- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ПУШАЧИТЕ СА ПОЗЬОРИ
Пробвай да спреш, пък тогава ще видиш.Първоначално написано от remember_me
![]()
Оф... като им се пиши на хората да пуша.. дреме ми на мене дроба... нали моите дробчета са чисти... което пак нее гаранция която казват че един пушач умира по бързо от един не пушач..който кгоато му е писано да се гътне... отделно найстина вредят цигарите... напримерно на спорта... ако си активен пушач праиш 2 метра спринт и си задъхат като копеле.. се едно си тичал 5км. от друга страна... този никотинов глад... Познавам хора който са почнали да пушат от гъзария (70%) други от тъпанарщина демек... има някакъв проблем... (20%) а други... че някой ги накарал... и те аре... (10%) еми.. опраите се...
Мен лично не ми пречат пушачите... дразни ме това.. позиорстват някой с тях и си мислят че щом са захапали фаса.. са големите пичове/пички... еми не просто сте едни малки тъпи лаиненца... на които същите малки тъпи лайненца ви се радват....
Ама все пак КОЯ съм аз .. че да осъждам хората... Бъдете живи и здрави... па ако искате се насерете...![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
гъзария е сред 12-14 годишните
след това е навик![]()