Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Според мен тази тема трябва да се премести в "Здравни проблеми и венерически болести" не се базикам .. какъв човек трябва да си за да си режеш вените .. някои по на гове викат че си ги режат за повече внимание "да. с ножче за бръснене и не мисля,че беше ненормално имах си сериозна причина, но целта на рязането не беше да умра, а по скоро да се абстрахирам от болката вътре в мен" ето например реже си вените за да привлече внимание! глупаво е .. и мисля че повечето хора го правят за внимание щот ако искам да се самоубия ще гледам да го направя по начин по койт не могат да ме спасят а не да знам че някой ще дойде след 5 минути и знам че ще ме спасят и да си ги резна за да ми обърнат внимание амотата са глупави правят всички тея простотии щот искат да са различни
Смейте ми се,че съм различна, а аз ще ви се смея защото всичките сте еднакви. И не знам от къде ви дойде великата идея, че искам внимание. Аз даже като се нарязах и не исках никой да вижда срязаното - нито майка ми, нито приятеля ми, нито съучениците ми. Не искам ничие съжаление. Моята цел в живота не е да съм атрактивна мацка, дето всички да я познават и да е измачкала чаршафите на половината град! От хората, от които искам внимание съм го получила. Просто наистина имах сериозни проблеми, за които не искам да говоря и с които не исках и да тревожа най-блиските си хора. А както вече казах - целта ми не беше да умирам, а просто да се абстрахирам от болката в себе си. (Ако щях да мра знам и по-добри начини. Наясно съм къде баща ми си държи пистолета и тогава наистина никой няма да ме спаси)