- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ПУШАЧИТЕ СА ПОЗЬОРИ
OMFG, ми те така пуши ти се... пушачите били позйори... ми има ги тия дето така почват ма в последствие... и аз ако не хода на дискотека пуша супер малко.. щот дом не може да се пуши... ама те обясни ми кат не съм пушач как мой да си дам последните пари за цигари?
Научила съм се поне да не говоря за работи, от които не разбирам..
Ооо, я да го духате... ще си пуша! Пък!
Собственост на Canis_Dirus
Пуши курец! (како викат србите)Първоначално написано от _Cuddly_
Grumpy old madman
Защото като отида в заведение или се съберем на купон(по принцип ние не сме пушачи, ама се случва някой да наруши тази ни иделия) аз съм тази, която гълта вашия дим. Пушете си навън на терасата, пущете си на двора в училище или на прозореца. Не пушете там, където пречите на непушачите. Умирали непушачи-как няма да умират като вие, пушачите ги тровите. сестра ми пуши. беше спряла цигарите за 4 години, но след развода си пропуши пак. Аз нея не мога да убедя да не го прави, въпреки, че не павка постоянно, а понякога с цели седмици не се сеща за цигара. но е грозно, гадно за околните и вредно за самата нея........Първоначално написано от Insatiable
+ 1 Трябва да направим кампания против цигарите "Не пуши цигари,пуши курец"Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Първоначално написано от happy_cute
Ти отговори на тъпия пост, ама на предния не ми отговори.
Явно и толкова ти е акъла де, как да се разсърдя...
Собственост на Canis_Dirus
гадните пушачи са навсякъде.
По принцип не ме дразни изобщо, защото съм адски свикнала, но има много хора, които не знаят това и без да се замислят ми димят в лицето. Един въпрос "Шти преча ли?" преди да запали човек прави нещата далеееч по-различни. Но дали ще го зададеш или не си е въпрос на елементарна култура и уважение към хората с които се движиш...
Saatana vittu perkele hate crew!
Сори,мацка,не съм го видяла =)Първоначално написано от _Cuddly_
Ами аз просто изказвам мнение.Цигарите са вредни,а младите затлъстели,защото не спортуват =) Има едно момиче от нашия клас,което си работи,техните знаят,че тя пуши не са много доволни ест,но тя си има проблеми и така си изкарва нервите...но когато седнем на маса някъде никога не пали,а си излиза отвънка ако толкова й се пуши.Първоначално написано от _Cuddly_
Гаджето на майка ми пуши и като започна да му казвам нещо за цигарите става адски нервен и егоистичен,ядосва си и за да млъкна ми купува нещоНо съм забелязала,че пушачите са най-големите егоисти биха обидили всеки само за да си продължат да пушат.Просто не ми изглежда готино,че чак да се гордеят някой с това,да вземаш от парите на вашите да си купуваш цигари,да не гълташ дима даже,като се прибереш и майка ти те пита защо миришеш на цигари да й кажеш,че приятелите ти пушат просто или че сте били в заведение,в което имало пушачи...Ма прави каквото искаш аз не се бях заяла с теб точно..ти си избираш дали да пишеш в темата или не =)
малка гадна изнудвачка![]()
Значи да не ходим на работа, в заведения, в университета........Трудна работа. Споко повечето времесе разхождам навън или съм на гости на хора, които не пушат!Първоначално написано от fаke
Как да не изнудвам сега =) цък това ще е следващото нещо,за което ще изнудвам ^^Първоначално написано от OtherDimension
Първоначално написано от SWASTICA
Чували сме.А не долавям ли убедеността ти,че собственото мнение на някой,трябва да съвпада с твоето да кажем?Аз например ще пуша докато дробчетата ми не станат на стафиди
.Ужасно ,а?Може пък идеалът ми за пълноценно изживян живот да е живот в злоупотреба.
Ето индивидуализация![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Така е. Който не го е изпитал, не знае.Първоначално написано от Rofl4e
Животът е адът описан в Библията!
Аз Пуша. Много.
Въпреки това не изпитвам тютюнев глад и мога да си откарам цяла седмица без да дръпна.
Така,че не ми говорете за ужасното пристрстяване. И аз като баща ми съм ги пирал от раз, само че при него е за цял живот пък аз само за 6 месеца.
Факт е,че има хора които позират с цигарите ... имах 1 съученичка дет я питах
"абе ти що не гълташ дима" и тя ми каза " ми щото ми се завива свят"
Епа кфо е тфа.
Истина е,че повечето започват от гъзарията,но постепенно се пристрастяват,мен ме е срам като се сетя на колко години се запознах с това усещане,но сега не мога да спра:никотинов глад,навик,любов дори,много са предпоставките.
Темата е страшно тъпа и се гледа само от гледната точна на тъпия автор... Страшно обективно няма що..
Рядко си позволявам да изразявам толкова крайни и негативни мнения, но този път нямаше начин.![]()
Подкрепям SWASTICA изцяло......Единствено не съм съгласна със:
Умира се и то много бързо и ефективно,особено ако е в чист вид(много готина отрова).....Просто при пушене температурата разгражда голяма част от него и затова не умират.......Виж ако изядат цигарите ще е друга работа.....Първоначално написано от SWASTICA
Няма нищо по-грозно и отвратително от момиче което пуши.....За вкуса и мириса дори не може да се говори - не се трае !Първоначално написано от SWASTICA
За момчетата важи същото но на някои от тях поне им отива, ако изобщо това може да е причина.....
Хах...тея дето си ги цитирала са сигурно на по 15-16...Ама я виж...4 моми4ета от моя клас "пушат" от 5 клас...Много ми е гадно като се приближат,защото не мога да дишам от миризмата на цигари...нека си тривят живота,добре,това е тяхна работа...Но поне да си прикриваха гадния навик.
Това,4е пушенето в такава възраст е гъзария,съм съвсем съгласна!След време ще си осъзнаят грешката,но няма да могат да върнат времето назад...![]()
Я си гледайте работата.Като не ви кефат хората който пушат-не комуникирайте с тях,не ходете в заведеният където няма места за непушач..и т.н.
НЕ е газария-не винаги.Големи сте разбирачи беее
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Еее стига бе. Тука няма как да се съглася - момиче, което пуши защо да е грозно ? Напротив мен ме радва даже. Обожавам да паля цигара на момичеВиж при жени на зряла възраст там вече може би изглежда грозно. А колкото до вкуса на пепелник - еми аз в периоди , в които не съм пушил съм имал гадже пушачка и никога вкуса не ми е пречил...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Няма нищо лошо моми4е да пуши,но ако е моми4еНЦЕ на 12-13,тогава ве4е е лошо(поне според мен)![]()
аз съм зааааа :P а и та квото искате правете честно ако искате и в гъза си навирайте миризливите цигари против нямам но за разлика от пушенето ДИШАНЕТО не е прищявка а процес който ми е нужен за да съм жива по дяволите просто не че искам НУЖДАЯ се от него а вие всячески ми пречите и както вие имате право да пушите така аз имам право да дишам!!!!!!Първоначално написано от happy_cute
![]()
^ Епа дишай си,някой да ти е забранил.Вместо да висиш по кафетата,ще ходиш на разходки в гората/парка/морската градина.Свеж въздух,колкото искаш.Недей търси кусурите в другите...
Ахаха карате се кои пуши повече - ма то май никои то вас непуши !!!Първоначално написано от happy_cute
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()