.
Отговор в тема
Страница 4 от 9 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 203
    Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    Цитирай Първоначално написано от Treselle_s
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    аз пък пропуших цигари, защото ми изглеждаше красиво.. обичам пороците и хора с пороци.. не знам защо.. просто е красиво да държиш цигарата, да усещаш дима, мириса, вкуса, който остава по устните ти.. ехх, вредно е, но толкова красиво.. обичам да пуша, а докато обичам, няма как да спра..
    Ъ и кво му е красивото? нещо имаш проблеми според мен
    axhaxahaxah krasivo bilo da dimi6 kato kominite na АЕц kozludui
    hahah po tochno ne bih mogla da se izrazq

Мен си ме кефи да пуша и няма да спирам

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    аз съм позьорка ...да ва е ят!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Мен си ме кефи да пуша и няма да спирам
    +1

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    95 % от приятелите ми пушат постоянно аз също но в никакъв случай не го правя от гъзария ( или поне си мисля че е така ) но ... по дяволите нали се пак трябва да се умре от нещо ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Факт е че момичетата пушат повече от момчетата, което е жалко като се има на впредвид че раждат, но както и да е ваш си е живота.
    П.П. Добре че не пуша.
    Eventful past is everclear.

Само хабите парите на вашите...и за кво даже не гълтате дима,просто ви радва да държите цигарата...ми купете си солети,дръжте ги като цигара и се кефете!

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от happy_cute
    Само хабите парите на вашите...и за кво даже не гълтате дима,просто ви радва да държите цигарата...ми купете си солети,дръжте ги като цигара и се кефете!
    а ако сме на повече от 12???
    Колко повече и пак ли от парите на ваште?

а ако сме на повече от 12???
    Колко повече и пак ли от парите на ваште?
    към два пъти повече и не са парите на наш'те...
    и съм пропушвал не с парите на наш'те
    За кво пишеш в тийн проблемс тогава тва е форум на емовки/фешънки/позьори/10-годишни,който не знаят как да се целуват и търсят помощ и стари мъже,които очакват снимки по бельо на секси ученички?

Нямаше нужда от ирония...а при младото има голямо затлъстяване и са направо гнусни..по-добре да слагат чужди снимки,че да не се срамят =/

Нали ги виждам кви са прошляци станали...

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Абе вие не сте наред... Много малко хора над 15-16 години пушат само за гъзарията... Имам един познат който е на 17 и пуши по около 2 кутий на ден, после иди ми разправяй че не им се пуши на хората, а само позират... А лично пуша по половин кутия на ден и то е само защото наш'те не ми дават да пуша в къщи, тоест вторият ми баща не знае че пуша... Все тая де, мисълта ми е че не можете да казвате "Всички пушат за гъзария", просто е вярно само за част от хората, но не и за всички...
    И всеки който не е изпитвал никотинов глад да не се обажда колко било лесно да спреш цигарите... Да, лесно е , правила съм го поне 10 пъти

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Нямаше нужда от ирония...а при младото има голямо затлъстяване и са направо гнусни..по-добре да слагат чужди снимки,че да не се срамят =/
    Ще си слагаме каквито снимки си преценим,нищо че сме затлъстели,все пак да не забравяме,че големият майстор-работи на голям тезгях.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    В АдА
    Някои пушат от гъзария,някои от простотия,а някои за да се впишат в картинката на по-"ГОЛЕМИТЕ" какички и батковци които пушат

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Ти да не си в душевна менструация? Големи пък специалисти се извъдихте бе - не трябвало да пуши, младите били затлъстели.. други критики? Нещо за секса да добавиш?

И каква точно си ти, че ще ни порицаваш нас, пушачите? Какво те грее за парите на нашите? Аз не им искам пари за цигари. Просто вместо да се тъпча с боклуци в училище, пуша. Проблем?

П.С.
    Аз цигарите няма да откажа, защото нищо не може да замени усещането.. мда, усещането, когато сладкият и тежък дим изпълва дробовете ти.. влива енергия, нови сили и желание за живот.
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Всичко е за гъзария бе. Пуша от гъзария, не ям от гъзария, носим адидас от гъзария, ебЪ се от газария, ходим гъзраски. Ееех гъзарията Е!
    Grumpy old madman

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Само не мога да разбера защо хора, които не пушат държат сметка на пушачите? Всеки си има начин на живот... Пуша и какво ще ме убиете ли? Я се гръмнете... И да, пристратяваш се (за тези, които спореха за отказването от цигарите). Осъзнавам, че е вредно, но не ми пука... Баси човек живее веднъж, трябва да има някакви удоволствия все пак нали? Относно позьорите - пикли и пикльовци на по 12-13 ... Няма какво друго да кажа
    >>> House Music <<<

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Канис,забрави да кажеш,че и умираш от газария

При условие,че толкова много хора умират ,заради зависимостта си от цигари всеки ден ,е РЯДКО тъпо да кажеш,че го правят само от поза.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен
    Град
    Варна
    Аз пропуших от гъзария,защото другите го правеха - не съжалявам!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    София
    Аз не съм по - малко позьор от едно хлапе

Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Аз цигарите няма да откажа, защото нищо не може да замени усещането.. мда, усещането, когато сладкият и тежък дим изпълва дробовете ти.. влива енергия, нови сили и желание за живот.

Тва е истината. Лично моя организъм е такъв че не мога да се пристрастя към нищо. Пуша си когато и защото искам да си пуша.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Вървиш в тъмното, слушаш музика, вадиш дъФка(никотинова) ииии се наслаждаваш на балончетата.... прайслес ;p

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    аз вече не пуша :P

Наистина са големи позери....Правят го само за гъзария , което ме изкарва извън нерви.....Мразя да гледам как някоя "пристрастена 14-годишна" не може да спре цигарките и пафка от пристрастеност....Аре не на мен тия....Може да не съм мн голяма , но то се вижда от 1000 км кой пуши ей така , за да е "супер як"и кой пуши , не просто за кеф , а защото наистина му се пуши... Голяма излагация....И се мислят за мн яки Смотаняци наивни....Нали я виждам една пикла от 8ми клас как пуши , защото е пристрастена веднъж в годината

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    http://en.help-eu.com/pages/index-2.html

http://en.help-eu.com/pages/index.cil <---клипчетата на кампанията на български!

Ето нещо любопитно .. Всяка година тютюнопушенето убива 19,000 европейци ... които не пушат!!!

^Това може да е от полза за някой!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Цитирай Първоначално написано от Impressive
    УжасТно
    Цигарите трябва да се забранят със закон
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си