Здравейте,

Виждам, че помагате със съвети, колкото можете. Ето и моя... от 6 месеца излизам с едно момиче, много бързо се привързах към нея, може би, защото почти всичките ни интереси съвпадаха. На по-късен етап и се влюбих в нея. Вчера обаче направо потънах в дън земя. Бяхме излезли да се мотаем и седнахме в едно кафене. От 2,3 седмици виждах, че нещо я тормози, но все не ми казваше, но вчера го направи. Майка и решила да се преместят да живеят цялото семейство в Англия Преди да сте попитали - аз съм на 18, а тя на 16. Просто за секунди отидох в Ада. Веднага я питах дали има начин да остане в България, но уви, майка и(тъпа себична перфекционистка!) категорично отказала И до колкото разбрах е сериозно, майка и щяла да се жени за някакъв англичанин и няма да се връщат в България, освен за лятото, до колкото разбрах. Просто връзката ни загуби всякъкво бъдеще Още не мога осъзная какво става... струва ли си да държим връзка от разстояние при положение, че ще мога да я виждам само лятото за 1,2 месеца? Аз я обичам(колкото и тъпо да звучи само от 6 месеца ходене), но е така! Благодаря за отделеното време докато прочетете целия роман!

Поздрави