.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Цитирай Първоначално написано от sweet_girLLL
    ~BoRn^InLoVe~
    mila tva mi stana sled sexa onq den .. sarbeji i sled tva drugotoo a nikoi ne razbira 4e ne moga da idaa na lekarrrrrrrrrrrrr
    да разбирам че е след секса но не мисля че се дължи на някаква инфекция или нещо подобно поне аз като го имах не беще инфекция а просто ми дойде преди цикъла така че се опитай да спазваш добра лична хигиена...а ако не мине кажи на майка си тя няма да се усъмни че е заради секс защото то няма нищо общо със секса
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

:(
    Огледай ме бавно,виж ме добре,сърцето си дръж,да не вземе да спре.Мога да обичам, мога и да мразя, всичко дето е пред мен,знай, че го газя!!!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    ~BoRn^InLoVe~
    mila tva mi stana sled sexa onq den .. sarbeji i sled tva drugotoo a nikoi ne razbira 4e ne moga da idaa na lekarrrrrrrrrrrrr
    Тогава стискай палци да не е нещо сериозно,защото ако е после сама ще си си виновна.Това е за теб и за здравето ти в крайна сметка.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

lelee malko trudno ;( maika mi e v 4ujbina.of kvoto i da e dano mine po barzo
    Огледай ме бавно,виж ме добре,сърцето си дръж,да не вземе да спре.Мога да обичам, мога и да мразя, всичко дето е пред мен,знай, че го газя!!!

lelee malko trudno ;( maika mi e v 4ujbina.of kvoto i da e dano mine po barzo
    мила разгледай тази тема и ако искаш изпълни това дето ти казах за личната хигиена защото има опасност да се инфектира ако го занемариш http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122082

mersi mnogoo !!!!!!!!

за нищо дано се оправиш скоро оф забравих вие предполагам сте използвали презерватив-ако да тогава вероятността да е свързано със секса напъълно отпада.айде със здраве мила

pone mi kaji kak se pi6e6 v skype pls? 6toto iskam da te pitam i za drugi raboti

XeqtR
    Guest
    Това бялото течение според мен значи че нещу яйчниците ти са възпалени или нещо такова не помня как беше щото имам един приятел, че неговата приятелка имаше такова бяло течение и като отиде на лекар и каза че са възпалени но незнам наистина е по хубаво да идеш на доктор

Цитирай Първоначално написано от XeqtR
    Това бялото течение според мен значи че нещу яйчниците ти са възпалени или нещо такова не помня как беше щото имам един приятел, че неговата приятелка имаше такова бяло течение и като отиде на лекар и каза че са възпалени но незнам наистина е по хубаво да идеш на доктор
    ами много жени имат бяло течение тази твоята позната явно се е инфектирала не мисля че е така в нейния случай

~BoRn^InLoVe~ pls kaji kak se pi6e6 v skype 6tot imam vaprosi za koito se nadqvam da mi pomogne6????????????????? :{{

~BoRn^InLoVe~ pls kaji kak se pi6e6 v skype 6tot imam vaprosi za koito se nadqvam da mi pomogne6????????????????? :{{
    ~BORN^INLOVE~

скъпи модератори моля ви от името на авторката да заключите темата защото всичко вече и е ясно и да кажа че взе едно чудно решение

Дадено!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си