- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ПУШАЧИТЕ СА ПОЗЬОРИ
Ахаа добре казаноПървоначално написано от antifreeze
![]()
![]()
![]()
![]()
Не всички пушат за гъзария,но на 12-16 годишните определено това им е целта.
Наистина ми звучи тъпо да си в тийн годините и да не можеш да спреш цигарите : )))
Аз също пуша...Вктори Силвър роксНо не съм ги спряла не защото не мога..а защото не искам : ))
Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
Повечето - НЕПУШАЧИ,си мислим,че като някой пушач,каже че изпитва ''никотинов глад'' , и вече се превзема особенно ако е на 15-20,защото няма значение на колко си годино,като си почнал да пушиш сериозно и вече имаш нужда от цигарите,както наркоманите от наркотиците,така ,че не мислете че на пушачите им е лено,примерно баща ми иска да спре цигарите,но просто неможе.
Имам една приятелка,април месец прави 18 и пуши от няколко години и ми казва че просто вече ги е свикнала и неможе да ги спре нищо,че е само на 18 и даже няма и толкова.......Просто ще и е адски трудно,макар че ако наистина го желае ще успее макар и много трудно.
Неподходящ размер на снимка в подпис!
за някои гъзария, за други навик.
някои се чувстват по-щастливи като пият едно кафе, други -като хапнат една вафлича.
а аз се чуствам по-щастлива като изпуша една цигара.
толкова ли е странно!?
Пуша, защото обичам.
Просто ми е кеф, не съм пристрастена, не умирам без цигара, просто няма по хубаво от това след тежък ден прибирайки се да запаля една цигарка.![]()
А тия, дето ми редят бисери, че не са почнали за гъзария, моля да си заврат умотворенията обратно в гъзъ. Айде не на мене тия, че сте почнали да пушите не за да се правите на интересни. Пък надали на всички пушачи първата цигара им е харесвала толкова, за да продължат..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
цигарата е символ
Опитах от любопитство...
Продължих от гъзария...
Не спрях от навик..
В момента паля доста рядко
Къде се набиха непушачите да коментират това, което чувстват пушачите... Не ви кефи и станахте експерти. Гъзария било, не знам си какво било... Алооооооооо педалските прически не са гъзария нали? Високите токчета в 7-ми клас също, нали? Или пък зверските напивания на малолетни идиотчета, които НЕ ПУШАТ, наричат пушачите позьори и се размзват с евтина водка по парковете и дискотеките.... Еееееееее аман вече! Като не Ви кефи не пушете и не ни се мешаите! И не ми обяснявайте, че Ви пречим и трябва да отговаряме и за вашето здраве! Егоисти......и позьори...
И не сме длъжни да Ви даваме обяснения защо пушим!
^ Евала!Кой бил позьора,а?Къв позьор бе,аз като по-малка се криех че пуша от възрастните хора по улицата,от кой ли не,защото знаех,че е смешно момиче на моята възраст да пуши...дали съм го правила за гъзарията?!
1. Позьори.... част от тях са били такива когато са ги почвали.
2. Пълни егоисти - почти всички.
^ И какво ми е егоистичното на мен?!Да не би да си издухвам дима отгорети и после да кажеш,че аз съм виновна за някой и друг здравословен проблем...не сме егоисти,защото вредим единствено и само на себе си.
Нз каква гъзария е особено при момичетата. На мен лично момиче с цигара не ми харесва много в сравнение с непушачка.
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
Ти ТЪПА ли си ?!? Тъпа си, дамПървоначално написано от kPuCkA
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Криси - Не съм конкретизирал никого, че да се засяга лично.![]()
Колко са пушачите, които като отидеш с тях на кафе няма да запалят цигара, защото ти е неприятно и не им желаеш дима им? Защото по-важна е цигарката, а не човекът срещу него. Като на човека не му изнася да си вреди здравето, ще се смени човека, но не и да не се запали цигарата точно в това време.
Не ходя по кафета. Говоря примерно.
^ Има ги и такива,малко са,но все пак ги има,ама пак казвам,като не ви харесва няма да ходите на места,където се пуши,за да не излизаме после ние виновните....
от моя клас има и наркоманки и такива дет пушат обикновени цигари.тва наистина си е гъзария.уш са прават така на много големи и зрели като пушат.изпуших само идна цигара и така се отвратих че повече няма да опитам.секи който е започнал да пуши между 13 и 16-17 години е човек без лично мнение,води са по акъла на простаци и голтаци.
Значи да не ходя на концерти по клубове (примерно в Зоната), въпреки че ми се ходи, защото вътре едвам се диша? И изобщо да не ходя на места, които официално са за всички, но пушачите ги превръщат в свои. Трябва или да стана пушач и да привикна, или да им търпя ужасния дим. Така ли?Първоначално написано от kPuCkA
За да не излизате вие виновните излезте и пушете на открито когато мястото е за непушачи, както очевидно прави exploitedteen.
Аз пропуших от малка.точно заради това исках да влезна в една компания с по-големи от мен и те пушеха и все ми викаха и аз да пуша и така до ден днешен си пуша,нигока не съм опитвала да ги откажа![]()
Ами лошото е че НА ВСЯКЪДЕ се пуши!Поне при нас е така!Първоначално написано от kPuCkA
Първоначално написано от exploitedteen
Единственото място,където има зала занепушачи е в кафето в БИЛА при нас,но аз не ходя постоянно там,иначе ,където и да ида на всякъде има облак от дим.![]()
![]()
A,къде да ходя?...Първоначално написано от exploitedteen
дайте да забраним и автомобилния транспорт, защото дишаме изгорелите газове?
Щеше да е добре......Първоначално написано от OtherDimension
![]()