.
Отговор в тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 203
    Град
    Монтана
    OMFG, ми те така пуши ти се... пушачите били позйори... ми има ги тия дето така почват ма в последствие... и аз ако не хода на дискотека пуша супер малко.. щот дом не може да се пуши... ама те обясни ми кат не съм пушач как мой да си дам последните пари за цигари?
    Научила съм се поне да не говоря за работи, от които не разбирам..

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Ооо, я да го духате... ще си пуша! Пък!
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Пуши курец! (како викат србите)
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Insatiable
    Само не мога да разбера защо хора, които не пушат държат сметка на пушачите? Всеки си има начин на живот... Пуша и какво ще ме убиете ли? Я се гръмнете... И да, пристратяваш се (за тези, които спореха за отказването от цигарите). Осъзнавам, че е вредно, но не ми пука... Баси човек живее веднъж, трябва да има някакви удоволствия все пак нали? Относно позьорите - пикли и пикльовци на по 12-13 ... Няма какво друго да кажа
    Защото като отида в заведение или се съберем на купон(по принцип ние не сме пушачи, ама се случва някой да наруши тази ни иделия) аз съм тази, която гълта вашия дим. Пушете си навън на терасата, пущете си на двора в училище или на прозореца. Не пушете там, където пречите на непушачите. Умирали непушачи-как няма да умират като вие, пушачите ги тровите. сестра ми пуши. беше спряла цигарите за 4 години, но след развода си пропуши пак. Аз нея не мога да убедя да не го прави, въпреки, че не павка постоянно, а понякога с цели седмици не се сеща за цигара. но е грозно, гадно за околните и вредно за самата нея........

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    + 1 Трябва да направим кампания против цигарите "Не пуши цигари,пуши курец"

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от happy_cute

Ти отговори на тъпия пост, ама на предния не ми отговори.

Явно и толкова ти е акъла де, как да се разсърдя...
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен Аватара на fake
    Не пушете там, където пречите на непушачите.
    не ходете там, където пушачите ще ви пречим
    Boots and braces don't make racists!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    гадните пушачи са навсякъде.
    По принцип не ме дразни изобщо, защото съм адски свикнала, но има много хора, които не знаят това и без да се замислят ми димят в лицето. Един въпрос "Шти преча ли?" преди да запали човек прави нещата далеееч по-различни. Но дали ще го зададеш или не си е въпрос на елементарна култура и уважение към хората с които се движиш...

Saatana vittu perkele hate crew!

Ти отговори на тъпия пост, ама на предния не ми отговори.

Явно и толкова ти е акъла де, как да се разсърдя...
    Сори,мацка,не съм го видяла =)

Ти да не си в душевна менструация? Големи пък специалисти се извъдихте бе - не трябвало да пуши, младите били затлъстели.. други критики? Нещо за секса да добавиш?

И каква точно си ти, че ще ни порицаваш нас, пушачите? Какво те грее за парите на нашите? Аз не им искам пари за цигари. Просто вместо да се тъпча с боклуци в училище, пуша. Проблем?

П.С.
    Аз цигарите няма да откажа, защото нищо не може да замени усещането.. мда, усещането, когато сладкият и тежък дим изпълва дробовете ти.. влива енергия, нови сили и желание за живот.
    Ами аз просто изказвам мнение.Цигарите са вредни,а младите затлъстели,защото не спортуват =) Има едно момиче от нашия клас,което си работи,техните знаят,че тя пуши не са много доволни ест,но тя си има проблеми и така си изкарва нервите...но когато седнем на маса някъде никога не пали,а си излиза отвънка ако толкова й се пуши.
    Гаджето на майка ми пуши и като започна да му казвам нещо за цигарите става адски нервен и егоистичен,ядосва си и за да млъкна ми купува нещо Но съм забелязала,че пушачите са най-големите егоисти биха обидили всеки само за да си продължат да пушат.Просто не ми изглежда готино,че чак да се гордеят някой с това,да вземаш от парите на вашите да си купуваш цигари,да не гълташ дима даже,като се прибереш и майка ти те пита защо миришеш на цигари да й кажеш,че приятелите ти пушат просто или че сте били в заведение,в което имало пушачи...Ма прави каквото искаш аз не се бях заяла с теб точно..ти си избираш дали да пишеш в темата или не
    =)

Мега фен
    Град
    Utopia..
    малка гадна изнудвачка

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от fаke
    Не пушете там, където пречите на непушачите.
    не ходете там, където пушачите ще ви пречим
    Значи да не ходим на работа, в заведения, в университета........Трудна работа. Споко повечето времесе разхождам навън или съм на гости на хора, които не пушат!

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    малка гадна изнудвачка
    Как да не изнудвам сега =) цък това ще е следващото нещо,за което ще изнудвам ^^

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Пълни глупости! Ти някога чувала ли си за индивидуализация? За лично мнение? За собствени идеали? .
    Чували сме.А не долавям ли убедеността ти,че собственото мнение на някой,трябва да съвпада с твоето да кажем?Аз например ще пуша докато дробчетата ми не станат на стафиди .Ужасно ,а?Може пък идеалът ми за пълноценно изживян живот да е живот в злоупотреба.
    Ето индивидуализация
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    nata6ka не си изпитала глада за тютюн затова се чудиш!
    Така е. Който не го е изпитал, не знае.

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Аз Пуша. Много.
    Въпреки това не изпитвам тютюнев глад и мога да си откарам цяла седмица без да дръпна.

Така,че не ми говорете за ужасното пристрстяване. И аз като баща ми съм ги пирал от раз, само че при него е за цял живот пък аз само за 6 месеца.

Факт е,че има хора които позират с цигарите ... имах 1 съученичка дет я питах

"абе ти що не гълташ дима" и тя ми каза " ми щото ми се завива свят"
    Епа кфо е тфа.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Истина е,че повечето започват от гъзарията,но постепенно се пристрастяват,мен ме е срам като се сетя на колко години се запознах с това усещане,но сега не мога да спра:никотинов глад,навик,любов дори,много са предпоставките.

Град
    София
    Темата е страшно тъпа и се гледа само от гледната точна на тъпия автор... Страшно обективно няма що..

Рядко си позволявам да изразявам толкова крайни и негативни мнения, но този път нямаше начин.

Град
    In a bathtub full of ether......
    Подкрепям SWASTICA изцяло......Единствено не съм съгласна със:
    От предозиране на никотин - не се умира.
    Умира се и то много бързо и ефективно,особено ако е в чист вид(много готина отрова).....Просто при пушене температурата разгражда голяма част от него и затова не умират.......Виж ако изядат цигарите ще е друга работа.....

Аз съм непушач и адски много мразя момичета, който пушат ... Не за друго, но при целувката самия вкус в устата...... Наподобява пепелник! Отвратително е!
    Няма нищо по-грозно и отвратително от момиче което пуши.....За вкуса и мириса дори не може да се говори - не се трае !
    За момчетата важи същото но на някои от тях поне им отива, ако изобщо това може да е причина.....

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Хах...тея дето си ги цитирала са сигурно на по 15-16...Ама я виж...4 моми4ета от моя клас "пушат" от 5 клас...Много ми е гадно като се приближат,защото не мога да дишам от миризмата на цигари...нека си тривят живота,добре,това е тяхна работа...Но поне да си прикриваха гадния навик.
    Това,4е пушенето в такава възраст е гъзария,съм съвсем съгласна!След време ще си осъзнаят грешката,но няма да могат да върнат времето назад...

Я си гледайте работата.Като не ви кефат хората който пушат-не комуникирайте с тях,не ходете в заведеният където няма места за непушач..и т.н.
    НЕ е газария-не винаги.Големи сте разбирачи беее
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Град
    София
    Еее стига бе. Тука няма как да се съглася - момиче, което пуши защо да е грозно ? Напротив мен ме радва даже. Обожавам да паля цигара на момиче Виж при жени на зряла възраст там вече може би изглежда грозно. А колкото до вкуса на пепелник - еми аз в периоди , в които не съм пушил съм имал гадже пушачка и никога вкуса не ми е пречил...
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Няма нищо лошо моми4е да пуши,но ако е моми4еНЦЕ на 12-13,тогава ве4е е лошо(поне според мен)

аз съм зааааа :P а и та квото искате правете честно ако искате и в гъза си навирайте миризливите цигари против нямам но за разлика от пушенето ДИШАНЕТО не е прищявка а процес който ми е нужен за да съм жива по дяволите просто не че искам НУЖДАЯ се от него а вие всячески ми пречите и както вие имате право да пушите така аз имам право да дишам!!!!!!

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    ^ Епа дишай си,някой да ти е забранил.Вместо да висиш по кафетата,ще ходиш на разходки в гората/парка/морската градина.Свеж въздух,колкото искаш.Недей търси кусурите в другите...

Re: ПУШАЧИТЕ СА ПОЗЬОРИ

Има и някой възрастни,които наистина са се пристрастили,но не може да си тийнче и да говориш,че не можеш да ги спреш.

Цитирай Първоначално написано от sWeEt_SeEd
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Ами пуша от около половин година.Карелия Ултима-1 кутия ми стига за около 4-5 дни. Пуша като съм на вън или преди да заспя.
    Карелия УЛТИМА...и 4-5 дни...как изобщо можеш да кажеш,че пушиш
    Пуша кфито ми падне, предимно Карелия(НОРМАЛНА) и ми стига за около 2 нааай-много 3 дни...май тряа да и спра ама още не съм се решила. Ако няма карелия-Виктори Силвър
    Ама какви са тия глупости?!?!?!? Тука някой ще се надпреварваме кой може да изпуши повече ли?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абе и ти не си глям пушач,на мене кутия синшо виктори ми стига за ден,максс
    И продължават да се надпушват

На мен лично един приятел ми каза
    "Когато ти се пуши купи си една кутия и я изпуши - тва няма да означава,че си пушач,а и няма да ти е гадно" така и правя =)
    Ахаха карате се кои пуши повече - ма то май никои то вас непуши !!!
    цЪк тУк за да ми помогнш да си купя pSP ! МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО На тезИ които решат да ми помогнат !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си