- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- рязали ли сте си вените?
Минавало ми е през акъла, но чак до там не съм стигала.
Aз се режа по няколко пъти на ден и направо си я пия кръвта от вените. Доста е вкусно и мисля, че е много полезно и правилно.
К'ви са тия тъпи въпроси бееее?
Не съм и нямам намерение да го правя)
17 пъти съм умирал
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
А аз 19. Нещо правиш ли ми се?^^
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Много умна тема.Нали веднъж като си прережеш вените и си умрял?Как се очаква някой да ти отговори положително,освен ако не е дух![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Аз не но братовчетката ми си ги бе отрязала заради едно момчее...Кво беше станало не знам явно я е оставил и тя...Но за радост я намериха))
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
да, когато съм ядосана и едни мои приятели ми видяха ръката и ме шаморосаха и спряхнедей да се режеш, няма смисъл...
омг o_O
баси темата
и не съм си рязала вените,пък и не мисля да го правя![]()
Да ! Като хоби ми е
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Редовно. От скоро време вече почнах да ги дупча с телбод. Мисля да пробвам с шевна машина.
Май се бях резнал веднъж на една ограда случайно (така и не се научих да прескачам огради по нормален начин). Ама ей така да го правя, щото ми е кеф - тцът.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Всеки ден по три пъти. |( Естествено, че не. Показва слаб характер.
Режа се страшно много, е даже сега си по пиивам сок от кръвта ми.![]()
А граф Дракула продължава да напира да влезе през прозереца с прилепската си форма.
RAID не му понася много много....
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Темата е стара...тогава беше модерно. : )
Е ти може да си се кълцаш ама не до толкова дълбоко, че да умреш ...![]()