.
Отговор в тема
Страница 9 от 9 ПървиПърви ... 56789
Резултати от 201 до 203 от общо 203
    Цитирай Първоначално написано от remember_me
    ei obijda6 me i az sam py6a4 ama ne sam sklonna da mislq 4e sam pristrastena :P
    Пробвай да спреш, пък тогава ще видиш.

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Оф... като им се пиши на хората да пуша.. дреме ми на мене дроба... нали моите дробчета са чисти... което пак нее гаранция която казват че един пушач умира по бързо от един не пушач..който кгоато му е писано да се гътне... отделно найстина вредят цигарите... напримерно на спорта... ако си активен пушач праиш 2 метра спринт и си задъхат като копеле.. се едно си тичал 5км. от друга страна... този никотинов глад... Познавам хора който са почнали да пушат от гъзария (70%) други от тъпанарщина демек... има някакъв проблем... (20%) а други... че някой ги накарал... и те аре... (10%) еми.. опраите се...
    Мен лично не ми пречат пушачите... дразни ме това.. позиорстват някой с тях и си мислят че щом са захапали фаса.. са големите пичове/пички... еми не просто сте едни малки тъпи лаиненца... на които същите малки тъпи лайненца ви се радват....
    Ама все пак КОЯ съм аз .. че да осъждам хората... Бъдете живи и здрави... па ако искате се насерете...
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Град
    unknown
    гъзария е сред 12-14 годишните
    след това е навик

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си