- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- рязали ли сте си вените?
Не.
Не виждам смисъл да си режеш вените.
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Ако реша да си сложа край на живота ще предприема по-сериозни действия.Рязането на вени е за сплашване.НЕ ГО ПРАВЕТЕ!Нищо няма да спечелите ако се откажете толкова млади.
Non-stop!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Един - два пъти много лекичко, в момент на отчаяние и чувство за безнадеждност. На моменти все едно исках да убия болката като убия себе си, за щастие бързо се отърсих от тези глупости. Все пак бях много по мъничка, и много лесно се поддавах на подобни неща. Сега не бих го направила.
<3 d(ˆˆ)b
24/7ХАХАХА, Не съм си рязала вените .. друга глупост съм правила, която е подобна на тази но не ми се разказва,защото си спомням за едно нещо което не ми е приятно и то никак.
Не,обаче като малка си бях изцокала една спринцовчица с тъмночервена кръв и докато й се любувах,натиснах буталото и изпръсках целия таван...
После ясно кой чисти касапницата и маза наново с латекс.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
да е секи ден ги режа... в момента нямам грам кръв и карам на изпарения
Не! Това не разрешава проблемите.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Айнщайн е го е казал: "Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.."
maDamn
Не и не възнамерявам да го направя.
Това е супер тъпо нещо. Мазохистично.
Страшно глупаво, никога не съм и нямам намерение
Най-редовно с трион обожавам да си чистя организма.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ