- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- анален секс
Здравейте. Имам регистрация във форума, но нарочно пиша от името на гост.
Приятелят ми в последно време много настоява да правим анален секс, но аз не искам, първо защото ме е страх от болката(аз като знам при вагиналния секс колко ме боли, та си представям одзад какво е..) ,второ защото ме е страх да не се изпусна и да стана за смях.Но той много държи да го направим.Аз все отлагам и казвам другия път, другия, път, веднъж му споменах, че не искам заради болката, той направи някаква физиономия само.Как да го накарам да ме разбере и да се откаже от идеята да правим анален секс????Благодаря ви
хах...егатии...не може да става винаги това,което той иска,да се радва на това което и да трае...просто му кажи,че НЕ ИСКАШ,не му казвай следващия път,а че НЕ ИСКАШ...ако държи на теб ще те разбере...
нямам повод да сънувам....
Според мен след като ти все му казваш другия път е нормално да си иска отново!А ако ти не желаеш не просто трябва да му споменеш,а направо да му кажеш в очите и да говорите по проблема!Бъди сигурна, че ако държи на теб-ще те разбере и няма да настоява повече!
Успех![]()
ами щом не искаш никой не може да те накара за него е лесно само гледа къде да си пъхне гордостта и до там но при нас момичетата има и болка и е по-различно той трябва да се постарае да разбере това опитай се да му обясниш ако не стане явно той държи най-много на секса и при това положение не виждам смисъл да си с него
suglasna sum!Първоначално написано от neverand
В гъ** вътре бе1-вия пут няма да искаш,но после само там ще искаш тва е доказано така че наистина живей за мига
![]()
Tq Milena_Pld se nasira sled analen sex.Neka tq da kaje i da ti rapzravi kak se nasra na edin kupon.![]()
Първоначално написано от r0fl
napalno nesaglasna...probvala sam ne vednaj dori...emi ne mi haresva...ne use6tam udovolstieto koeto e pri vaginalniq.... i moq pr be6e taka...iskashe mu se mn...i az nqkolko pati ne sega dr pat....i toi vse se nadqvashe 4e moje da e toq pat...nai nakraq re6ih i mu kazah "ne mi haresva...tova e....ako nqkoi den re6a da ti dostavq udovolstvie po tozi na4in ok... 6tese razdvash, no sega i zanapred ne se nadqvai/obnadejdavai " emi razbra me i tolkova
P.S a tova 4e na vseki 6te mu haresa kato go napravi 2 3 4 pati za men e glupost, razli4ni hora - razli4ni seksualni jelaniq