помоля за малко предложения

Хах мерси много за съветите,но нямам намерение да се самоубивам...ако някога изпадна в такова състояние ще ви помоля за малко предложения
    Това бях аз
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Guest
    Мм не..не сам го правила но и не смятям..Мислила сам си,но се отказах..Това е супер тъп начин..бягаш от собствените си проблеми вместо да ги решиш ! Не винаги всеки можеш да ги решиш,но определено този метод "рязане на вени" не е начина!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Ако реша, че не ми се живее повече и съм стигнала дотам да си режа вените, ще го направя както трябва и ще умра. И в такива теми няма да пиша.....
    Но не съм стигнала дотам и никога не съм била в такава депресия.

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Не.Става ми лошо като видя кръв.

Мм не..не сам го правила но и не смятям..Мислила сам си,но се отказах..Това е супер тъп начин..бягаш от собствените си проблеми вместо да ги решиш ! Не винаги всеки можеш да ги решиш,но определено този метод "рязане на вени" не е начина!
    Не давай надежда на нещо,което веднъж се е преебал0 ...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Когато искаш..намираш начин..когато нe искаш..НАМИРАШ ПРИЧИНА!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]охо.. колко пъти...но го правя за кеф и не целя да се убия а просто да видя малко кръв

???

оная нощ бях на крачка да го направя
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Ако реша, че не ми се живее повече и съм стигнала дотам да си режа вените, ще го направя както трябва и ще умра. И в такива теми няма да пиша.....
    Но не съм стигнала дотам и никога не съм била в такава депресия.
    аз пък оня нощ бях даже бях приготвила вече ножа
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Far Away .. :>
    Никога .. И никога не бих

Любовта няма граници .. :>

Цитирай Първоначално написано от BaByLisS
    Никога .. И никога не бих
    =D>

Be.. Addicted t0 thE h0usE..

mislq 4e temata ne e mnogo dobra no vse pak ne sym si rqzala venite i za sega ne mislq i da go pravq

ем аз не но преди ходех с едно момче и бяхме в тях и се скарахме мн и тои вика отиам да пуша и аз хубаво и си седа и гледам TV и викам чеи да хода до тоалетна и после тръгвам към банята и тя заключена и викам мартине кво праиш и тои почна да ми вика и аз почнах да бутам и тои ми откличи и се беше нарязал целия ;( беше мн гадно аз и припаднах АЗ НЕ БИХ ГО НАПРАВИЛА!!!
    Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!

OMFG! Що за въпрос? Естествено, че си ги режа, по- емо е

Ne sam se rqzal;a nqma i da opitam, misla che tva e mn tapo makar da poznavam hora koito si rejat ili draskat s ili i stakla po venite

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си