- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- molqvii kajete mi????
да разбирам че е след секса но не мисля че се дължи на някаква инфекция или нещо подобно поне аз като го имах не беще инфекция а просто ми дойде преди цикъла така че се опитай да спазваш добра лична хигиена...а ако не мине кажи на майка си тя няма да се усъмни че е заради секс защото то няма нищо общо със сексаПървоначално написано от sweet_girLLL
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
:(
Огледай ме бавно,виж ме добре,сърцето си дръж,да не вземе да спре.Мога да обичам, мога и да мразя, всичко дето е пред мен,знай, че го газя!!!
Тогава стискай палци да не е нещо сериозно,защото ако е после сама ще си си виновна.Това е за теб и за здравето ти в крайна сметка.Първоначално написано от sweet_girLLL
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
lelee malko trudno ;( maika mi e v 4ujbina.of kvoto i da e dano mine po barzo
Огледай ме бавно,виж ме добре,сърцето си дръж,да не вземе да спре.Мога да обичам, мога и да мразя, всичко дето е пред мен,знай, че го газя!!!
мила разгледай тази тема и ако искаш изпълни това дето ти казах за личната хигиена защото има опасност да се инфектира ако го занемаришПървоначално написано от sweet_girLLL
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122082
mersi mnogoo !!!!!!!!
за нищо дано се оправиш скоро оф забравих вие предполагам сте използвали презерватив-ако да тогава вероятността да е свързано със секса напъълно отпада.айде със здраве мила
pone mi kaji kak se pi6e6 v skype pls? 6toto iskam da te pitam i za drugi raboti
Това бялото течение според мен значи че нещу яйчниците ти са възпалени или нещо такова не помня как беше щото имам един приятел, че неговата приятелка имаше такова бяло течение и като отиде на лекар и каза че са възпалени но незнам наистина е по хубаво да идеш на доктор
ами много жени имат бяло течение тази твоята позната явно се е инфектирала не мисля че е така в нейния случайПървоначално написано от XeqtR
~BoRn^InLoVe~ plskaji kak se pi6e6 v skype 6tot imam vaprosi za koito se nadqvam da mi pomogne6????????????????? :{{
~BORN^INLOVE~Първоначално написано от sweet_girLLL
скъпи модератори моля ви от името на авторката да заключите темата защото всичко вече и е ясно и да кажа че взе едно чудно решение![]()
Дадено!![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.