- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как се прави?
molq vi kajete mi kak se prai smu4ka opi6ete mi po podrobno az ne sam pravila do sega samo na mene sa mi a 6te mi se naloji a dokato mi praqt az ne gledam![]()
na4i slaga6 si nailonova torba na glavata ,stqga6 dobre i smu4e6.100% naslada
abe zemi sa v race ti tva kat nz ko e na4i ne ti e vreme da prai6 ve ei
Неподходящ размер на снимка в подпис!
xax mi ne seki e nau4en ... taka 4e 6tom jelae ... trqbva malko tren ... probvai parvu na sebe si na rakata ... nai lesno :P i dokato se polu4i smu4i ... i hapi :P to se 6a stani .... spoxПървоначално написано от bloodranger
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
da i az taka kazvam probvai na sebe si ama ne hapi mn 4e tozi na koito 6te q pravi6 ma dali 6te my haresa da hape6 silno . tak ina4e mi ... na mene mi se izsy6ava nebceto ama ni6to .are kasmet![]()
postavq6 si ustata na konkretnoto mqsto platno s ustni i smu4e6,moje da izpolzva6 i ezi4e![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
6te pada qko smu4enelesno e spox i vnimavai mn da ne se zahape6 4e posle da ne si nasinena cqlata :P
Jivota e hubav , za6toto e krasiv
а така и после смучка се маха като се търка с лъжицаПървоначално написано от korata
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Тя да не е вампирПървоначално написано от Анонимко
![]()
еми със сигорност не е обаче по яко става такаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ami smuchesh produljitelno... zavisi na koq chast ot tqloto de.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Смучката е знак,че не знаеш как да си изразиш любовта.... Абе,простотия с една дума.![]()
smu4e6 i hape6 i stava
омг ем смучеш и тва е, предполагам кат незнаеш как се прави смучка6те е на врата такаче внимаваи да не захапеш силно...ако неискаш да ставаш вампир де
![]()
![]()
Първоначално написано от LINKNOT
mindscan
По-добре го одери... Много се изсушава устата от смучки![]()
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
представи си че смучеш ледено сокче![]()
![]()
![]()
Темата е стара!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.