.
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 203
    Мега фен
    Град
    Utopia..
    swastica, ти си една тъпа на п*тка
    вече мога да го кажа съвсем отговорно

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    В някой случаи и във ISQ и тн...
    Айде оплаквай се... Какво чакаш?
    какво е ISQ?

Алоууууу кеймбрижд. Я пусни пак снимката дето пишеше нещо от рода на "When pain is you are friend. When you are live make ...." и някакъв такъв странен английски, който ти каза, че е някаква диалектна форма ли, кво беше.

Между другото познавам един като теб. Ама той е друг тертип. Той е нинджа-лпмандос. Изкарал бил ускорения двуседмичен курс за командоси, имал подводница и скрита пещера с разни работи в нея. АБе всичко имал. Даже един път от да се направи на интересен каза, че го бил правил с мъж (за педалите говорехме и как им е кеф да ги зимат отзад). Голяма скица. Даже е по-грозен от теб.
    Grumpy old madman

Супер фен
    Пуша от 3 години цигари и смятам че съм много зависим. Не мога да ги спирам. То не е просто гаден навик. Аз изпитвам удоволствие от това да пуша цигари и не го правя за да позирам и за да се правя на голям батко, а просто защото наистина ми се пуши. Спирал съм ги максимум за 4 дена и не не ми казвайте че нямам воля. Тука не е въпрос само на силна воля и който е пушач ще ме разбере ! А и по - добре пушач от колкото пасивен пушач. Пасивните пушачи поемат повече демидж от колкото активните

Полезни неща от цигарите

1)Действат разхлабително
    2)Действат успокояващо
    3)Ако чакаш някого и нямаш какво да правиш винаги можеш да запалиш цигара т.е. с цел убиване на време
    4)Когато пуша цигара мисля по - добре от всякога(не казвам че подобряват човешкото мислене, просто на мене ми влияят добре). Даже повечето мнения тука ги пиша с цигара в ръка

Да знам каква е вредата им, не е необходимо да ми казвате.

Супер фен
    според мен 1) е по-скоро минус...
    Ами зависи, ако някои хора срещат проблеми с изхождането рано сутрин цигарата може да помогне. Не че е толкова силно разхлабително, но определено помага

А също е и доста добър повод за социални контакти, даже един от най-добрите...
    Сега като ме подсети. Обществото на пушачите ако мога така да го нарека е доста сплотено т.е. никой няма да ти откажа цигара или огънче

Още нещо за което помагат. Подкопават апетита и може да се замаже глада. За отслабване са добри.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Този фейлетон е ВЕЛИК. Много много добър

Saatana vittu perkele hate crew!

Цитирай Първоначално написано от fаke
    като имаше тема за колата, постоянно ми се пиеше кола.
    сега като отворя тая тема, ми се допушва
    *блажено вдишва дим*
    Да те черпя с 1 фас?!?!????
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    хммм... ей това не вярвах, че ще стане...
    да защитя адърдименшън, но все пак...

той е в пъти по-умен от теб драги ми 17/23 годишни лъжецо, който е завършил Кеймбридж/работил като модел/занимава се с музика/ безработен е/просветлява децата и всички други простотии, които си успял да излееш в нета...

и като толкова разбираш кой заслужава бан- аз ще пиша на някой админ, за да се оплача от твоето нагло поведение, което е прерастнало в следене по темите и заяждане...
    т.е. нашите псувни са провокирани от арогантното ти държание и неуместните спам мнения спрямо определени потребители...
    26, драги... Запази си мнието за себе си. Оплачи се на арменския поп и започвам страшно много да се дразня като употребяваш думи без да знаеш техния смисъл ... Да вземем например "спам", което е нежелана реклама и то във пощите... В някой случаи и във ISQ и тн...
    Брат, и аз искам на 26 да изглеждам като на 16. Ще ми кажеш ли тайната?
    Левски шампион але але!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    swastica, ти си на 26 ?
    Ах АХ ах АХ ХАХАХАХАХАХАХ !!!!!!!!!!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    сега разбрах, че и Кеймбридж си завършил

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    В някой случаи и във ISQ и тн...
    какво е ISQ?

Алоууууу кеймбрижд. Я пусни пак снимката дето пишеше нещо от рода на "When pain is you are friend. When you are live make ...." и някакъв такъв странен английски, който ти каза, че е някаква диалектна форма ли, кво беше.

Между другото познавам един като теб. Ама той е друг тертип. Той е нинджа-лпмандос. Изкарал бил ускорения двуседмичен курс за командоси, имал подводница и скрита пещера с разни работи в нея. АБе всичко имал. Даже един път от да се направи на интересен каза, че го бил правил с мъж (за педалите говорехме и как им е кеф да ги зимат отзад). Голяма скица. Даже е по-грозен от теб.
    И ти го познаваш? Съмнявам се (=
    А Сластика би ми допадал ако не бях такава параноя и не се съмнявах, че е от най-долните типове, на които и лицето не можеш да видиш, освен ако не решат те да те видят.

exploitedteen , не ми отговори на въпроса!!..........в кои заведения за непушачи да ходя???.......
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Почнах ги само заради гъзарията (нали преди години беше модерно да се пуши) и не осъзнавах какво си причинявам.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Който не пуши-прав му път!
    Който пуши-прав му път!
    Вие сами избирате дали да седите при пушачи или не! Не сме ви ние виновни, можете да се махнете когато речете!

ВСЕКИ САМ ИЗБИРА КАКВО ДА ПРАВИ! МНОГО МОЛЯ ДА НЕ ОТГОВАРЯТЕ НА МОЯТ ПОСТ, ЗАЩОТО ТОВА Е МОЕТО МНЕНИЕ И НЕ ИСКАМ ДА ГО НАЛАГАМ НА НИКОЙ, ПРОСТО КАЗВАМ КАКВО МИСЛЯ

Град
    At the world's end
    Незнам, на мене хубаво не ми казваха да пропушвам. Тогава беше гола гъзария, а и аз бях по-глупав отколкот съм сега (надявам се де), обаче сега продължавам,е не е минало много 2 години и пооловина. В началото си бях типичен позьор и пушех само за гъзария, и даже изпитвах леко срам и вина че слизам на нивото на простаците от нашия клас. Сега вече започва да ми харесва, знам че не е хубаво, ама самото усещане ме кефи. Не съм позьор, ама като видя разни на по 10-11 години да си пафкат зад даскало и направо тия ще са съсипани след години, а го правят само аз гъзария. леле...
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Re: ПУШАЧИТЕ СА ПОЗЬОРИ

Цитирай Първоначално написано от nata6ka
    az ne moga da razbera kak taka vi se dopy6va , pone na tezi deto sa po na 15 - 16 god. 4e drygite pone kazvat nervi
    Ne e taka. Edna fr pu6i ot 1 klas, sega e na 15 i otka4a kato ne e pu6ila nqkolko dni primerno. A ot li4en opit znam, 4e v na4aloto pu6i6 samo za gazariq, no posle ti stava gadno bez cigara- po4va6 da treperi6, vsi4ko te nervira i sas vsi4ki se N e e hubavo, no e fakt
    Да Не Ти ПуКа ЧоВеЕеЕеЧеЕеЕ, жИвОтА Си Е тВоЙ!!!
    http://ku6ti.com/vote.php?|vote&id=11036

Re: ПУШАЧИТЕ СА ПОЗЬОРИ

Цитирай Първоначално написано от the_black_heart
    Цитирай Първоначално написано от nata6ka
    az ne moga da razbera kak taka vi se dopy6va , pone na tezi deto sa po na 15 - 16 god. 4e drygite pone kazvat nervi
    Ne e taka. Edna fr pu6i ot 1 klas, sega e na 15 i otka4a kato ne e pu6ila nqkolko dni primerno. A ot li4en opit znam, 4e v na4aloto pu6i6 samo za gazariq, no posle ti stava gadno bez cigara- po4va6 da treperi6, vsi4ko te nervira i sas vsi4ki se N e e hubavo, no e fakt

От къде я изрови тая тема бе?
    Вие не сте у ред..
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Град
    Between The Hell and The Heaven
    аре стига ве,какво ви преча пушачите и какво ви бърка по колко точно пушат и дали са позьори ?!? аз пък пожелавам на всеки пушач да е именно такъв
    и мога да ти кажа,че всичките пристрастени,които познавам пушат от 2-3 години(най-малко) и постоянно правят опити да ги спрат,но просто не става
    айде почни да пушиш и ще те видим след 2 кутии в рамките на 1 седмица колко лесно ще ги спреш...

ВСЕКИ САМ ИЗБИРА КАКВО ДА ПРАВИ!
    и не мисля,че някой трябва да бъде съден,че не пуши "истинки" или че въобще го прави... на вас какво ви пречи?!?

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

ргр
    аь ус ефь пьтнсше

Цитирай Първоначално написано от #Gravity Of Love#
    90% от тииновете пушат от газария!!!! в това няма спор!!!!!!!!
    Пропушили са от гъзария ... всяко чудо е за 3 дни нали така? Да обаче ако не бяха пристрастени щяха да са ги спрели ... не говорете без да знаете какво е да изпитваш никотинова нужда непрекъснато ... колкото и да си викате "Я ги глей тия се праат на интересни само .." не е така всяко начало е лесно ,но не е лесно да стигнеш до края ...

Град
    in youR dReams (mm)
    Цитирай Първоначално написано от Virus_
    Авторката, как ще реагираш, ако утре ти се изтупам на вратата и ти кажа с кво веро да си миеш чиниите и дали да ползваш чаршафи?

Ми.. не мисля, че ще се зарадваш или ще ми приемеш критиката честно казано, за тва.. най-добре си трай и не давай акъл на другите как да живеят, кво да друсат, пият и пушат, щото предизвиква единствено раздразнение и най-много ти да пострадаш от това.
    Трябва или да си пълен ретард, или да си на не повече от 12-13 години, за да даваш указания на тоя и оня дали да се трови или не.
    Аре, со здраве.
    +1
    Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Аз пропуших на 17 (сега съм на 1 и не пропуших от гъзария-бяхме се събрали в една градинка и около мене всички пушеха, прииска ми се и запалих и така почнах ама в никъв случай не е било от гъзария.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Супер фен Аватара на _donna_
    Пуша си и адски ме кефи да си пуша.
    Знам,че е вредно и това още повече ми харесва.
    Нямам проблеми с цените,вредите,позите.
    Не съм пропушила от гъзария.Доволна съм.
    Пропуших от любопитство.И добре,че го направих.
    Допушва си ми се като стой та гледай,особено след втората глътка бира.

Колкото до непушачите,не мога да разбера кво толкова мрънкат,специално тия в София.Абе,вие знаете ли кво дишате по улиците та цигарите са ви проблем.Но няма значение.Не им обръщам внимание и тва е.Да си мрънкат..

С две думи ..пушенето си е хубаво нещо.

^ Дишането на газове и подобни е неизбежно, но да ти застане нагъл пушач и да смърди на 20 см. от тебе, е съвсем друга история. На мен не ми пречи някой да си пуши в кв. Иван Вазов (примерно) или да се съобрзява с хората около него, които не пушат, ама под носа ми.. аре нема нужда.

Шибано нахално племе..
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Винаги съм се съобразявала, ако около мен има непушачи - Fuckin Hostile да каже!

Тъй че не сме толко "нагло племе"...

Един непушач не може да ме спре да запаля, но поне пепелникът се мести, цигарата се държи далеч от него, в някои случаи дори под масата, не издишам в лицето му и въобще всякакви такива дребни неща, които обикновени са вбесяващи.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Говорех за тези, които не се усещат, че пречат.. (:
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си