.
Отговор в тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 203
    Цитирай Първоначално написано от antifreeze
    Цитирай Първоначално написано от happy_cute
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Ооо, я да го духате... ще си пуша! Пък!
    Пуши курец! (како викат србите)
    + 1 Трябва да направим кампания против цигарите "Не пуши цигари,пуши курец"
    аз съм зааааа :P а и та квото искате правете честно ако искате и в гъза си навирайте миризливите цигари против нямам но за разлика от пушенето ДИШАНЕТО не е прищявка а процес който ми е нужен за да съм жива по дяволите просто не че искам НУЖДАЯ се от него а вие всячески ми пречите и както вие имате право да пушите така аз имам право да дишам!!!!!!
    Ахаа добре казано
    цЪк тУк за да ми помогнш да си купя pSP ! МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО На тезИ които решат да ми помогнат !!

Не всички пушат за гъзария,но на 12-16 годишните определено това им е целта.

Наистина ми звучи тъпо да си в тийн годините и да не можеш да спреш цигарите : )))
    Аз също пуша...Вктори Силвър рокс Но не съм ги спряла не защото не мога..а защото не искам : ))

Цитирай Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    nata6ka не си изпитала глада за тютюн затова се чудиш!
    ПИКЛИ!!!
    На по 15-16 год. и вече глад за тютюн изпитвала,леле колко си смешна само!!!!!!!!!!!!!!!
    Като пушите и си мислите че сте много модерни,че сте гъзари,но забравете тва е един от многото гадни пороци на тииновете пфу че сте заблудени!

Повечето - НЕПУШАЧИ,си мислим,че като някой пушач,каже че изпитва ''никотинов глад'' , и вече се превзема особенно ако е на 15-20,защото няма значение на колко си годино,като си почнал да пушиш сериозно и вече имаш нужда от цигарите,както наркоманите от наркотиците,така ,че не мислете че на пушачите им е лено,примерно баща ми иска да спре цигарите,но просто неможе.
    Имам една приятелка,април месец прави 18 и пуши от няколко години и ми казва че просто вече ги е свикнала и неможе да ги спре нищо,че е само на 18 и даже няма и толкова.......Просто ще и е адски трудно,макар че ако наистина го желае ще успее макар и много трудно.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    за някои гъзария, за други навик.
    някои се чувстват по-щастливи като пият едно кафе, други -като хапнат една вафлича.
    а аз се чуствам по-щастлива като изпуша една цигара.
    толкова ли е странно!?

Пуша, защото обичам.
    Просто ми е кеф, не съм пристрастена, не умирам без цигара, просто няма по хубаво от това след тежък ден прибирайки се да запаля една цигарка.

А тия, дето ми редят бисери, че не са почнали за гъзария, моля да си заврат умотворенията обратно в гъзъ. Айде не на мене тия, че сте почнали да пушите не за да се правите на интересни. Пък надали на всички пушачи първата цигара им е харесвала толкова, за да продължат..

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Мега фен
    Град
    Utopia..
    цигарата е символ

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Опитах от любопитство...
    Продължих от гъзария...
    Не спрях от навик..

В момента паля доста рядко

Къде се набиха непушачите да коментират това, което чувстват пушачите... Не ви кефи и станахте експерти. Гъзария било, не знам си какво било... Алооооооооо педалските прически не са гъзария нали? Високите токчета в 7-ми клас също, нали? Или пък зверските напивания на малолетни идиотчета, които НЕ ПУШАТ, наричат пушачите позьори и се размзват с евтина водка по парковете и дискотеките.... Еееееееее аман вече! Като не Ви кефи не пушете и не ни се мешаите! И не ми обяснявайте, че Ви пречим и трябва да отговаряме и за вашето здраве! Егоисти......и позьори...

И не сме длъжни да Ви даваме обяснения защо пушим!

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    ^ Евала!Кой бил позьора,а?Къв позьор бе,аз като по-малка се криех че пуша от възрастните хора по улицата,от кой ли не,защото знаех,че е смешно момиче на моята възраст да пуши...дали съм го правила за гъзарията?!

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    1. Позьори.... част от тях са били такива когато са ги почвали.
    2. Пълни егоисти - почти всички.

Град
    Варна
    ^ И какво ми е егоистичното на мен?!Да не би да си издухвам дима отгорети и после да кажеш,че аз съм виновна за някой и друг здравословен проблем...не сме егоисти,защото вредим единствено и само на себе си.

Град
    София
    Нз каква гъзария е особено при момичетата. На мен лично момиче с цигара не ми харесва много в сравнение с непушачка.
    Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    ^ И какво ми е егоистичното на мен?!Да не би да си издухвам дима отгорети и после да кажеш,че аз съм виновна за някой и друг здравословен проблем...не сме егоисти,защото вредим единствено и само на себе си.
    Ти ТЪПА ли си ?!? Тъпа си, дам

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    Криси - Не съм конкретизирал никого, че да се засяга лично.

Колко са пушачите, които като отидеш с тях на кафе няма да запалят цигара, защото ти е неприятно и не им желаеш дима им? Защото по-важна е цигарката, а не човекът срещу него. Като на човека не му изнася да си вреди здравето, ще се смени човека, но не и да не се запали цигарата точно в това време.

Не ходя по кафета. Говоря примерно.

Град
    Варна
    ^ Има ги и такива,малко са,но все пак ги има,ама пак казвам,като не ви харесва няма да ходите на места,където се пуши,за да не излизаме после ние виновните....

от моя клас има и наркоманки и такива дет пушат обикновени цигари.тва наистина си е гъзария.уш са прават така на много големи и зрели като пушат.изпуших само идна цигара и така се отвратих че повече няма да опитам.секи който е започнал да пуши между 13 и 16-17 години е човек без лично мнение,води са по акъла на простаци и голтаци.

Град
    ^ Има ги и такива,малко са,но все пак ги има,ама пак казвам,като не ви харесва няма да ходите на места,където се пуши,за да не излизаме после ние виновните....
    Значи да не ходя на концерти по клубове (примерно в Зоната), въпреки че ми се ходи, защото вътре едвам се диша? И изобщо да не ходя на места, които официално са за всички, но пушачите ги превръщат в свои. Трябва или да стана пушач и да привикна, или да им търпя ужасния дим. Така ли?

За да не излизате вие виновните излезте и пушете на открито когато мястото е за непушачи, както очевидно прави exploitedteen.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Аз пропуших от малка.точно заради това исках да влезна в една компания с по-големи от мен и те пушеха и все ми викаха и аз да пуша и така до ден днешен си пуша,нигока не съм опитвала да ги откажа

Ами лошото е че НА ВСЯКЪДЕ се пуши!Поне при нас е така!

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    по-скоро ти ходиш в разни селски дупки...

Единственото място,където има зала занепушачи е в кафето в БИЛА при нас,но аз не ходя постоянно там,иначе ,където и да ида на всякъде има облак от дим.

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    и аз това казах...

ходиш в дупки
    A,къде да ходя?...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    дайте да забраним и автомобилния транспорт, защото дишаме изгорелите газове?

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    дайте да забраним и автомобилния транспорт, защото дишаме изгорелите газове?
    Щеше да е добре......

Супер фен Аватара на fake
    като имаше тема за колата, постоянно ми се пиеше кола.
    сега като отворя тая тема, ми се допушва
    *блажено вдишва дим*
    Boots and braces don't make racists!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си