- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- рязали ли сте си вените?
Не и никога не бих.Не понасям кръв и не съм мазохистка.Ще ми е гаднo и няма да се пристраша.
<3 ^^
Никога, мен даже ме е страх да го направя.![]()
абе пробвах веднъж![]()
![]()
без причина еи така просто,но не толкова далбоко,а просто еи теи отгоре
даже и кръв не пусна![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
horaaa vie ludi li steee ??? za kfo vi e da si rejete venite
Не съм и ако някой ден реша да се самоубивам,ще гледам да измисля по-безболезнен и не толкова мъчителен начин..![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Да и не защото е "модерно" ,а просто показвам психическата болка наяве (и въобще не се гордея с това) ... И до всички ,които ще кажат на мен или на други като мен "емо" мога да кажа ,че може наистина да имаме проблеми .Но не всички.
Много тинейджъри го правят,защото мислят,че изглеждат готини,приличайки на "емота" . Истината е,че е супер глупаво и въпреки,че никак не се гордея с това - аз също съм го правила.Не е било с цел да умра (минавало ми е през главата,но не съм имала смелостта буквално да си прережа вените).Имах си своите проблеми,но след като родителите ми видяха белезите си създадох още допълнително.Разделих се с момче,което много обичах и си издълбах името му в ръката си с макетен нош (гениална идея,няма що) и белега все още си стои.От много време не съм се рязала,въпреки че съм изпитвала нуждата.
П.с. : Тези,които не са прибягвали до това - БРАВО! и недейте да опитвате,това не е решение на проблема!
да, и сега трябва да нося големи гривни, за да не видят нащее ;д
Вените не съм си рязала, но ми харесва от време на време да се режа тук там когато се чувствам супер депресирано колкото да ми потече кръв, а не да си режа вената..![]()
То ако си срежете вената друг изход освен бърза помощ и шиене или 2 метра земя над вас не виждам.
Последно редактирано от DennisCobain : 07-30-2012 на 12:25
Ако реша да си сложа край на живота ще предприема по-сериозни действия.Рязането на вени е за сплашване.НЕ ГО ПРАВЕТЕ!Нищо няма да спечелите ако се откажете толкова млади.
Non-stop!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
24/7ХАХАХА, Не съм си рязала вените .. друга глупост съм правила, която е подобна на тази но не ми се разказва,защото си спомням за едно нещо което не ми е приятно и то никак.
Не,обаче като малка си бях изцокала една спринцовчица с тъмночервена кръв и докато й се любувах,натиснах буталото и изпръсках целия таван...
После ясно кой чисти касапницата и маза наново с латекс.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
да е секи ден ги режа... в момента нямам грам кръв и карам на изпарения
Не! Това не разрешава проблемите.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Айнщайн е го е казал: "Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.."
maDamn