- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- рязали ли сте си вените?
Несъм и няма и да го правя !![]()
рязали ли сте си вените?![]()
![]()
аз се режа лекичко всеки ден,защото мн ми харесвам да гледам кръв и така до 20тата си год. ще изгубя достатъчно кръв за да ....
ест 4е не сам си рязал вените ..бахти тъпата тема?
''Ние толкова привикваме да се преструваме пред другите,че в крайна сметка започваме да го правим и пред себе себе си''
Danikaкато ти е тъпа не пиши...........
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
абе хора вие слушате ли се кво пфриказвате. тва, което част от вас наричат рязане на вени всъщност си е рязане на ръката, но не и на вената. ако си срежиш вената имаш реален шанс да умреш, понеже тече прекалено мн кръв...правете си изводите...
Когато нещата не вървят и тъгата е изпълнила сърцето ти, когато сълзите напират в очите ти само ми кажи и ще дойда при теб. Аз проодавам салфетки!
Mnogo mi e stranno zashto temata ne e zakluchena.. "rqzalili ste si venite"??? kvo tva za budeshtite samoubiici trqq da im davame neshto suveti li??
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
да не съм истери4ка 4е да си режа вените!
Не съм и не мисля да пробвам,все пак не съм си дала сама живота,че да си го отнема сама.
Живота ние подарен ,за да го изживеем![]()
Не. Ако си ги бях рязала,нямаше да пиша в този форум![]()
Unless I'm a ghost..![]()
ne i ne bih go napravila...
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
...
Пробвала съм веднъж и беше бая некачествено, ако може да се нарече рязане хахах..Сега като се замисля не бих си срязала вените по смъртно!![]()
Everything happens for a reason..
Никога не бих направила подобно нещо,ако ще и живота ми да стане ад!Това е една от най-глупавите постъпки!
отдавна(е кво отдавна-преди 4-5 месеца)..ся като си помисля и виждам,че е адски тъпо и определено повече не бих го направила.
I dont want you to try, you've done enough to keep me going
i'll be fine, I'll be fine, i'll be fine for the very last time..
a be venite ne sum si rqzal,no 1 put se opitah da si otreja glavata![]()
Да бе. Току виж успея да се самоубия..не си рискувам живота за щяло и нещяло..то от сега ако почна да не мога да си решавам проблемите и да посягам на най-скъпото си, то къде ще му отиде края...най-вероятно в гроба на 16...![]()
Да, ама беше случайно, с една счупена чиния :P
Вените си ги режат само шибаните депресирани емо-та, те заслужават да мрът![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
НЕ ТИ ЗАСЛУЖАВАШ ДА МРЕШ А НЕ ТЕ!!!!!!!Първоначално написано от FernandoTorres`fan
![]()
А по темата-по принцип съм мн депресирана и ми се умира само на моменти пълно отчяние-не съм но съм стояла с ножа пред вената и нз какво ме спря сигорно това че си спомних всички моменти един след друг как приятелките ми ми казват да не го правя и че не си струва...незнам как обаче хвърлих ножа...тва са случи през няколко дена под ред преди 1 ,2 месеца от тогава-да мислила съм за това но не съм го правила![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
иначе бях на косъм
а иначе си дълбая разни драскотинки и сърца с фиби от тея дългите тънките-и се дълбая да стане рана по рацете и краката![]()
нз що кеф ми е и така поне забравям за малко проблемите и отчаянието
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Заслужавам ли ?Аз не съм смешно облечен с грозен бретон депресиран емо-вец, че да заслужавам
SlAdKy_KoTi, самоубий се, полезно е
Jebem te u usta, jebem te u oko
ne bih go napravila,prekaleno sam mlada....
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
С ноже глупавоПървоначално написано от namina
Не бих го направила. Просто ще скоча от някой блок, за какво трябва ад страдам в последните си минути и да се надявам някой да мем спаси
![]()
И не, няма да го направя.Само глупавите хора не намират за какво да живеят. Ако загине семейството ти-да, ама за проблеми с гаджето...
да. с ножче за бръснене и не мисля,че беше ненормално имах си сериозна причина, но целта на рязането не беше да умра, а по скоро да се абстрахирам от болката вътре в мен