- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да гониш дивото или да се радваш на питомното??
seki si go e zadaval toq vapros(ne vinagi staa vapros za lubov) vie kvo smqtate i za6to?
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand
Vinagi sam predpo4itala da gonq divoto,poneje s pitomnoto ne mi e interesno![]()
В момента малко трудно си представям за какво става дума.
Ако питомното ми харесва защо ми е дивото като пак ще трябва да го преобразувам в питомно.
az imah taq dilema predi vreme i si ostanah pri pitomnoto , za6toto divoto si e divo i ne e lesno da go opitomi6 pak i nqma garanciq 4e 6te stane![]()
Kato si osiguren s pitomnoto,za kakvo ti e divoto?Za da stane i to pitomno li i da ima sledva6to divo?I do koga taka?Cql jivot-i za kakvo?Za ne6to nesigurno i mojebi ne tolkova hubavo.
и двете![]()
Няма такова като "ПИТОМНО".
Главната грешка на хората е, че забравят колко са им скъпи тея до тях, имат ги за даденост, мислят, че едва ли не винаги ще са до тях.
Позволяват си за се загледат настрани, не защото там е по-интересно, а защото е"забранено". Така хубиш "питомното" и разбираш, че то никога не е било такова, че не си оценил това, което имаш.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
диво при дивоаз предпочитам да гоня дивото
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Преди време имах лека дилема за питомното и дивото.
Но си доказах и ми доказаха 4е питомното е нещото от което имам нужда.Едното нещо ,за което съм си мечтала цял живот е било - сигрността.Сега я имам-точно благодарение на любимия ми.
Не ми пука че изпускам забивките и др глупости.
Намерила съм човека с който да споделям добро и лошо .
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Vinagi sam izbirala divoto,ama i vinagi sam go prevrashtala v pitomno.
Next Time I`ll be True...
По - добре дивото , защото след това тези моменти остават незабравими!
Понякога е много полезно човек да се вслушва и в разума си.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Зависи какво искаш в този момент и какви са ти чувствата.А и защо като си с някой, той непременно е питомен?
Питомен означава, че е едва ли не твоя собственост, подчиняващ ти се, а аз не искам такъв човек до себе си.![]()
divoto vinagi e bilo po-valnuva6to ot pitomnoto...pri nego ima trupka..ama nema da e lo6o dokato goni6 navun divoto u vas da si vurzano i pitomnoto![]()
![]()
.!.
Лично аз имам моменти ,когати "питомното" ме задоволява на пълно,но в повечето случаи тръпката е към дивото![]()
Ми се гоня дивото зарязвам питомното и после съжалявам. Ама кво да се прави такъв е живота.
!!! абсолютно съм съгласна !!![/code]Първоначално написано от sherry
So free
Повечето гонят дивото... Не знам защо, но лично мен то повече ме привлича....![]()