- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с гаджето ми
Здравейте. Момиче съм на 21 и от извесно време имам проблем с моя приятел. А той е следния. Като отиде приятеля ми до тоалетна по голяма нужда и ме кара да клякам до тоалетната чиния и да му правя сви*ки. В началато идеята ми изглеждаше щура и ми харесваше, ама вече не ми харесва и искам да спра с това, ама той все настоява да му го лапам докато сере. Не знам какво да правя. Струва ли си да го напусна само заради това. Посъветвайте ме нещо, понеже съм объркана много.
Щом не ядеш лайна не трябва да се оплакваш.
em karai go dokat ti hodish po golqma nujda da te lije i she e vzaimno :}
ЛюБоВ Ли? тЯ нЕ сЪщЕсТвУвА. КурВи? КуРвОлЯк КоЛкОтО Щеш. аЗ Ли? аЗ щЕ тЕ зАбрАвЯ, ТакИвА кАтО Теб СА мнОгО! Ти лИ?тИ нАпрАвИ ГрЕшКа, ИдИ Си, СкоРо щЕ я пРоУмЕeш. Тя лИ? сЛед тРеТоТо ЕбaнЕ щЕ тИ е оМрЪзНалА, зАщоТо тЯ е бИЛа nОрЕдHaTa A a3 EguHcTBeHa..
xahxah golqma zaplaha napravooooooooooo spr strashno to momcheto she si nameir nqkoi dr.. i pak she q kara sushtoto ;]Първоначално написано от TIMEX
ЛюБоВ Ли? тЯ нЕ сЪщЕсТвУвА. КурВи? КуРвОлЯк КоЛкОтО Щеш. аЗ Ли? аЗ щЕ тЕ зАбрАвЯ, ТакИвА кАтО Теб СА мнОгО! Ти лИ?тИ нАпрАвИ ГрЕшКа, ИдИ Си, СкоРо щЕ я пРоУмЕeш. Тя лИ? сЛед тРеТоТо ЕбaнЕ щЕ тИ е оМрЪзНалА, зАщоТо тЯ е бИЛа nОрЕдHaTa A a3 EguHcTBeHa..
Стривай му във чашата Имодиум и нема да сере изобщо.![]()
prosto mu kaji 4e ti e omraznalo,ili 4e ne ti haresva ve4e no ne si zaslujava da vzima6 takiva kardinalni merki za tova
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Само 1 ще ти кажа приятеля ти е ОТВРАТИТЕЛЕН!!!!!!!!!!!!! и ГНУСЕННННН!!!!Първоначално написано от Николета
da opredeleno e gadni4ak ili prosto s po-ekstravagantno misleneПървоначално написано от sonyglobe
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от SeXy`Ky4Ka
Браво идеята ти е страхотна! \
/
=D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от sonyglobe
![]()
Абе колкото и страхотна да е идеята общо взето е неосъществима, понежегаджето й няма как да си завре главата в тоалетната чиния за да я лиже, докато на него кат му стане хуя на нея ще и е много удобно да му го лапнеПървоначално написано от Golfadjiq
![]()
=D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Анонимко
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Хахахахахах ебати екстравагантното мислене .... не бих го нарекла така но щом настояваш хаахахахПървоначално написано от marina star
По въпроса
![]()
Не смятам че някой може да те принуди да правиш нещо насила ... тртябва да отстояваш мнението си първо го направи с нормален разговор, после го кажи по-твърдо и в последствие ако той не иска да се вслуша просто се замисли струва ли си да си с човек който не зачита мнението ти и му е все едно стига на него да му е добре ... след като си отговориш на тоя въпрос ще ти е ясно какво да правиш ... ако се стигне до там
Успех
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Тоя форум е изроден. Никой ли не забелязва, че се ебават с вас, а вие си давате "ценното" и "компетентно" мненийце.![]()
+1Първоначално написано от bloodranger
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
za men tva ne e 6tyro,a si e 4isto i prosto izvrateno......az ne bih go napraila.....![]()
ох ше се пукна от смях
-ако ти е писнало над тоалетната що не му вземеш един вибратор и да му го завираш от зад докато му правиш свирки - и тва е идейно-пък чувството може да се доближава-ма ше е по-чистичко-явно човека е с и със скрити обратни заложби...а ти за да пускаш тия теми си с особено изострен умствен дефицит...
![]()
i az sam ZA!Първоначално написано от Golfadjiq
Next Time I`ll be True...
ЕеEee.. тфа е отвратително беСпоред мен.. най-правилното нещо което можеш да направиш е да си поговориш сериозно с него относно вашата връзка и нещата , които изисква от теб.. и ако той не се съгласи с теб.. кфо толко .. не е единствен \
/
![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [: