- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ПУШАЧИТЕ СА ПОЗЬОРИ
swastica, ти си една тъпа на п*тка
вече мога да го кажа съвсем отговорно
какво е ISQ?Първоначално написано от SWASTICA
Алоууууу кеймбрижд. Я пусни пак снимката дето пишеше нещо от рода на "When pain is you are friend. When you are live make ...." и някакъв такъв странен английски, който ти каза, че е някаква диалектна форма ли, кво беше.
Между другото познавам един като теб. Ама той е друг тертип. Той е нинджа-лпмандос. Изкарал бил ускорения двуседмичен курс за командоси, имал подводница и скрита пещера с разни работи в нея. АБе всичко имал. Даже един път от да се направи на интересен каза, че го бил правил с мъж (за педалите говорехме и как им е кеф да ги зимат отзад). Голяма скица. Даже е по-грозен от теб.
Grumpy old madman
Пуша от 3 години цигари и смятам че съм много зависим. Не мога да ги спирам. То не е просто гаден навик. Аз изпитвам удоволствие от това да пуша цигари и не го правя за да позирам и за да се правя на голям батко, а просто защото наистина ми се пуши. Спирал съм ги максимум за 4 дена и не не ми казвайте че нямам воля. Тука не е въпрос само на силна воля и който е пушач ще ме разбере ! А и по - добре пушач от колкото пасивен пушач. Пасивните пушачи поемат повече демидж от колкото активните
Полезни неща от цигарите
1)Действат разхлабително
2)Действат успокояващо
3)Ако чакаш някого и нямаш какво да правиш винаги можеш да запалиш цигара т.е. с цел убиване на време
4)Когато пуша цигара мисля по - добре от всякога(не казвам че подобряват човешкото мислене, просто на мене ми влияят добре). Даже повечето мнения тука ги пиша с цигара в ръка
Да знам каква е вредата им, не е необходимо да ми казвате.
Ами зависи, ако някои хора срещат проблеми с изхождането рано сутрин цигарата може да помогне. Не че е толкова силно разхлабително, но определено помагаспоред мен 1) е по-скоро минус...
Сега като ме подсети. Обществото на пушачите ако мога така да го нарека е доста сплотено т.е. никой няма да ти откажа цигара или огънчеА също е и доста добър повод за социални контакти, даже един от най-добрите...![]()
Още нещо за което помагат. Подкопават апетита и може да се замаже глада. За отслабване са добри.
Този фейлетон е ВЕЛИК. Много много добър
Saatana vittu perkele hate crew!
Да те черпя с 1 фас?!?!????Първоначално написано от fаke
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Брат, и аз искам на 26 да изглеждам като на 16. Ще ми кажеш ли тайната?Първоначално написано от SWASTICA
![]()
Левски шампион але але!
swastica, ти си на 26 ?
Ах АХ ах АХ ХАХАХАХАХАХАХ !!!!!!!!!!
сега разбрах, че и Кеймбридж си завършил
![]()
exploitedteen , не ми отговори на въпроса!!..........в кои заведения за непушачи да ходя???.......![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Почнах ги само заради гъзарията (нали преди години беше модерно да се пуши) и не осъзнавах какво си причинявам.
Който не пуши-прав му път!
Който пуши-прав му път!
Вие сами избирате дали да седите при пушачи или не! Не сме ви ние виновни, можете да се махнете когато речете!
ВСЕКИ САМ ИЗБИРА КАКВО ДА ПРАВИ! МНОГО МОЛЯ ДА НЕ ОТГОВАРЯТЕ НА МОЯТ ПОСТ, ЗАЩОТО ТОВА Е МОЕТО МНЕНИЕ И НЕ ИСКАМ ДА ГО НАЛАГАМ НА НИКОЙ, ПРОСТО КАЗВАМ КАКВО МИСЛЯ
Незнам, на мене хубаво не ми казваха да пропушвам. Тогава беше гола гъзария, а и аз бях по-глупав отколкот съм сега (надявам се де), обаче сега продължавам,е не е минало много 2 години и пооловина. В началото си бях типичен позьор и пушех само за гъзария, и даже изпитвах леко срам и вина че слизам на нивото на простаците от нашия клас. Сега вече започва да ми харесва, знам че не е хубаво, ама самото усещане ме кефи. Не съм позьор, ама като видя разни на по 10-11 години да си пафкат зад даскало и направотия ще са съсипани след години, а го правят само аз гъзария. леле...
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Ne e taka. Edna fr pu6i ot 1 klas, sega e na 15 i otka4a kato ne e pu6ila nqkolko dni primerno. A ot li4en opit znam, 4e v na4aloto pu6i6 samo za gazariq, no posle ti stava gadno bez cigara- po4va6 da treperi6, vsi4ko te nervira i sas vsi4ki seПървоначално написано от nata6ka
N e e hubavo, no e fakt
![]()
Да Не Ти ПуКа ЧоВеЕеЕеЧеЕеЕ, жИвОтА Си Е тВоЙ!!!
http://ku6ti.com/vote.php?|vote&id=11036
Първоначално написано от the_black_heart
От къде я изрови тая тема бе?![]()
Вие не сте у ред..![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
аре стига ве,какво ви преча пушачите и какво ви бърка по колко точно пушат и дали са позьори ?!? аз пък пожелавам на всеки пушач да е именно такъв
и мога да ти кажа,че всичките пристрастени,които познавам пушат от 2-3 години(най-малко) и постоянно правят опити да ги спрат,но просто не става
айде почни да пушиш и ще те видим след 2 кутии в рамките на 1 седмица колко лесно ще ги спреш...
и не мисля,че някой трябва да бъде съден,че не пуши "истинки" или че въобще го прави... на вас какво ви пречи?!?ВСЕКИ САМ ИЗБИРА КАКВО ДА ПРАВИ!
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
ргр
аь ус ефь пьтнсше
Пропушили са от гъзария ... всяко чудо е за 3 дни нали така? Да обаче ако не бяха пристрастени щяха да са ги спрели ... не говорете без да знаете какво е да изпитваш никотинова нужда непрекъснато ... колкото и да си викате "Я ги глей тия се праат на интересни само .." не е така всяко начало е лесно ,но не е лесно да стигнеш до края ...Първоначално написано от #Gravity Of Love#
+1Първоначално написано от Virus_
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
Аз пропуших на 17 (сега съм на 1и не пропуших от гъзария-бяхме се събрали в една градинка и около мене всички пушеха, прииска ми се и запалих и така почнах ама в никъв случай не е било от гъзария.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Пуша си и адски ме кефи да си пуша.
Знам,че е вредно и това още повече ми харесва.
Нямам проблеми с цените,вредите,позите.
Не съм пропушила от гъзария.Доволна съм.
Пропуших от любопитство.И добре,че го направих.
Допушва си ми се като стой та гледай,особено след втората глътка бира.
Колкото до непушачите,не мога да разбера кво толкова мрънкат,специално тия в София.Абе,вие знаете ли кво дишате по улиците та цигарите са ви проблем.Но няма значение.Не им обръщам внимание и тва е.Да си мрънкат..
С две думи ..пушенето си е хубаво нещо.
^ Дишането на газове и подобни е неизбежно, но да ти застане нагъл пушач и да смърди на 20 см. от тебе, е съвсем друга история. На мен не ми пречи някой да си пуши в кв. Иван Вазов (примерно) или да се съобрзява с хората около него, които не пушат, ама под носа ми.. аре нема нужда.![]()
![]()
Шибано нахално племе..
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Винаги съм се съобразявала, ако около мен има непушачи - Fuckin Hostile да каже!![]()
Тъй че не сме толко "нагло племе"...
Един непушач не може да ме спре да запаля, но поне пепелникът се мести, цигарата се държи далеч от него, в някои случаи дори под масата, не издишам в лицето му и въобще всякакви такива дребни неща, които обикновени са вбесяващи.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Говорех за тези, които не се усещат, че пречат.. (:
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...