- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ПУШАЧИТЕ СА ПОЗЬОРИ
hahah po tochno ne bih mogla da se izrazqПървоначално написано от woshia_style
![]()
Мен си ме кефи да пуша и няма да спирам![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
аз съм позьорка ...да ва е ят!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
95 % от приятелите ми пушат постоянно аз също но в никакъв случай не го правя от гъзария ( или поне си мисля че е така ) но ... по дяволите нали се пак трябва да се умре от нещо ...![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Факт е че момичетата пушат повече от момчетата, което е жалко като се има на впредвид че раждат, но както и да е ваш си е живота.
П.П. Добре че не пуша.
Eventful past is everclear.
Само хабите парите на вашите...и за кво даже не гълтате дима,просто ви радва да държите цигарата...ми купете си солети,дръжте ги като цигара и се кефете!
Колко повече и пак ли от парите на ваште?Първоначално написано от exploitedteen
За кво пишеш в тийн проблемс тогава тва е форум на емовки/фешънки/позьори/10-годишни,който не знаят как да се целуват и търсят помощ и стари мъже,които очакват снимки по бельо на секси ученички?Първоначално написано от exploitedteen
Нямаше нужда от ирония...а при младото има голямо затлъстяване и са направо гнусни..по-добре да слагат чужди снимки,че да не се срамят =/
Абе вие не сте наред... Много малко хора над 15-16 години пушат само за гъзарията... Имам един познат който е на 17 и пуши по около 2 кутий на ден, после иди ми разправяй че не им се пуши на хората, а само позират...А лично пуша по половин кутия на ден и то е само защото наш'те не ми дават да пуша в къщи, тоест вторият ми баща не знае че пуша... Все тая де, мисълта ми е че не можете да казвате "Всички пушат за гъзария", просто е вярно само за част от хората, но не и за всички...
И всеки който не е изпитвал никотинов глад да не се обажда колко било лесно да спреш цигарите... Да, лесно е , правила съм го поне 10 пъти![]()
Ще си слагаме каквито снимки си преценим,нищо че сме затлъстели,все пак да не забравяме,че големият майстор-работи на голям тезгях.Първоначално написано от happy_cute
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Някои пушат от гъзария,някои от простотия,а някои за да се впишат в картинката на по-"ГОЛЕМИТЕ" какички и батковци които пушат
Ти да не си в душевна менструация? Големи пък специалисти се извъдихте бе - не трябвало да пуши, младите били затлъстели.. други критики? Нещо за секса да добавиш?
И каква точно си ти, че ще ни порицаваш нас, пушачите? Какво те грее за парите на нашите? Аз не им искам пари за цигари. Просто вместо да се тъпча с боклуци в училище, пуша. Проблем?
П.С.
Аз цигарите няма да откажа, защото нищо не може да замени усещането.. мда, усещането, когато сладкият и тежък дим изпълва дробовете ти.. влива енергия, нови сили и желание за живот.
Собственост на Canis_Dirus
Всичко е за гъзария бе. Пуша от гъзария, не ям от гъзария, носим адидас от гъзария, ебЪ се от газария, ходим гъзраски. Ееех гъзарията Е!
Grumpy old madman
Само не мога да разбера защо хора, които не пушат държат сметка на пушачите? Всеки си има начин на живот... Пуша и какво ще ме убиете ли? Я се гръмнете... И да, пристратяваш се (за тези, които спореха за отказването от цигарите). Осъзнавам, че е вредно, но не ми пука... Баси човек живее веднъж, трябва да има някакви удоволствия все пак нали? Относно позьорите - пикли и пикльовци на по 12-13 ... Няма какво друго да кажа![]()
>>> House Music <<<
Канис,забрави да кажеш,че и умираш от газария
При условие,че толкова много хора умират ,заради зависимостта си от цигари всеки ден ,е РЯДКО тъпо да кажеш,че го правят само от поза.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Аз пропуших от гъзария,защото другите го правеха - не съжалявам!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Аз не съм по - малко позьор от едно хлапе![]()
Първоначално написано от _Cuddly_
Тва е истината. Лично моя организъм е такъв че не мога да се пристрастя към нищо. Пуша си когато и защото искам да си пуша.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Вървиш в тъмното, слушаш музика, вадиш дъФка(никотинова) ииии се наслаждаваш на балончетата.... прайслес ;p
Наистина са големи позери....Правят го само за гъзария , което ме изкарва извън нерви.....Мразя да гледам как някоя "пристрастена 14-годишна" не може да спре цигарките и пафка от пристрастеност....Аре не на мен тия....Може да не съм мн голяма , но то се вижда от 1000 км кой пуши ей така , за да е "супер як"и кой пуши , не просто за кеф , а защото наистина му се пуши... Голяма излагация....И се мислят за мн яки![]()
Смотаняци наивни....Нали я виждам една пикла от 8ми клас как пуши , защото е пристрастена веднъж в годината
![]()
![]()
![]()
![]()
http://en.help-eu.com/pages/index-2.html
http://en.help-eu.com/pages/index.cil <---клипчетата на кампанията на български!
Ето нещо любопитно .. Всяка година тютюнопушенето убива 19,000 европейци ... които не пушат!!!
^Това може да е от полза за някой!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.