.
Отговор в тема
Страница 8 от 9 ПървиПърви ... 456789 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 203

Hybrid View

Те тия и мен ме дразнят, между другото.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Фен
    Град
    България
    аз не пуша за вас низнам
    ))))))))))))))))))))))))

Супер фен Аватара на _donna_
    ама под носа ми.. аре нема нужда.
    Ами и на мен не ми харесва като се качи в претъпкания автобус някой който се е окъпал с гаден парфюм и ща не ща трябва да го дишам в разстояние на 3-4 спирки ..

Или да недоволствам защо някой до мен пие мастика,защото на мен ми прилошава от миризмата.

Или да недоволствам ако някой пуши пура,защото има някои,които смърдят по-отвратително от всякакви цигари..

Ако тръгнем да мрънкаме за всичко...
    Където ти се струва опушено и неприятно просто не влизаш и това е.
    Никой не е дошъл у вас да ти пуши,нали?

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Аз пуша рядко,но това не ме прави позьор
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Абе,къв ви е тоя страх от това някой сопол да не ви помисли за позьори.Малее,каква мега тъпотия.Не е истина ...

Ми всъщност точно у нас ми пушат доволно.. независимо от хилядата молби дневно, на някои места, на които ми се налага да ходя, пак пафкат... писва.
    От пушек ме заболява глава и всичко ми се осмърдява. Естествено, че ще недоволствам...
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    София
    Аз само не разбрах, защо темата се казва "Пушачите са позьори" !? Просто не схващам ! Да пуша и не се гордея особенно, но аз не че не мога да ги спра не искам да ги спирам ! Харесва ми да пуша ... А и няма значение на колко години си или от колко пушиш за това да ги спреш ! За инфо пуша от 7 години ...
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Естествено, че ще недоволствам...
    Е и?Какво постигаш по тоя начин?!

Ми всъщност точно у нас ми пушат доволно.. независимо от хилядата молби дневно
    Не знам с кого живееш,но с когото и да е трябва да се съобразява.Освен ако не сте се разбрали.Примерно на тебе не ти пречи дима и те си пушат навсякъде.Или ти пречи и се пуши само в една от стаите или на балкона.Аз никога не бих си позволила да пуша в чужд апартамент...

на които ми се налага да ходя
    Баси,къде на друго място освен по заведенията цигарите могат да са проблем?!

degradiralite pishlemeta si mislqt che taka sa mnogo gotini kato po4vat da pushat i posle nemogat da gi sprat li4no az ne bih si daval parite za cigari moje da ne izglejdat skupi po kutiqta 2.40 no kakvo stava kato si zemash vseki den po edna i nakraq umirash ot rak
    haters make me famous

Не се ли научихте, че по тая тема споровете са безкрайни.. Мъжете са използвачи, жените са курви/кучки, пушачите са позьори и т.н. И като го кажете кво, света ли променяте
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Не се ли научихте, че по тая тема споровете са безкрайни.. Мъжете са използвачи, жените са курви/кучки, пушачите са позьори и т.н. И като го кажете кво, света ли променяте
    Не бе,дават поводи за безсмислени дискусии и спам
    Е да.. всъщност това е на мода, така че кво ли се очудвам

Е са.. аз за година във форума вече не се зашеметявам, а само се очудвам. А диарията понякога е много тежка, ама при мен по-често модата която следват съфорумниците ни по-скоро предизвиква истеричен кикот

Е много ясно.. стаята с дебелите стени рулира Ама дай да постнем нещо поне малко свързано с темата, че спама скоро ще ни навлече.. неприятели

Наистина е адска позьорщина като станеш сутрин и си направиш кафе да ти се допуши.. Време е да си срежа вените и да спра да товаря света с никотиновия си глад.. Не е гордост да се пуши, но е факт че сума ти народ го приема за нещо нормално. Кога ще се научите, че тия теми по-скоро забавляват народа (с поне една функционираща мозъчна клетка.. сиреч мен ) от колкото ни отказват от цигарите? Знам че е тъпо, знам че е вредно, но не изпитвам желание да спра цигарите. Не твърдя, че не мога. Но кво се оправдавам, позьорка съм

Цитирай Първоначално написано от Lady_B_
    Аз само не разбрах, защо темата се казва "Пушачите са позьори" !? Просто не схващам ! Да пуша и не се гордея особенно, но аз не че не мога да ги спра не искам да ги спирам ! Харесва ми да пуша ... А и няма значение на колко години си или от колко пушиш за това да ги спреш ! За инфо пуша от 7 години ...

аз пуша от 4 и половина приблизително...
    не разбирам какъв е проблема - не се гордея никак с това и никога не съм мислел че това е нещо модерно или подобни простотии
    имам и електронна цигара - пуша нея и 3-4 цегари на ден
    без нея - 1 кутия
    не схващам какво толкова обясняватя за позьорство и т.н.?!
    а тези който пишат в темата че пушачите били позьори /вкл и студентите и т.н./ ми е интересно на колко са........

п.с.
    най-тъпия пост който прочетох беше - "като ти се допуши - изпуши 1 кутия и нищо ти няма, не ставаш пушач..."
    и това не е от някаква гъзария?!?!
    ми то по тая логика - като ти се доправи секс - хвани някоя/й и си се изчукайте, следващия път друг.....
    това не те прави курва.......

СЪРФИРАТЕ И ПЕЧЕЛИТЕ!!!

ми то по тая логика - като ти се доправи секс - хвани някоя/й и си се изчукайте, следващия път друг.....
    Е ти кво-цял живот с един ли се чукаш?!

Цитирай Първоначално написано от _donna_
    Е ти кво-цял живот с един ли се чукаш?!

a.....
    не
    но и не ги сменям през ден
    то аз и 1 марка цигари не съм пушил само...

СЪРФИРАТЕ И ПЕЧЕЛИТЕ!!!

Град
    Карнобат
    Аз такива проблеми нямам
    Не пиша,не ме влекът цигарите при положение,че вкъщи има кашони с циагари,не съм се изкушила да си дръпна даже хаха

zna4i az nesam gazar (nepu6a) ne davam po 10 lv za cigari na sedmica ot gazariq nesi preebavam belite drobove s nepolezen dim xD kfo da vi kaja sku4en 4ovek sam

Цитирай Първоначално написано от xaxa
    zna4i az nesam gazar (nepu6a) ne davam po 10 lv za cigari na sedmica ot gazariq nesi preebavam belite drobove s nepolezen dim xD kfo da vi kaja sku4en 4ovek sam

Ти си преди всичко неграмотен.

И колко пъти да ви кажа, че пушенето няма нищо общо с мода, позьорщина и гъзария?
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Супер фен
    Град
    в килера
    ^ При някои хора определено има, познавам такива... пък и защо му е иначе на едно дете 6/7/8 клас да пуши?

Re: ПУШАЧИТЕ СА ПОЗЬОРИ

Цитирай Първоначално написано от happy_cute
    Има и някой възрастни,които наистина са се пристрастили,но не може да си тийнче и да говориш,че не можеш да ги спреш.

Цитирай Първоначално написано от sWeEt_SeEd
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Ами пуша от около половин година.Карелия Ултима-1 кутия ми стига за около 4-5 дни. Пуша като съм на вън или преди да заспя.
    Карелия УЛТИМА...и 4-5 дни...как изобщо можеш да кажеш,че пушиш
    Пуша кфито ми падне, предимно Карелия(НОРМАЛНА) и ми стига за около 2 нааай-много 3 дни...май тряа да и спра ама още не съм се решила. Ако няма карелия-Виктори Силвър
    Ама какви са тия глупости?!?!?!? Тука някой ще се надпреварваме кой може да изпуши повече ли?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абе и ти не си глям пушач,на мене кутия синшо виктори ми стига за ден,максс
    И продължават да се надпушват

На мен лично един приятел ми каза
    "Когато ти се пуши купи си една кутия и я изпуши - тва няма да означава,че си пушач,а и няма да ти е гадно" така и правя =)
    много съм съгласна с всичко, адски много ме нервят позиорчета (сори не знам къде е правилната буква ) аз лично си купувам цигари и вкъщи самичка като ми е тъпо си ги пуша...за 3-4 месеца напред ми стигат...

Цитирай Първоначално написано от zloto
    ^ При някои хора определено има, познавам такива... пък и защо му е иначе на едно дете 6/7/8 клас да пуши?

Що пък не? Аз лятото след 7 ги почнах. Гледах, че майка ми (непушачка по принцип) като ми се ядоса, пали. Реших, че с цигара ядовете минават и понеже един тийнейджър има много проблеми (дано усещаш иронията), почнах с една-две цигари дневно, когато се карах с нашите, докато стигнах до кутия.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Супер фен
    Град
    в килера
    Цитирай Първоначално написано от Felis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от zloto

Що пък не? Аз лятото след 7 ги почнах. Гледах, че майка ми (непушачка по принцип) като ми се ядоса, пали. Реших, че с цигара ядовете минават и понеже един тийнейджър има много проблеми (дано усещаш иронията), почнах с една-две цигари дневно, когато се карах с нашите, докато стигнах до кутия.
    точно щом имаш ''много'' проблеми не виждам защо трябва да ги почваш...
    ама така де, сега като се замисля и аз щях да пропуша, ако родителите ми пушеха, само и само да им правя напук (тъпа съм, да)

Тогава си мислех, че имам проблеми, огрооооомни проблеми.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

ei obijda6 me i az sam py6a4 ama ne sam sklonna da mislq 4e sam pristrastena :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си