.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Дивото зове Не сериозно,предпочитам да гоня дивото,защото ми е по-интересно.Възможно е да е от възрастта ама...

Цитирай Първоначално написано от Cvetkata_Rubi
    Дивото зове Не сериозно,предпочитам да гоня дивото,защото ми е по-интересно.Възможно е да е от възрастта ама...
    Да, от възрастта е... и от акъла. Естествено, че дивото е интересно, но че е по-интересно, мога да споря. Снощи писах в една друга тема.. и пак ще се повторя. Мой познат ми каза : "Който го може, си бяга след дивото(в случая), а който не го може си намира постоянен партньор." Груба грешка. Точно, ама точно обратното. Какво даваш за един флирт? А какво даваш за една връзка, сериозна връзка? Хората, предпочитащи "вечното разнообразие", за мен лично(може да им и изключения... не знам) са повърхностна работа. Дават в продължение на няколко дни и се изчерпват.. търсят нещо ново и пак същото. За да поддържаш една връзка трябва да имаш умението да задържиш човека като си готов да дадеш винаги, дори и когато ти нямаш възможност и желание. Там трябва да градиш... трябва да се съобразяваш. А този мой познат именно ще каже... А, 'кво да се занимавам с нея... вече не ми е интересна. На повърхността е лесно...
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Град
    At home...

Re: da goni6 dovito ili da se radva6 na pitomnoto?!?!

Цитирай Първоначално написано от nata6ka
    az imah taq dilema predi vreme i si ostanah pri pitomnoto , za6toto divoto si e divo i ne e lesno da go opitomi6 pak i nqma garanciq 4e 6te stane
    И аз съм така, пък и мойто питомното и то си е диво

предпочитам дивото

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Зависи какво искаш в този момент и какви са ти чувствата.А и защо като си с някой, той непременно е питомен?
    Питомен означава, че е едва ли не твоя собственост, подчиняващ ти се, а аз не искам такъв човек до себе си.
    Ей т'ва е!Аз ако се усетя, че човека, с който съм, е питомен, зарязвам на момента!

pitomno, no malko divo

в момента имам питомното- едно много готино момченце което мн ме обичка , а се залъгвам че и аз го обичам - всъщност искам дивото- момчето което зарязах преди време просто защото той ме обиди.
    nema

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си