- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ПУШАЧИТЕ СА ПОЗЬОРИ
Те тия и мен ме дразнят, между другото.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
аз не пушаза вас низнам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
))))))))))))))))))))))))
Ами и на мен не ми харесва като се качи в претъпкания автобус някой който се е окъпал с гаден парфюм и ща не ща трябва да го дишам в разстояние на 3-4 спирки ..ама под носа ми.. аре нема нужда.
Или да недоволствам защо някой до мен пие мастика,защото на мен ми прилошава от миризмата.
Или да недоволствам ако някой пуши пура,защото има някои,които смърдят по-отвратително от всякакви цигари..
Ако тръгнем да мрънкаме за всичко...
Където ти се струва опушено и неприятно просто не влизаш и това е.
Никой не е дошъл у вас да ти пуши,нали?
Аз пуша рядко,но това не ме прави позьор
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Абе,къв ви е тоя страх от това някой сопол да не ви помисли за позьори.Малее,каква мега тъпотия.Не е истина ...![]()
Ми всъщност точно у нас ми пушат доволно.. независимо от хилядата молби дневно, на някои места, на които ми се налага да ходя, пак пафкат... писва.
От пушек ме заболява глава и всичко ми се осмърдява. Естествено, че ще недоволствам...![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Аз само не разбрах, защо темата се казва "Пушачите са позьори" !? Просто не схващам ! Да пуша и не се гордея особенно, но аз не че не мога да ги спра не искам да ги спирам ! Харесва ми да пуша ... А и няма значение на колко години си или от колко пушиш за това да ги спреш ! За инфо пуша от 7 години ...
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Е и?Какво постигаш по тоя начин?!Естествено, че ще недоволствам...
Не знам с кого живееш,но с когото и да е трябва да се съобразява.Освен ако не сте се разбрали.Примерно на тебе не ти пречи дима и те си пушат навсякъде.Или ти пречи и се пуши само в една от стаите или на балкона.Аз никога не бих си позволила да пуша в чужд апартамент...Ми всъщност точно у нас ми пушат доволно.. независимо от хилядата молби дневно
Баси,къде на друго място освен по заведенията цигарите могат да са проблем?!на които ми се налага да ходя![]()
degradiralite pishlemeta si mislqt che taka sa mnogo gotini kato po4vat da pushat i posle nemogat da gi spratli4no az ne bih si daval parite za cigari moje da ne izglejdat skupi po kutiqta 2.40 no kakvo stava kato si zemash vseki den po edna i nakraq umirash ot rak
haters make me famous
Не се ли научихте, че по тая тема споровете са безкрайни.. Мъжете са използвачи, жените са курви/кучки, пушачите са позьори и т.н. И като го кажете кво, света ли променяте![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Е да.. всъщност това е на мода, така че кво ли се очудвамПървоначално написано от Verminaard
![]()
Е са.. аз за година във форума вече не се зашеметявам, а само се очудвам. А диарията понякога е много тежка, ама при мен по-често модата която следват съфорумниците ни по-скоро предизвиква истеричен кикот![]()
Е много ясно.. стаята с дебелите стени рулираАма дай да постнем нещо поне малко свързано с темата, че спама скоро ще ни навлече.. неприятели
![]()
Наистина е адска позьорщина като станеш сутрин и си направиш кафе да ти се допуши.. Време е да си срежа вените и да спра да товаря света с никотиновия си глад..Не е гордост да се пуши, но е факт че сума ти народ го приема за нещо нормално. Кога ще се научите, че тия теми по-скоро забавляват народа (с поне една функционираща мозъчна клетка.. сиреч мен
) от колкото ни отказват от цигарите? Знам че е тъпо, знам че е вредно, но не изпитвам желание да спра цигарите. Не твърдя, че не мога. Но кво се оправдавам, позьорка съм
![]()
Първоначално написано от Lady_B_
аз пуша от 4 и половина приблизително...
не разбирам какъв е проблема - не се гордея никак с това и никога не съм мислел че това е нещо модерно или подобни простотии
имам и електронна цигара - пуша нея и 3-4 цегари на ден
без нея - 1 кутия![]()
не схващам какво толкова обясняватя за позьорство и т.н.?!
а тези който пишат в темата че пушачите били позьори /вкл и студентите и т.н./ ми е интересно на колко са........
п.с.
най-тъпия пост който прочетох беше - "като ти се допуши - изпуши 1 кутия и нищо ти няма, не ставаш пушач..."
и това не е от някаква гъзария?!?!
ми то по тая логика - като ти се доправи секс - хвани някоя/й и си се изчукайте, следващия път друг.....
това не те прави курва.......
Е ти кво-цял живот с един ли се чукаш?!ми то по тая логика - като ти се доправи секс - хвани някоя/й и си се изчукайте, следващия път друг.....
това не те прави курва.......![]()
Аз такива проблеми нямам![]()
Не пиша,не ме влекът цигаритепри положение,че вкъщи има кашони с циагари,не съм се изкушила да си дръпна даже хаха
zna4i az nesam gazar (nepu6a) ne davam po 10 lv za cigari na sedmica ot gazariq nesi preebavam belite drobove s nepolezen dim xD kfo da vi kaja sku4en 4ovek sam![]()
Първоначално написано от xaxa
Ти си преди всичко неграмотен.![]()
И колко пъти да ви кажа, че пушенето няма нищо общо с мода, позьорщина и гъзария?![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
^ При някои хора определено има, познавам такива... пък и защо му е иначе на едно дете 6/7/8 клас да пуши?
много съм съгласна с всичко, адски много ме нервят позиорчета (сори не знам къде е правилната буква ) аз лично си купувам цигари и вкъщи самичка като ми е тъпо си ги пуша...за 3-4 месеца напред ми стигат...Първоначално написано от happy_cute
![]()
Първоначално написано от zloto
Що пък не? Аз лятото след 7 ги почнах. Гледах, че майка ми (непушачка по принцип) като ми се ядоса, пали. Реших, че с цигара ядовете минават и понеже един тийнейджър има много проблеми (дано усещаш иронията), почнах с една-две цигари дневно, когато се карах с нашите, докато стигнах до кутия.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
точно щом имаш ''много'' проблеми не виждам защо трябва да ги почваш...Първоначално написано от Felis_Dirus
ама така де, сега като се замисля и аз щях да пропуша, ако родителите ми пушеха, само и само да им правя напук (тъпа съм, да)![]()
Тогава си мислех, че имам проблеми, огрооооомни проблеми.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
ei obijda6 mei az sam py6a4 ama ne sam sklonna da mislq 4e sam pristrastena :P