- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се боря ли....за него съм малка
Виждам 2 варианта:
1)да се държиш твърде незряло
2)да не те харесва и да не ще да ти го каже направо
![]()
![]()
i kolko ti e akala be devoi4e na 15 o6te ne znaete na koi svqt ste jiveete v prikazkite kadeto idva princa s beliq kon i vi otnasq na nqkade
samo 4e tva stava samo v prikazkite
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
отмъсти му ве мацка.. тоа номер ми е познат аз се зарибяях с 1 батко с 4 години по голям от мене и накрая той ми каза пред приятелите ни че сам курва абе общо взето се поскарахме и аз тръгнах да си ходя кам 12 и той става и той идва при мен и ми вика еей нали знаиш че сичко дет ти казах до ся е базик нали, само аз имам право нали? и тръгна да ме прегръща и аз го избутах и го погледнах така сякаш секи момент щях да ревна а 1 фр ми крещи от другата страна на улицата залепи му 1 шамар ве денка удари го ве ама аз не го ударих - просто сега ходя с най добрия му приятел.![]()
nema
deni4kata333 на колко си?
![]()
![]()
![]()
spored men toi ne te haresva i godinite sa mu opravdanie za da te razkara .sry .tova za men e super malka razlika.i tova ti go kazva momi4e koeto si pada po 27 godi6ni a sum ti naborka
boje i tva e problem ai stigate be hora...az sam na 14 i sam bila s 20godi6en i kvo golqma rabota...dali 6te e na 20 ili na 15 razlikata ne e mnogo golqma pone za men
OBICHKAM TE IVO
може да е различен и да обича по големи или на неговата възраст...ама тва е 10% според мене той е страхливец и неще да си признае че не те харесва такъв мъж не е мъж![]()
nz na men li4no mi e pisnalo ot nqkvi takiva deto sa dve - tri godini po golemi ot men i mi vikat 4e sam bila malka e dobre de kak moje za edni da sam malka a za drugi neprosto go ostavi i mu pokaji kakvo e zagubil
![]()
" I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein
4esno kazano dosta se po4udih kvo da ti otgovorq.6toto ot edna strana imam priqtelka na 15 i edno mom4e na 18 q haresva.Imam i edna druga,koqto e na 14,a puk q haresva edin na 19.Pri teb problema ne sa godinite,a 4e samiq toi priema tazi razlika v godinite po nqkav razli4en na4in.Qsni sa mi tazi mom4eta.Nai dobrata mi fr su6to harevs6e edin deto e s 4 godini po golqm ot neq i toi kato q vidi se prespuva6e da q zqpa i t.n.ama nai nakraq kogato go pitah kaza 4e tq bila bebe i ottogava se izqsniha.taka 4e az milsq 4e razlikata vi ne e golqma no 6tom toi ne q prieme po dobre se otkaji,qvno toi ne te zaslujava
Според мен разликата наистина не е голяма, но щом ти го е казал е по-вероятно да няма интерес към теб и да се чуди как да те разкара!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
15 има ли значение?
nema
razlikata po princip ne e golqma no kogato momi4eto e na 23 a mom4eto na 26 e edno a kogato ste na 15 i 18 e drugo mom4eta i momi4eta si opi4at akala na tiq godini i nz kvo iskat. A pak dokolkoto 4e 15 godi6nite sa "basi nahalnite hlapeta" meri si malko prikazkite vseki si ima haraktera moga da ti kaja 4e sam momi4e na oba4e nqkoi 18-19 godi6ni moga da gi sloja v djob po na4in na mislene zavisi samo ot vazpitanieto i ot prejivqvaniqta koito sa se slu4ili na dadeniq 4ovek ne vsi4ki sa lapeta ima nqkoi koito si opi4at akala na 12-13 no ima i koito cql jivot si stoqt s detskiq na4in na misleni vseki e razli4en za sebe si...
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
kaji mu 4e 6te go pobere6 celiq i godinite 6te mu se vidqt ni6to![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
ne se izhvarlqi mnogo da ne stane taka da vliubi6 v 15 godi6na i da si promeni6 mnenieto na barzoПървоначално написано от w0sh
tva e po dobre ot vtoroto, ama i taka da e kakvo?Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
momi4eeeetata na 15,,,,,gleite sa,,,ako vie se zanimavate s 3g.po-golemi ot vas,,,,kak 6e vi e ,ako mom4etata ot klasa vi ili nekvi ,koito sa blizki do va6ta vuzrast vi zaebat po edin ili dryg na4in,,,e taka nezavisimo po kva pri4ina,,,ako prosto re6at i vi zaebat zaradi nqkvi okolo 12,,,,ebasi kak 6e vi e????/ se nqkoga 6e se nujdaete ot mom4e,blizko do va6ta vuzrast da vi pomogne s y4ebnik,,,,sus zada4a,,,,ta dori da vi yspokoi kat pla4ete ot nekva lo6a ocenka,gadno 6e vi e togava ako ne vi obyrnat vnimanie zaradi nekva 12 godi6na,,,,,,sry ama ne staaaa
6to?? v kvo da i se vlubi na 15 godi6nata???/ima dr momi4eta ,s koito da si ob6tuva,a za de se vlubi trqqq da ob6tuva![]()
ne6to ne ti razbrah ideqta... da ne sa te zarqzali zaradi 12 godi6na 4e tolkoz se nervi6 na 12 god?Първоначално написано от Анонимко
Аз пък немога да разбера какво толкова има да я обсъждате тая тема още...Ами човека е бил ясен по един или по друг начин си е казал че неиска да е с авторката.
Абе хора всичко си е въпрос на гледна точка.
A qui
Ми то за любовта граници няма,а пък възрастови вече...се убеждавам ,че още по-малко.Разликата ви наистина не е толкова голяма,и ако той се въздържа само поради този факт,то май друг е недораслия.Ако убежденията му са такива,май няма как да ги промениш,но помисли си заслужава ли си да се опитваш изобщо.
![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
e hora mersi..razli4nite mneniq mi pomognaha..prodaljavaite pls...opr ima kvo da se nau4i ot vasmn m ie vajno da q opraa taq ka6a,6ot v temata tva e samo malko rezumence na cqlata istoriq
![]()
.!.
3 godini naistina ne sa mnogo no zavisi za kakva vuzrast . MOJE BI naistina e malka v negovite ochi. Toi e na 18 veche i moje da ima savsem po-razlichni planove moje da iska da zamine za dryg grad da uchi da raboti v chujbina moje pyk dori da ima planove da hvashta seriozna priqtelka s koqto v posledstvie da se ojenqt. Da naistina moje i da e prosto edin po -lesen nachin da te otreje no nikoga neznaesh. Spored men bi trqbvalo da go ostavish namira vno choveka ne jelae da bude s teb zashtoto ako e imal izobshto nqkakvi dvoumeniq shtql e da go zavurti po savsem drug nachin ...
ti luda li si be toq ti e to4en .da ne kazvam maluk![]()
![]()
q deistvai po vuprosa
Ще срешнеш още много мъже, които ще обичаш по-силно от въпросния, ще те привличат повече и които няма да ти дават тъпи лицемерни оправдания за това, че не искат да са с теб.Първоначално написано от woshia_style
P.S. Не че съм пуритан, ама по мое време момичетата на 15 години бяха още малки за подобни истории. Сега времената са други, но си отговори искрено на въпроса - мислиш ли, че си способна на адекватна и пълноценна връзка на 15 години?